Gebeliğe Hazırlık 2.bebegini isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nan85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nan85

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.146
2.866
133
40
Ikinci iicin o kadar ovulsyondan takip ettigim halde gebelik olmadi spiral vardi onunla alakali olabilirmi

Spirali cikarinca hemen hamile kalinabiliyor ne zamandir ovulasyon takibi yapiyorsunuz

2 aydir ovulasyon takibi 3 aydirda deniyoruz olamadi
Bence daha yenisin canım olur inşallah bende ikinci çocuğu düşünüyorum ama tabi çok üstüne düşmedik daha olmadı birde benim eşim çok istemiyor bende kızımın yalnız kalmasını istemiyorum 5 buçuk yaşında kızım senin ilki kaç yaşında

3.5 yasinda amabenim yasim 33 oldugu icin acele ediyorum benimde esim istemiyor ama onada kardes gerēk sizin yas kac

Ikinci iicin o kadar ovulsyondan takip ettigim halde gebelik olmadi spiral vardi onunla alakali olabilirmi

Tatlım 13 ay oldu 2. İçin ama olmadı en son bu ay hsg çekildi hatta doktor tüp bebek bile dedi.. hoş kadına inanmadım sinir oldum net konuşmadı çünkü sinir etti de.. ovulasyon denedim akıntı takibi yaptım.. en son bu ay hiçbir şeye bakamadım bakalım nolacak

Insallh hic ummadiginiz anda mucize gibi gelir bebeginiz

Korundunuz mu sizde

Benimde 16 aydir olmuyor ilk cocugum 5 yasinda bu ay hsg cekildim bende

Benim günüm geçiyor diyordum ya canım regl hala olmadım ama dünde test yaptım hiç birşey çıkmadı.. bakalım ne zaman gelecek bugün 28.günüm
kaç günde bir oluyorsun canım keşke ovulasyon testi deneseydin yumurtlama durumundan emin olurdun. Aslında hsg olanlar genelde erken yumurtluyor ama... Bendede yoktur bişey bana öyle geliyor bat 5 bugun oylesıne test yaptım cıkmadı iki gün sonra tekrar test yaparım.

Benim günüm geçiyor diyordum ya canım regl hala olmadım ama dünde test yaptım hiç birşey çıkmadı.. bakalım ne zaman gelecek bugün 28.günüm
canım sende bu ay hsg çekilmiştin değilmi benim kasıklarım sürekli agrıyor bu ay diyorum acaba enfeksiyonmu kaptım denize falanda girdim cunku

canım sende bu ay hsg çekilmiştin değilmi benim kasıklarım sürekli agrıyor bu ay diyorum acaba enfeksiyonmu kaptım denize falanda girdim cunku

Evet canım 20snde çektirdim bir hafta sonra termal otele gittim bende ibşAllah enfeksiyon yoktur.. 25 26 güne bir oluyorum canım ben bugün 28.günüm öyle ağrım sızım da yok dün azıcık göğsüme sızladı.. kullanmadım valla ovulasyon falanda kist var dedi doktor soğan kürü yaptım eşimde de ileri hız problemi vardı ona da keçiboynuzu yaptım ne bilim anlamadım hala yok.. bir tek sivilce çıktı 1tne bide dün çok sinirliydim

gebelik testi yaptınmı canım belki vardır diyecem ama...

gebelik testi yaptınmı canım belki vardır diyecem ama...

Dün yaptım canım sonradan silik bile çıkmadı bugün bir arkadaşta biraz daha bekle dedi pazara kadar gelmezse kan vericem artık.. ilk kez oluyor böyle.. acaba diyorum soğan kürüyle kistin gitti 28 29 güne bir mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…