- 3 Mayıs 2015
- 13.222
- 48.472
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Yok vajina yıkanmasın.
Doğal florası bozulmamalı oranın.
Bu yanlış, sizde yapmayın. Enfeksiyon sebebi bile olabiliyor.
Yok yok sorun değil, bana da doktorum söylemişti.Olivia bende araştırmadım doğrudur.
Görümcem hemşire o demişti bana yıka ama sadece su, sabun ya da başka temizleyici kullanma diye.
Bende korunurken öyle yaptım hiç sorun yaşamadım.
Ondan yazmıştım :)
Su ile yıkamak neden florayı bozsun ki?Yok yok sorun değil, bana da doktorum söylemişti.
Vajinanın içini su, sabun gibi şeylerle yıkamak oranın florasını bozar, zaraelı olan mikropları götürdüğü gibi yararlı olanları da götürür demişti. araştırdım da gerçekten öyleymiş, sadece hafifçe yıkamak yeterli aklında bulunsun :)
Sen hamile misin çocuk istiyordun bi ara ama öyle hatırlıyorum sanki :)
Yok yok sorun değil, bana da doktorum söylemişti.
Vajinanın içini su, sabun gibi şeylerle yıkamak oranın florasını bozar, zaraelı olan mikropları götürdüğü gibi yararlı olanları da götürür demişti. araştırdım da gerçekten öyleymiş, sadece hafifçe yıkamak yeterli aklında bulunsun :)
Sen hamile misin çocuk istiyordun bi ara ama öyle hatırlıyorum sanki :)
Çocuk istemediğimiz için 14 yıldır prezervatif firmalarını zengin ediyoruz. Hiç hamile kalmadım. İki-üç defa prezervatif yırtıldı, o zaman da ertesi gün hapı kullandım emin olmak için. Prezervatifin yırtılıp yırtılmadığını mutlaka kontrol edin her seferinde. Bence gayet sağlam bir yöntem.
Vajinayı yıkamaktan bahsediyorum ben.Su ile yıkamak neden florayı bozsun ki?
Pardon samimi soruyorum,florası bozulacak diye vajinamızı yıkamayacak mıyız?
Hayırlısıyla evlat sahibi ol inşallahBizde yelkenler fora ama daha olan bir şey yok
Bakalım bu ay neler olacak
Artık korunmayı bıraktım bende ama aklımda olsun.
Teşekkür ederim
Özel olmazsa niye çocuk istemiyorsun?
14 yıldır iyi korunmuşsunuz
Hayırlısıyla evlat sahibi ol inşallah
Özel bir sebebi yok. Hayatımız bu şekilde güzel olduğu için, birlikte mutlu olduğumuz için ve çocuk çok fazla sorumluluk ve endişe getirdiği için düşünmedik. Yaşlarımız daha genç sayılır. Belki 2-3 yıl sonra çocuk istemeye başlarsak evlat edineceğiz.
Bizde yelkenler fora ama daha olan bir şey yok
Bakalım bu ay neler olacak
Artık korunmayı bıraktım bende ama aklımda olsun.
Teşekkür ederim
İçi dışı mı var bunun. Su yani bu. Hijyen sağlamak için yıkanır ve içine de su gider.Sudan da birşey olmaz bence. Saçma geldi bana suyun sakıncalı olması.İçini yıkamaktan bahsediyorum ben? Dışını yıkamayın diye birşey demedim.
Bende ilk başlarda hiç istememiştim ama artık istiyorum yani kucağımda bir minik
Evet kararı zor, sorumluluğu fazla ama ne yapalım bakarız dimi :)
Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah
Dış kısmı değil baya baya içeriyi. Yıkayan mı var derseniz, duş başlığını çıkarıp içeriyi yıkayanları birebir duydu kulaklarım.Su ile yıkamak neden florayı bozsun ki?
Pardon samimi soruyorum,florası bozulacak diye vajinamızı yıkamayacak mıyız?
İzninizle oha! diyorum.Dış kısmı değil baya baya içeriyi. Yıkayan mı var derseniz, duş başlığını çıkarıp içeriyi yıkayanları birebir duydu kulaklarım.
Eğitim şart.
Bir arkadaşım çok istemesine ve tedavi görmesine rağmen çocuğu olmadı. Sonunda vazgeçtiler çocuk fikrinden. Vazgeçmelerinden birkaç ay sonra hamile kaldı. Yani kafayı rahat tutmak gerekiyor, sanırım en önemlisi bu. Olacak mı olmayacak mı diye kasınca olmuyor, salınca oluyor :)