Gebeliğe Hazırlık 2. Bebeğimizi istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Selam kızlar beni bilen bilir. İlk bebeğime hamile kalmak için buralarda az cirit atmadım. Uzatmak istemiyorum. Kızım 14 aylık oldu ve biz ikinciyi istiyoruz. Bu konu hakkında fikirlerinizi isyorum. İlk denememiz oldu inşallah hayırlısı olsun ama ilkinde çok beklediğim için bundada beklermiyim diye korkmuyo değilim ve adetime de az bir zaman kaldı. Böyle işte yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler:KK51:

Bosver kim ne derse desin ,sen istiyorsam bitmiştir. Yaş kaç ben 36.5 :)) 37 demiyorum ha:))) adete kaç günün var.

ovülasyon testi ile takip et daha hızlı gebe kalabiliirsin
Ovülasyon testi hiç kullanmadım. Açıkçası ille hemen olsun demiyorum zamana yaydım hayırlısı dedim ilkinde çektiğim stresi çekmek istemiyorum. Hâlâ düşünüyorum iki çocukla baş edebilirmiyim diye☺bide erkek olsa nası güzel olur. Tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah.

Ovülasyon testi hiç kullanmadım. Açıkçası ille hemen olsun demiyorum zamana yaydım hayırlısı dedim ilkinde çektiğim stresi çekmek istemiyorum. Hâlâ düşünüyorum iki çocukla baş edebilirmiyim diye☺bide erkek olsa nası güzel olur. Tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah.
Hayırlısı inşallah allah isteyen herkese nasip etsin

Back