- 8 Temmuz 2014
- 89
- 14
- 18
- Konu Sahibi Huzurlu_2010
Selam kızlar, 4.5 yaşında bir kızım var. Ikinci çocuğu düşünüyoruz. Ama 6 aydır korunmadığımız halde olmuyor. Sizce doktora gitmeliyim mi? Bu arada neden bu kadar stres yaptığımıda anlamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında ilk aydan beri dikkat ediyorum bunlara ama olmadı işte Hayırlısı olsun bakalımbizim de 2. ilkinden biraz daha geç geldi.. bazen öyle oluyor yumurtlama gününü hesapla ona göre ilişkiye gir. mesela o güne denk gelecek şekilde 2günde 1 olabilir. yataktan da bir süre kalkma ki yer çekimi spremleri ters yöne çekmesin
İnşallah canım benim Rabbim herkese nasip etsin. Bende de spiral vardı çıkarttım 6 aydır bekliyoz bakalım hayırlısı olsunBen de 2. Çocuk için çalışıyorum doğum kontrol hapını bıraktım bu ay 4. Ay allah umarım bir an önce bebişlerimizi verir. Bu ay tam yumurtlama dönemimde hastalandım. Grip oldum çok fena bu yüzden bu ay pek umutlu değilim ama olursa da tam doğum günü gecemde hamile kalmış olacağım. Gerçekten çok büyük süpriz olur. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha nasipetsin inşallah canım.
Kızlar ben yukarıdaki mesajı yazarken hamileymişim :) şimdi aldım bebeğimi kucağıma çok şükür. 2 aylık olduk bile. İlk hamilelikte 2. Ayda ikinci hamilelikte 4. Ayda hamile kalmış oldum. Allah sizlere de nasip etsin....Ben de 2. Çocuk için çalışıyorum doğum kontrol hapını bıraktım bu ay 4. Ay allah umarım bir an önce bebişlerimizi verir. Bu ay tam yumurtlama dönemimde hastalandım. Grip oldum çok fena bu yüzden bu ay pek umutlu değilim ama olursa da tam doğum günü gecemde hamile kalmış olacağım. Gerçekten çok büyük süpriz olur. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha nasipetsin inşallah canım.
Slm size bişi sormak istiyorum bu çamaşırsıyu ile ilgili tahlil yapmışsınız bana c.tesi günü aşılama yapıldı bugun 6. Gün aşılamada ve çamaşır suyuyla test yaptım anın da kabardı acaba olabilir miKızlar ben yukarıdaki mesajı yazarken hamileymişim :) şimdi aldım bebeğimi kucağıma çok şükür. 2 aylık olduk bile. İlk hamilelikte 2. Ayda ikinci hamilelikte 4. Ayda hamile kalmış oldum. Allah sizlere de nasip etsin....
Çok itibar etme o teste benceSlm size bişi sormak istiyorum bu çamaşırsıyu ile ilgili tahlil yapmışsınız bana c.tesi günü aşılama yapıldı bugun 6. Gün aşılamada ve çamaşır suyuyla test yaptım anın da kabardı acaba olabilir mi
Bildiğin bişi varsa paylaşırmısınızÇok itibar etme o teste bence
Ben de yapmıştım köpürmüştü ama negatiftiBildiğin bişi varsa paylaşırmısınız
Hadi ya o zaman 10 kasımı beklicez :)Ben de yapmıştım köpürmüştü ama negatifti
bekle canım batın geçsin.çok da yokmuş zaten 10 gün-cükHadi ya o zaman 10 kasımı beklicez :)
Sabırsızlanıyor insan işte hatta bir ultrason cihazı alıp içimde okup biteni takip etmek istiyorumbekle canım batın geçsin.çok da yokmuş zaten 10 gün-cük
Ben artik kendime sabirsiz demeyeceğim seni okuduktan sonra.gerci bu ay neredeyse 10 gün geciktim yine de kan vermedim.bu bile bi sabir ornegi ama adet olacagimi hissediyordum.Sabırsızlanıyor insan işte hatta bir ultrason cihazı alıp içimde okup biteni takip etmek istiyorum