2.bebişş

aynen tatlım kızımda bir çocuk görsün oynamak için can atıyor.valla ben eğer düşüneceksem şuandan itibaren düşünüyorum demektir.çünkü zaman lehimize işlemiyor zannımca:)sence?
bende bu ay geçti benim için nisan ya da mayıs.bide kızımın bakıcısının 5 senedir çocuğu olmuyordu.aşılama yaptirdi.sonuç bekliyor.onu görünce halime şukrettim.vermişken Allah 2.olsun istiyorum.ayin 24u gibi adet olmayi bekliyorum.sonra deniyecegim galiba.şuan sizden destek alarak karar vermiş bulunuyorum:)))bilmiyorum:)))

kelin ilacı olsa başına sürer misali:) bende sizden destek aldım ve diğer arkadaşlardan:))Rabbim nasip edecekse birşeyler aracı olurmuş zaten.ay ne güzel ya bebek kokusunu özlediğimi farkettim hem şimdi çok daha tecrübeliyiz daha unutmadk.şimdi sizin ilki ne kadarlık oldu hocam?

İlki 20.ayını dolduracak.temmuz 25 doğumlu.hayırlısı olsun.anne olmak muhteşem bir duygu.herşeye değer.bazen zorlansam da çıldırma noktasına gelsemde tekrar anne olmayı istiyorum.

İlki 20.ayını dolduracak.temmuz 25 doğumlu.hayırlısı olsun.anne olmak muhteşem bir duygu.herşeye değer.bazen zorlansam da çıldırma noktasına gelsemde tekrar anne olmayı istiyorum.
benim minik kuşumda 5 temmuz doğumlu teyzesi.evet canım bugünün ana fikri anne olmayı gerçekten istiyoruz.bu fikri dışarıya vuramamışız demekki.istemesek milyon tane sebep bulabilirdik çünkü:)

Henüz küçükmüş kızınız, ben olsam kesinlikle bu dönemde 2.yi düşünmezdim tabii benim fikrimce
Benim annem de çalışan bir anneydi, kız kardeşimle aramda 2 yaş var ve acayip zorlandı ...
Keşke bi 6 yaş civarı olsaydı da kadın da rahatlasaydı, aradan ikimiz de çıktık belki ama kadın buhran yaşamış resmen...

benimde kizimla oglumun arasinda 3 yas var bakmasi zor oluyor ama ileride daha iyi anlarsiniz hic arkadas aramiyorlar ikisi oyle mutlularki disardan arkadas edindiklerini bile ikisi oturup konusup elestiriyorlar begenmediklerini ikiside cikariyor hayatlarindan daha simdiden ben boyle abla kardes sevgisi gormedim arada kapissalarda yinede kiyamiyorlar birbirlerinesonradan ailemize katilan cadi evde hakimiyet kurdu ikisinide bu sevgiden dolayi kabullenmeyip anne ver bunlari dedeme gitsinler diyor bizim bu kucuk cadi ikisinin arasini bozmaya daha simdiden basladi ablasina gidip aglar numarasi yapip abim vurdu abisene gidip ablam vurdu deyip birbirine sokuyor onlari tam bir oyuncu o yuzden kesinlikle arka arkaya iyi diyorum cok ara oldumu cocuklarin anlasmasida zorlasiyor birde siz cok sanslisiniz anneniz yaninizda ben bile becerdiysem tek basima 3 cocuga bakmaya herkes becerir

içimdeki ikinci sese tercuman oldunuz:)bende ne zaman ortaya çıkacak diyordumşaka bir yana sizde haklısınız ama ben düşünme sebebimi belirttiğim gibi 6 yaşında bir bebek kızımın okuluna engel olmasından endişeliyim.çünkü temel ilkokulda atılıyor.ama bir yandanda bizler için yoruculuğu konusuda var. hayırlısı canım:)

maşallah size canım3 çocuk benim için ultra lüks bir durum:)ama sanırım onları birbirleriyle oynarken görmek çok güzel birşeydir:)

Merhaba
Gerdek gecesi hamile kaldım:) 23 yaşında anne oldum kızım 2 yaşında memeyi bıraktı hamile kaldım ve 26 yaşında ikinci kızım doğdu derken eşim yurtdışına görevli gitti kızlar büyüdü okula başladılar ben tekrar bebek îstediğimden çevremin " kendi rahatının düşmanı mısın?" Sözlerine kulak yıkayıp 33 yaşında 3. Kızımı doğurdum şimdi 11 yaşında 8 yaşında ve 9 aylık 3 kızım var rabbîm izin verirse iki sene sonra yine bebek istiyorum çünkü 3. Kızım tek kaldı ablaları akran ama bebeğim yalnız ona da bîr akran gerek Allah'a şükür maddî sorunumuz yok ev hanımıyım kızlarım sınıf birincisi hamdolsun sağlıklı sıhhatliyiz eşim halen yurtdışında görevli 6 ayda bir izne geliyor rabbimin izniyle evlâtlarımı tek başına büyütüyorum keşke 3. Kızım için 7 yıl beklemeseydin ama kısmet buymuş
Sizin yerinizde olsam 1 dk durmazdım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…