• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cizgi beyaz

Safsarisin

Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
11.206
14.571
298
Selam arkadaslar adetime 10 gün var yumurtlama gunlerini degerlendirdik ve yumurtlama testinde cift cizgi ayın 18 in de çıktı
Bu ayda 4 gundur lekelenmem vardi kahverengi bugun bitti yumurtlamadan 1 hafta sonra leke geldi bende bugun test yaptim bi bakar misiniz?
20190328_155534.webp

Son düzenleme:
Regle 10 gun varsa çok erken ..
Çizginin böyle olmaması lazım bozuk gibi duruyor

Bende o beyaz cizgi ciktiginda hep regl oluyodum testle alakalidir belki.pozitif deil ama daha cok erken olsada cikmazki.

Yarın sabah ilk idrarla mi tekrarlasam diyorum canim cok heyecanlandim yaa 15 aydir bekliyorum bebis :spor::KK22:
Canım keşke erken gebelik testi yapsaydın ben adet olmam gereken 3. Günü bile erken testte silik çizgi ile öğrendim düşün yanii 😄 ilk idrarla yapınca daha iyi oluyormuş bizi de haberdar et

Tamam canım inşallah vardır inşallahh 🙏🏻
Insallah oyle heyecanlandim ki aylardir test yapiyorum 2.Cizgiyi hic gormedim sadece asilama dan sonra gordum o da muhtemelen kullanilan igneden kaynakli hormondan dolayiydi zaten tutmadi aşılama oyle zor geceler gecirdim ki Allah razi olsun senden canim cok tesekkur ederim

Insallah oyle heyecanlandim ki aylardir test yapiyorum 2.Cizgiyi hic gormedim sadece asilama dan sonra gordum o da muhtemelen kullanilan igneden kaynakli hormondan dolayiydi zaten tutmadi aşılama oyle zor geceler gecirdim ki Allah razi olsun senden canim cok tesekkur ederim
Rica ederim canım ne demek. Eğer yoksa bile üzülme nolur. Bu ay yoksa bir dahaki ay 🙏🏻

Ay gülüm ben de heyecanlandım .. bekle yarını öyle yap . O beyaz çizgi beni de işkillendirdi .. beyaz niye çıkar ki:/

Ay gülüm ben de heyecanlandım .. bekle yarını öyle yap . O beyaz çizgi beni de işkillendirdi .. beyaz niye çıkar ki:/
Bende şaşırdım gülüm yarına kadar da saatler gecmez.artik hic cikmamisti daha evel ya test bozuk ya da biseler var. Ins vardır yaa

Back