- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi CilekRecelim
16 aylık canımİlk bebeğiniz kaç yaşında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 aylık canımİlk bebeğiniz kaç yaşında
Hemen hemen beraberler. Yakın biri olduğu için sevindim benim kızım da 15 aylık olacak 1 hafta sonra. Umarım hakkımjzda hayırlısı olur.16 aylık canım
İnşallah canım ama yine heycanliyim ben bu konuda takintiliyim olmayınca hemen kafaya takiyorum hayırlısı benimde dikkatimi çekti o yüzden geldimHemen hemen beraberler. Yakın biri olduğu için sevindim benim kızım da 15 aylık olacak 1 hafta sonra. Umarım hakkımjzda hayırlısı olur.
Bende öyleyim biraz. Kurarım kafamda hemen stres yaparım ilk denememiz adetime 1 hafta kala oldu. Bunun tutacağına pek emin değilim çünkü tek sefer ve zamansız oldu biraz. Adetimde düzensiz takvimin gösterdiği günde olur muyum onuda bilmiyorum ama tutmazsa da acaba neden demeye başlarım hemen. Olursa da ne tepki veririm bilemiyorum ya bende heyecanlıyım☺İnşallah canım ama yine heycanliyim ben bu konuda takintiliyim olmayınca hemen kafaya takiyorum hayırlısı benimde dikkatimi çekti o yüzden geldim
İnşallah olacak canım adetimi bekliyorum şubatta denemeye baslayacazBende öyleyim biraz. Kurarım kafamda hemen stres yaparım ilk denememiz adetime 1 hafta kala oldu. Bunun tutacağına pek emin değilim çünkü tek sefer ve zamansız oldu biraz. Adetimde düzensiz takvimin gösterdiği günde olur muyum onuda bilmiyorum ama tutmazsa da acaba neden demeye başlarım hemen. Olursa da ne tepki veririm bilemiyorum ya bende heyecanlıyım☺
Hayırlısı olsun inşallah☺ yaşınız kaç bu aradaİnşallah olacak canım adetimi bekliyorum şubatta denemeye baslayacaz
Ben tam 26 oldumHayırlısı olsun inşallah☺ yaşınız kaç bu arada
Maşallah gençmişsiniz de daha ☺Ben tam 26 oldum
Sağol canım siz kaç yasindasinizMaşallah gençmişsiniz de daha ☺
Zaten hamile kalmak isteyen herkesin en büyük sorunu beklemek ve stres onlar olmasa ilk aydan da kalırız ama işte engel olma yöntemini bulursanız paylaşın bizimle de. Allah evladinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSelam kızlar beni bilen bilir. İlk bebeğime hamile kalmak için buralarda az cirit atmadım. Uzatmak istemiyorum. Kızım 14 aylık oldu ve biz ikinciyi istiyoruz. Bu konu hakkında fikirlerinizi isyorum. İlk denememiz oldu inşallah hayırlısı olsun ama ilkinde çok beklediğim için bundada beklermiyim diye korkmuyo değilim ve adetime de az bir zaman kaldı. Böyle işte yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler![]()
23 e girdim bendeSağol canım siz kaç yasindasiniz
Allah razı olsun. Allah kimseyi evlatla sınamasınZaten hamile kalmak isteyen herkesin en büyük sorunu beklemek ve stres onlar olmasa ilk aydan da kalırız ama işte engel olma yöntemini bulursanız paylaşın bizimle de. Allah evladinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Sen daha gencsin23 e girdim bende
Amin canımBen dee :)
Hepimiz icin hayirlisi insallah
Bende bunun nimetlerinden faydalanmak istiyorum işte gençken☺Sen daha gencsin
İlk bebeğiniz ne kadarlık. Hoşgeldiniz bu arada yaşınız kaç☺Merhaba kızlar bende 2. Bebek istiyorum hepimizin gönlüne gore hayırlısı olsun insallah![]()
Sagolun 22 aylık. Yaşım 28 oğlum sıkılıyor hem de çalıştığım icin doğum izninde oğluma da ben bakarim diye düşünüyorum bakalım kısmet:) sizin nasıl pekiİlk bebeğiniz ne kadarlık. Hoşgeldiniz bu arada yaşınız kaç☺