merhabalaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaaaarrr:sm_cool:
yarın inşallah 2.ci tüp bebek tedavime başlıyorummmmmmhihoyyyt
bu sefer allahım ne olur olsunn diye dua ediyorumm :Saruboceq:
sizlerinde duasını bekliyorummm:Saruboceq:
bu sene bizim yılımız olsun inşallah allahım dileyen isteyen bekleyen kullarının yüzünü güldürsün benimdeeeee:dance::dance:
bakalım bu sefer tedavide bir değişiklik olacakmı yoksa aynısı devammı edecek gün gün yazarımmm belki sizlerede faydası olurrrrr
iyiki varsınız hepinizi çoook seviyorummmmmmm:asigim::asigim:
bu arada ilerki sayfalardada açıkladım her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ettim ve sonuna kadarda edeceğim hepiniz değerlisiniz ve hepinize saygı duyuyorum
06.05.2009 regl oldummmmmm folik asit ve zinco-c alıyorum
07.05.2009 ilk kontrol ve şimdiden sağ overde 3-4 yumurta oluşumu varrrrr endometrıum süper sorunsuz
yine kısa protokolle başlıyorum tedavimeeee malum poliykistik overimmm nede olsa
08.05.2009 ilk iğnem gonal-f 225 ünite (ilk tüp bebek denememde de aynı vurulmuştum 15 yumurtam olmuştu 7 tanesi döllenmiş 6 adet A+plus embriyom oluşmuştu) bakalım şimdi ne olacak
13.05.2009 2.ci kontrol sol overde 4-5 adet yumurta gelişimi var sağ overde sayısı belli değil maşallah
14.05.2009 7.ci iğnemi oldumm sanki yumurtalıklarım kaynıyor adetimin 9.cu günü bu gün
15.05.2009 3.cü kontrol doktorum yok neyse canım yandı ama ne yapalım şimdi sol overde 6 adet sağ overde 10 ve üzeri yumoş var dedi ama kesin 15 adet üstüne bir şey diyemem dedi bugün cetrotide iğneyede başlıyorum pazartesi tekrar gideceğim
18.05.2009 kontrolden geldimmmmm sorunsuz görünüyor her şey artık hamile kal dedi doktorum rahim temiz ve güzelll yumurtalıklar fulll bugün saat gece 11 de çatlatma iğnemi olacağım birde son cetrotide vuruluyorumm gonal-f yok
19.05.2009 bugün opu öncesi son günüm ve kasıklarım çok ağrıyor birde wc de canım çok acıyorrr inşallah bir sorun çıkmaz kilomda da artış oldu su topluyorum heralde
20.05.2009 saat 8 de klinikte olacağım opum var bakalım sonuç ne olacak
evet kızlar opu işemide bitti 35 adet yumoş almış doktorum bakalım kaçı kalacak geriye anneleri kadar inatçı olurlarsa inşallah bu sefer tamamdır allahın izniyleeee
yarın bakalım haberler ne olacak
ay az kaldı bebişlere kavuşmamaaaaaaa
ve hastaneden aradılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
35 yumoştan 25 adetiiii olgunmuşşşşş
amannn ne çok değilmiiiii
ama 16 adeti yola devammm edebilmişşşşş
veçok iyi kalitedeymişler
demekki deeep freze atılacak bebişlerimmm olacakkkk
bu arada kullandığım ilaçlarda: folbiol- zinco-c- coraspin - tetra- prednol- progestan fitil - bekunis- ve omega 3 - birde ağrı kesici ama almıyorummm bu kadar ilacın içinde o eksik kalsınn
allahım az kaldı hayırlar nasip eyle inşallah
Son düzenleme: