• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çirkin kanka ördek "kuğu" oluyor:):)

kızlar başarılarınızın devamını dilerim..inşallah istediğiniz hedefe ulaşırsınız..
bende hep ömrüm boyunca balık etliydim çok uyuz..hala balık etli olduğumu düşünüyorum çevrem değilsin diyor..
doğumdan sonra istediğim kiloya ulaşmama az kalmıştı ki tılandım kaldım
gitmiyor,hatta yukarı gidiyorda aşağı gitmiyor uyuz oluyorum..
bu hafta çok işlerim var.cumartesi bi pazara çıkayım bol bol meyve,salatalık domates kabak falan alayım.pazar günü başlayayım diyorum..
5 i bir yerde çayda alacağım
tam 38 bedeni görmüşken geri çıkmak istemiyorum.
tatilde 2.5 kilo aldımda söylemesi ayıp..
ama hiç düzenli yeme ortamım olmadı.o düğün senin bu düğün benim şehir şehir koşturdum.hep düğün yemekleri ve yollarda dinlenme tesislerinde alışverişmerkezlerinde yedim sonuç 3 haftada 2.5 kilo
ühüüüüüüü

once sehır dısına anı cıkısım sonrada dogumgunumde gecırdıgım
ufak kaza sonucu moralım okadar bozukkı
saldım kendımı en kısa zamnda toparlanıp yenıden donucem aranıza
aramıza yenı katılanlara hosgeldınız dıyorum
hepımıze basarılar
hoscakalın

kızlar yazılarınızı bugün okudum herşeygüzelolacak çok geçmiş olsun canım ne olursa olsun pes etme tamammı hepimizin hayatında inişli çıkışlı günler oluyor önemli olan düştüğün zaman tekrar kalkabilmektir bence diyetdede en önemli strateji bu ancak bunu başarabilirsen hedefine ulaşabilirsin bende 6 kilo verdim son 3 kilomuda burada sizinle beraber vermeye çalışacağım birbirimize destek olalım lütfen..

selam kızlar
ya niye bilmiyorum ama odaklanamıyorum ben bu aralar diyet yapmaya
2 gün tuttum kendimi 300 gr verdim
ondan sonra yine başladım yemeye

evet itiraf ediyorum az önce dışardan geldim ve5 saatlik açlığın doğal sonucu olarak herşeye saldırdım ama size söz veriyorum şu saatten sonra son 3 kiloyuda verene dekhiç kaçamak yok birazdan sporumuda yapacam hadi kızlar canlanalım biraz..

çok yanlız bıraktım senı canım topıgım
ama super seyler yapıcaz
guzel seyler olacak hayatımızda
bugun ıste cok ısım var kendıme bıde program yapıcam az kaldı az sahalara bomba gıbı donucem
suan aklımda hep ramazan var
nasıl bı beslenme uygulamalıyımkı hem kılo vermelı hemde cok uzun sure ıste oldugum ve ders calsımam gerektıgı ıcın az uykuyla kalıp saglam kalmalıyım
sanırım en buyuk sorunum su olacak cunku cok ıcıyorum cokk:S

selam herkese

ben de diyet yapıorum..19 gun oldu bugün başlayalı.haftada 1 gün ara veriorum yani ödül gibi işte

ve hiç tartılmadım..

ama kilo verdin diolar

bi zaman sonra tartılıcam toplam 5 kilo fazlam vardı.şimdi son durum ne onu bilemiorum çünkü basküle çıkmadım hiç :)

ve regl dönemi olduğundan ödem olur diye şimdi hiç basküle yanaşamam:utangac:

inşallah tartıldığım günün çok gusel olmasını umuyorum

she tebrık ederım senı
sende bızdensın degısımler arıfesındesın analsılan saclarıda mayayla uzatıyomussun
pekı dıyetınden nıye bahsetmedın bıze
paylasımımız cok olsun lutfen katıl aramıza

canımm

diyetimi şöyle anlatıyım

sabahları 3 zeytin ..herhangi bi peynir türünden kibrit kutusu kadar yiyorum.2 dilim kepekli ekmek ama has kepek burda bi fırın var oradan alıorum çok güsel.. bir yumurta ve şekersiz çay

ara öğünde meyvemi yiyorum

5-6 adet fındık fıstık karışık ya da leblebi

öğlen yemekte sebze yemeği ya da et tarzında ya ızgara ya da haşlanmış.. yanına az yağlı bi salata ve 1-2 dilim kepek ekmeği

ara öğünde gene bi meyve 6-7 tane kiraz ya da üzüm gibi meselaa

akşam da hafif bişeler çorba yanına salata gibi ve 1 dilim kadar kepekli ekmek

ve sonra saat 9 gibi yürüyüşe çıkıyoruz akşam 1 saat kadar yürüyoruz harika oluyor...

yatmadan önce de sütümü içiorum

ve günde 9-10 bardak da su içiyorum

işte diyetim böylee :))))

ayrıca hiç tartılmıorum... kendimi hazır hissedene kadar da tartılmıycam :)

ayrıca bide şu var haftada bi gün kendime ödül veriorum..o gün istediğimi yiyorum pasta çikolata börek poğaça ne çekerse canım onu yiyorum

doktor GÜRKAN KUBİLAY diyo ya hastalarıma haftada bir gidin ne isterseniz onu yiyin ara verin diyorum diyo..ve bence de çok manıklı çünki o gün rahatlıyorum pazar günleri yapıorum bunu yiyorum içiyorum..pazartesiye yine çok sıkı bi şekilde başlayıp devam ediorum.

ama asla 2.bi gün kaçırmak yok ucunu sadece bi gün belirleyip o gün canımın çektiğini yeme şeklinde yaptım..başlayalı 1 hafta oluyo mesela işte böyle 1 er hafta aralarla ödül günü yapılabilir.. tavsiye ederim yapmak isteyen olursaa bu şekilde

Son düzenleyen: Moderatör:
kendimi yeniliycem eskisi gibi incecik olucaaamm inşallah:dance:

çünkü insanın kendini gusel görmesi ve hissetmesi kadar büyüleyici bişe daha yok hayatta...

Son düzenleyen: Moderatör:
shecım dedıklerıne aynen katılıyorum
benımde odul gunum var
ve bende kendımı yenıleme donemımdeyım
ramazanda hem ruhumu hem bedenımı yenılıycem ıns..
buarada bende tartılmıyorum
sonucu gorup waaaavvvv demek harıka olacak: )
basarılar

hadi ama nerelerdesiniz bayanlarrrrrrrrrr

:D

kilo verme serüvenlerimiz nasıl gidiyor??

kim neler yapıyor??

konu sahibimizz nasıl gidiyor rejim :)))))))

bugün ödül günümdüü

çok bişe yiyemedim zaten canım istemedi bile yaaa :)))

ama aklımda bi iki bişe vardı onları yedim rahatladım..şimdi rejime tam gazz devammmm

ooooooo buraları senlenmıs mısafırlerıme hemncık bı yesılcay servıs edeyım
ıı gıdıyo bacılar
dıscıde ıslerım var onlar bıtsın ramazan dıyetım baslıycak:)
herkes kendıne ozgu dıyetını yazabılır buraya hepımızın yerı burası:)
basıyazmalım tsk ederım canım arkadasım
heyyo hosgeldın

sheeeeee
neguzel yazmsıın canım tatıldonusu cok ısım vardı gelemedım bıraz hareketlenelım ama dımı:)

Back
X