- 30 Ocak 2018
- 7
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Zuleyha_69
Oğlum 4,5 yaşında bi kardeşi olsun istiyorum ama 2yıldır olmuyor doktor sezaryen den sonra tüpler de tıkanıklık olabilir dedi hsg istedi benzer durum la karşılaşan var mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben varım. Kızım 4.5 yasinda 2 yıldır olmuyor hersey normal 2 kez asilama yapıldı tutmadi ve malesef aşırı stresliyim napicam bilmiyorumOğlum 4,5 yaşında bi kardeşi olsun istiyorum ama 2yıldır olmuyor doktor sezaryen den sonra tüpler de tıkanıklık olabilir dedi hsg istedi benzer durum la karşılaşan var mı.
Esiniz degerlerine baktirdi mi tek tarafli olmuyor sorun belki esinizde ve basit bir seyKizlaaarr bende varim kizim 6 bucuk yasinda 3 bucuk sene once dis gebelik gecirdim bir dahada olmuyorda olmuyor. Ara ara yumurta takibi yaptırdım olmadi. Suanda yine yumurta takibindeyim insallah hayirli sonuclar olsun. Asilama dusunebilirim onumuzdeki aylarda.. dis gebelikten sonra rahim filmim çekilmişti temiz acik cikti. Yinede hamd olsunki evladimiz var kizlar benim tek amacim kizima kardeş olsun o da cok istiyor
1 yil dersin sen detam aradigim konuOglum 3 bucuk ysinda henuz sizin kdar beklemedim gerci ama 8 aydir kardes dusunuyoruz henuz nasip olmadi..bu ay doktora gitmeyi dusunuyorum devlet hastanesine gidicem ama hangi bolume gitmem gerek jinekoloji mi kadin dogummu ? devlet hastanesinde 1 yil olmadan ilgilenirler mi?
ya oyle diyecegim ama 3 -4 ay once adetim gecikti tsh fln bakildi doktor infiriteye yonlendirdi degerleri begenmedi ama infiritedeki doktor normal dedi ...simdi ozaman 3-4 aydir dusunuyoruz demistim orda yazar mi ki?1 yil dersin sen deinsani buna mecbur birakiyorlar .
ya oyle diyecegim ama 3 -4 ay once adetim gecikti tsh fln bakildi doktor infiriteye yonlendirdi degerleri begenmedi ama infiritedeki doktor normal dedi ...simdi ozaman 3-4 aydir dusunuyoruz demistim orda yazar mi ki?
bu degerler bikac ay icinde degisebilir mi? aynimidir? esim sigara kullanmiyor gidiyim bu ay bakalim o zaman onlar bi sekilde yonlendirir o zamanOrasini bilemiyorum .Ancak sizin degerler normalse esinize de semen analizi yaptirin .Sigara kullaniyorsa ozellikle spermler kalitesizlesiyor .
Onu bilmiyorum canim biz erkek infertilitesi ile com mucadele ettik .Bayan konusunda hic bilgim yok .Sende sorun çıkmazsa zaman kaybetmeden esin gitsin muayeneye .bu degerler bikac ay icinde degisebilir mi? aynimidir? esim sigara kullanmiyor gidiyim bu ay bakalim o zaman onlar bi sekilde yonlendirir o zaman
anladim cok tesekkur ederimOnu bilmiyorum canim biz erkek infertilitesi ile com mucadele ettik .Bayan konusunda hic bilgim yok .Sende sorun çıkmazsa zaman kaybetmeden esin gitsin muayeneye .
Canım benim eşimin ilk gebeliğimde problemi yoktu. Ama şuan değeri çok düşük çıktı. Sigara kullanmıştı yoğun 1.5 sene. Ne önerdi dpktorunuz probleminiz neydi? Benim zaten problemliydi şimdi 2 olduOnu bilmiyorum canim biz erkek infertilitesi ile com mucadele ettik .Bayan konusunda hic bilgim yok .Sende sorun çıkmazsa zaman kaybetmeden esin gitsin muayeneye .
Zamanla degerler degisiyor canim sigara kullananlarda kotuye gidiyor .Sigarayi biraktirmakla başla .Bosa kurek cekmis olursunuz degilse .Sayi ve hiz icin emodex birebir .Havuc suyu,incir ceviz iyi gelir konumu inceleyebilirsin link atıyorum.Canım benim eşimin ilk gebeliğimde problemi yoktu. Ama şuan değeri çok düşük çıktı. Sigara kullanmıştı yoğun 1.5 sene. Ne önerdi dpktorunuz probleminiz neydi? Benim zaten problemliydi şimdi 2 oldu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/Canım benim eşimin ilk gebeliğimde problemi yoktu. Ama şuan değeri çok düşük çıktı. Sigara kullanmıştı yoğun 1.5 sene. Ne önerdi dpktorunuz probleminiz neydi? Benim zaten problemliydi şimdi 2 oldu