canım hem kaplıcalara gitmişsin hem hsg testte olabilir böyle reglide oynama. muhtemelen benimde yoktur cunku gebelik testinde silik bile çıkmadı yumurtlama tarihim 27 agustosta idiDün yaptım canım sonradan silik bile çıkmadıbugün bir arkadaşta biraz daha bekle dedi pazara kadar gelmezse kan vericem artık.. ilk kez oluyor böyle.. acaba diyorum soğan kürüyle kistin gitti 28 29 güne bir mi olacak
canım hem kaplıcalara gitmişsin hem hsg testte olabilir böyle reglide oynama. muhtemelen benimde yoktur cunku gebelik testinde silik bile çıkmadı yumurtlama tarihim 27 agustosta idi
Kaplicaya gidince ne oluyormus ki?Çokta güzel yüzlüm valla yazın gidememiştik iyi oldu bana aslında.. tek korkum mikrop denizden korkmuyorum tuzlu su olduğu için orda mikrop olmaz diye düşünüyorum.. amma biz klorlu suda yüzdükhayırlısı diyorum ve bekliyorum canım yaa
canım ani hareket falan yapıyorsunya yüzme gibi ondan dedim mesela benim geçen ay silik çizgi çıkmıştı ama testte bakmadan evden çıkmıştım o günde ogluma kıyamadım maç falan yaptım ertesi gün çıkmadı testte ve reglde farklı oldum herzamankinden yani bence vardıda düştüKaplicaya gidince ne oluyormus ki?
canım ani hareket falan yapıyorsunya yüzme gibi ondan dedim mesela benim geçen ay silik çizgi çıkmıştı ama testte bakmadan evden çıkmıştım o günde ogluma kıyamadım maç falan yaptım ertesi gün çıkmadı testte ve reglde farklı oldum herzamankinden yani bence vardıda düştü
Kaplicaya gidince ne oluyormus ki?
ben bu ay olmazsa klomene başlıyacak sanırım canım doktor sende durumlar nedir eşimede keçi boynuzu pekmezi yedircem ama gunde ne kadar yemeli bilmiyırum
canım doğru tespit o zaman yüzme ben kendim öyle demiştim ama doktor bile öyle dediyse....Ani hareketler canım.. bide gittiğim ootelde termal bölümde sıcak su vardı teyzeler doluydu zaten onlardan iğrendim oraya girmedim normal havuza girdim ve yüzdüm yorum kendimi de.. ilk gebeliğimde de tatile gitmiştik doktorum yüzme dedi o zaman 5 haftalık hamileyim yeni öğrenmştim
tamam canım haftaya o izin alamıyor ben sonuçları ürolojiye götüreyim bakayım ne diyorda ona göreBen pekmez olarak değil kür olarak verdim sabah gece aç karnına Saraçıoğlu'nun kürü onu dene istersen
canım benim geçenhafta bir lekelenmem oldu sendede olmuşmuydu bu hsgnın yan etkileri neler acabaBen pekmez olarak değil kür olarak verdim sabah gece aç karnına Saraçıoğlu'nun kürü onu dene istersen
Bizimde 1 senedir olmuyor ama , cok ustunde durmamistim..hafatayada havuza gitmeyi planliyodum. Havuzdan 4 5 gun sonrasi bat tarihim.Ani hareketler canım.. bide gittiğim ootelde termal bölümde sıcak su vardı teyzeler doluydu zaten onlardan iğrendim oraya girmedim normal havuza girdim ve yüzdüm yorum kendimi de.. ilk gebeliğimde de tatile gitmiştik doktorum yüzme dedi o zaman 5 haftalık hamileyim yeni öğrenmştim
ben bu ay hsg çekildim ondan heran belimde kasıgımda agrı varBizimde 1 senedir olmuyor ama , cok ustunde durmamistim..hafatayada havuza gitmeyi planliyodum. Havuzdan 4 5 gun sonrasi bat tarihim.
Isin tuhaf tarafi yumurtalama gunum 2 3 gun önceydi bugun belimde ve kasigimda agri var neden?
canım benim geçenhafta bir lekelenmem oldu sendede olmuşmuydu bu hsgnın yan etkileri neler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?