- Konu Sahibi kirmizikar86
kızlar aslında bu bir dert değil ama yinede tabi sürekli düşündüğüm ve kafamı karıştıran ciddi bir konu.sizlerede danışayım dedim bir kızım var 21 aylık Rabbime şükür uslu gece uykuları olsun gündüz davranışları olsun bizi hiç yormadı maşallahbiz öğretmeniz eşim sabahtan ben öğleden sonra evdeyim beraber bakıyoruz annemde var sürekli yanımda.tabi onada yük olmak istemiyorum ama o seve seve her gün geliyor çok şükür.neyse bu arada evde aldık arabada borcumuz 5.sene sabit.yani öyle gezme tozma durumumuz kısıtlı ama çok şükür halimize neden diyorum asıl meseleye geleyim şimdi bir çocuk düşünsem bu şartlarda erkenmi sizce zor mu olur?bir kaç ayda hamile kalabilsem kızım 3 yaşına yaklaşırken kardeşi gelmiş olucak.acaba ona haksızlık mı olur bu?ben aslında kızım okula başladığında ona tam destek vermek istiyorum eğer bu şekilde hamile kalırsam küçüğümde 3 yaşına varmış olur kızım okula başlarken rahat ederiz diye düşünüyorum ama bunlar tabi varsayım.off kafam çorba gibi Allahın dediği olur tabi.ne bilim hem kardeşliklerinin tadına varsınlar istiyorum hemde ilkokul 1 aşamasını daha rahat geçirmek ama işte bilemiyorum.cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden:)