Gebeliğe Hazırlık 2. Bebeğimizi istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ama yine heycanliyim ben bu konuda takintiliyim olmayınca hemen kafaya takiyorum hayırlısı benimde dikkatimi çekti o yüzden geldim
Bende öyleyim biraz. Kurarım kafamda hemen stres yaparım ilk denememiz adetime 1 hafta kala oldu. Bunun tutacağına pek emin değilim çünkü tek sefer ve zamansız oldu biraz. Adetimde düzensiz takvimin gösterdiği günde olur muyum onuda bilmiyorum ama tutmazsa da acaba neden demeye başlarım hemen. Olursa da ne tepki veririm bilemiyorum ya bende heyecanlıyım☺

Bende öyleyim biraz. Kurarım kafamda hemen stres yaparım ilk denememiz adetime 1 hafta kala oldu. Bunun tutacağına pek emin değilim çünkü tek sefer ve zamansız oldu biraz. Adetimde düzensiz takvimin gösterdiği günde olur muyum onuda bilmiyorum ama tutmazsa da acaba neden demeye başlarım hemen. Olursa da ne tepki veririm bilemiyorum ya bende heyecanlıyım☺
İnşallah olacak canım adetimi bekliyorum şubatta denemeye baslayacaz

Selam kızlar beni bilen bilir. İlk bebeğime hamile kalmak için buralarda az cirit atmadım. Uzatmak istemiyorum. Kızım 14 aylık oldu ve biz ikinciyi istiyoruz. Bu konu hakkında fikirlerinizi isyorum. İlk denememiz oldu inşallah hayırlısı olsun ama ilkinde çok beklediğim için bundada beklermiyim diye korkmuyo değilim ve adetime de az bir zaman kaldı. Böyle işte yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler:KK51:
Zaten hamile kalmak isteyen herkesin en büyük sorunu beklemek ve stres onlar olmasa ilk aydan da kalırız ama işte engel olma yöntemini bulursanız paylaşın bizimle de. Allah evladinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Zaten hamile kalmak isteyen herkesin en büyük sorunu beklemek ve stres onlar olmasa ilk aydan da kalırız ama işte engel olma yöntemini bulursanız paylaşın bizimle de. Allah evladinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Allah razı olsun. Allah kimseyi evlatla sınamasın

Hayırlı akşamlar.. bende ikinciyi istiyorum kızım 6 yaşında ben biraz geç kaldım bence eşinizde sizde istiyorsanız çok ara vermeyin derim zaten ne zaman olacağı malum.. hakkımızda hayırlısı :)

Back