- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- 208
- Konu Sahibi Huzurlu_2010
-
gecikmen varsa yapsana ne bekliyosun hala adet olmamışsın.. adet belirtilerini yaşıyomusun ?Ben artik kendime sabirsiz demeyeceğim seni okuduktan sonra.gerci bu ay neredeyse 10 gün geciktim yine de kan vermedim.bu bile bi sabir ornegi ama adet olacagimi hissediyordum.
Biraz da ovulasyon testi ile oyalanayim bari.bakalim çift çizgiyi yakalayabilecek miyim.
18 ekimde olmam gerekiyordu 30 ekimde oldum.kan vermedim ama idrar yapmiştim negatiftigecikmen varsa yapsana ne bekliyosun hala adet olmamışsın.. adet belirtilerini yaşıyomusun ?
hadi ya hastalandın mı ? geldimi yani kırmızılar18 ekimde olmam gerekiyordu 30 ekimde oldum.kan vermedim ama idrar yapmiştim negatifti
geldi canım geldi ama üzülmedim alıştım artık:)hadi ya hastalandın mı ? geldimi yani kırmızılar
Nedense artık bişiler olmadığında üzülemiyoruz bile alışkanlık başlıyor ama umudumuz var ne kadarlık evlisin ?geldi canım geldi ama üzülmedim alıştım artık:)
Canım bende de oluyordu o kafaya çok taktığımdan gecikebiliyor du ama yinede içini rahatlatmak için yap derim belli mi olur belkide bebiş vardır :)benim de bat 5 kasım geçen ay 11 ekim de olmuştum, döngüm 25 gün . acaba test yapsam mı hiç bir belirtim yokçok takıyorum kafaya engel olamıyorum.
yarın test alıp perşembe günü yapayım diyorum büyük ihtimal negatiftir, çünkü kızıma hamile iken ölüyordum adım atamıyordum kasık ağrısından şimdi biraz göğüslerimin ucu acıyor o kadar hayırlısı hergün dua ediyorum yalvarıyorum allaha inşallah olur....Canım bende de oluyordu o kafaya çok taktığımdan gecikebiliyor du ama yinede içini rahatlatmak için yap derim belli mi olur belkide bebiş vardır :)
inşallah kurban olduğum rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 6 yıldır evliyim bu süre zarfında hamile kaldım kalmadım değil ama ya düşük oldu kendiliğinden kanama ile gitti yada kürtaj oldumyarın test alıp perşembe günü yapayım diyorum büyük ihtimal negatiftir, çünkü kızıma hamile iken ölüyordum adım atamıyordum kasık ağrısından şimdi biraz göğüslerimin ucu acıyor o kadar hayırlısı hergün dua ediyorum yalvarıyorum allaha inşallah olur....
sen 2. bebek mi istiyorsun?inşallah kurban olduğum rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 6 yıldır evliyim bu süre zarfında hamile kaldım kalmadım değil ama ya düşük oldu kendiliğinden kanama ile gitti yada kürtaj oldum
ilkini beceremedim kisen 2. bebek mi istiyorsun?
konu 2. bebek olunca öyle dedim:) allah yüzünü güldürsün inşallah senin de tüm isteyenlerinde dünyanın en güzel şeyi evlat, senin bat ne zamanilkini beceremedim ki2. sini istiyim :) olursa ilk olucak :)
benim kızım da 2,5 yaşında ilki sürpriz olmuştuBenimde 3.5 yaşında oğlum var 2. düşünüyorum artık nasip bakalım inşalah
4 yillik evliyim 5 aydir da bebiş istiyorum.Nedense artık bişiler olmadığında üzülemiyoruz bile alışkanlık başlıyor ama umudumuz var ne kadarlık evlisin ?
Bende 6 yıllık evliyim hep istedim :)4 yillik evliyim 5 aydir da bebiş istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?