• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2. Bebek?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

21centurysucks

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
55
27
3
Bu konuyu bu dönemleri yaşamış annelerin deneyimlerini merak ettiğim için yazıyorum. Hamileyim, doğumuna çok az zaman var. Eşimle 2. Çocuğu istiyoruz fakat çok yaş farkı da olsun istemiyoruz en fazla 2 yıl çünkü diğer türlü çocuklar arasında anlaşmazlıklar oluyor. Çevremden ve kendimden deneyimledim :KK48: bir yandan da belki hızı çok zorlar diye düşünmeden de edemiyorum. Ardarda hamile kalan arkadaşlardan bu dönemin artılarını ve eksilerini, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Bir doğum yapinda ikinci çocuk için ozaman düşünün..Ozaman ikinci için enerjiniz var mı yok mu karar verirsiniz

İnanın bu işler nasip meselesi. Oğlum olduğunda araları çok olmasın dedim 10 aylıkken korunmayı bıraktık. Oğlum 4.5 yaşına geldi hâlâ yok ,gelmedi kardeşi. Arada bir kimyasal gebeliğin oldu o kadar. Rabbim ne zaman kısmeti varsa o zaman gönderiyor. Onun için daha birinciyi doğurmadan plan yapmayın derim.

Arkadaşımın 7 aylık kızı var şuan 3 4 aylık hamile oda arayı çok açmamak için hamile kaldı suan mutlu görünüyor kendisi de ebe çalışıyor kişiden kişiye değişiyor bence herkes üst üste cocuk sahibi olup çok sağlıklı şekilde buyutemeyebilir

İnanın bu işler nasip meselesi. Oğlum olduğunda araları çok olmasın dedim 10 aylıkken korunmayı bıraktık. Oğlum 4.5 yaşına geldi hâlâ yok ,gelmedi kardeşi. Arada bir kimyasal gebeliğin oldu o kadar. Rabbim ne zaman kısmeti varsa o zaman gönderiyor. Onun için daha birinciyi doğurmadan plan yapmayın derim.
Bende senin gibiyim 1 cocugum var 1 kimyasal dahada hamile kalamiyorum sebebini bulabildin mi

Evet bir yandan da o yönü var...

Yok bulamadım. Doktorlara göre bir sebebi yok. Yumurta takibi tedavisine başlamıştık ama o da pandemiden dolayı yarıda kaldı. Oğlumu riske atmamak için hastahaneye gitmiyorum.
Bende 1 yıl aradan sonra doktora gittim güzel şeyler söyledi tedaviye başladık.letu ve pirenden verdi bakalım hakkımda hayirlisi

Back
X