• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Bebek

Ben artik kendime sabirsiz demeyeceğim seni okuduktan sonra.gerci bu ay neredeyse 10 gün geciktim yine de kan vermedim.bu bile bi sabir ornegi ama adet olacagimi hissediyordum.
Biraz da ovulasyon testi ile oyalanayim bari.bakalim çift çizgiyi yakalayabilecek miyim.
gecikmen varsa yapsana ne bekliyosun hala adet olmamışsın.. adet belirtilerini yaşıyomusun ?

benim de bat 5 kasım geçen ay 11 ekim de olmuştum, döngüm 25 gün . acaba test yapsam mı hiç bir belirtim yok :( çok takıyorum kafaya engel olamıyorum.

benim de bat 5 kasım geçen ay 11 ekim de olmuştum, döngüm 25 gün . acaba test yapsam mı hiç bir belirtim yok :KK43: çok takıyorum kafaya engel olamıyorum.
Canım bende de oluyordu o kafaya çok taktığımdan gecikebiliyor du ama yinede içini rahatlatmak için yap derim belli mi olur belkide bebiş vardır :)

Canım bende de oluyordu o kafaya çok taktığımdan gecikebiliyor du ama yinede içini rahatlatmak için yap derim belli mi olur belkide bebiş vardır :)
yarın test alıp perşembe günü yapayım diyorum büyük ihtimal negatiftir, çünkü kızıma hamile iken ölüyordum adım atamıyordum kasık ağrısından şimdi biraz göğüslerimin ucu acıyor o kadar hayırlısı hergün dua ediyorum yalvarıyorum allaha inşallah olur....

yarın test alıp perşembe günü yapayım diyorum büyük ihtimal negatiftir, çünkü kızıma hamile iken ölüyordum adım atamıyordum kasık ağrısından şimdi biraz göğüslerimin ucu acıyor o kadar hayırlısı hergün dua ediyorum yalvarıyorum allaha inşallah olur....
inşallah kurban olduğum rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 6 yıldır evliyim bu süre zarfında hamile kaldım kalmadım değil ama ya düşük oldu kendiliğinden kanama ile gitti yada kürtaj oldum :(

Back