2 aylık hamişim Kalçama bacağıma kramp giriyo?

hurma diye bahsettiğim meyve değildi,ramazan hurması ki bunu doktorum önermişti

Razaman hurması vs farketmez canım..Benim de eşim doktor..tek dr bağlı kalmamak lazım..hamileliğin başlarında hurma zararlı...çünkü doğumu kolaylaştırıyor..Dr unuz bu konuyu biraz daha araştırsa iyi olur...Heryerde hamileliğin başında hurma yenmemesi ,hamileliğin sonunda doğumu kolaylaştırması açısından yenmesi tavsiye ediliyor..Çünkü hurma rahmin kasılmasına yardımcı oluyor...

hurma, içeriğinde bulunan,Oksitosin maddesi sayesinde, rahim kaslarının, daha güçlü kasılmasını sağlayarak, doğumun kolay olmasını sağlar.

ayyy..aman tamam senin dediğin olsun bişey demedim bu kadar kasma benim doktorum kötü senin kocan iyi kabul

ayyy..aman tamam senin dediğin olsun bişey demedim bu kadar kasma benim doktorum kötü senin kocan iyi kabul
Ne kasması kız...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu makaleyi hazırlayan yazan benim kocam değil ki...yerimseniben

Burada birbirimizi bilgilendirmek,tecrubelerimizi birbirimize aktarmak için varız..Birbirimize üstünlük taslamak için değil..Sonuçta bir doktor yani bir bilim adamı şüpheyle yaklaşmalı ve araştırmalıdır değil mi ? Sade gözünden kaçmış olabilir dedim..Dr un için kötü demedim..Söylediğim şeyin bilimsel nitelik taşıdığını belirtmek için de bu bilimsel makalenin linkini yolladım..Sonuçta hamilelik hepimizin hayatının odak noktası şu an...Herşeyi araştırıyoruz..

Arkadaşlar bu kramplar için henüz erken değilmi?Sol bacağım ve kalçam çok kötü kalkamıorum bazen bıçak gibi saplanıp kalıo..Yürürkende öle.Böyle bir durum yaşayan varmı?

canım bu dediğin rahatsızlık kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanır.onunuiçin bol bol süt iç peynir ve yoğurt yee faydasını göreceksin

canim tela$lanma bu konuda, benimde hamileliklerimde ba$ima geliyo 2 ayda falan ba$liyo.sol bacagima oluyo nedense hep yürümemi bile engelliyodu inan o derecedeydi yani.dotroruma sordugumda hamilelikten normal diyodu.magnezyumda alsam sol bacaktaki hic gecmiyodu.insana ayni kalca cikikligi hissi veriyodu.normalde bacak yada kalca problemimde yok.seninkide in$allah en yakin sürede gecer.saglicakla kal..

canım bu dediğin rahatsızlık kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanır.onunuiçin bol bol süt iç peynir ve yoğurt yee faydasını göreceksin
evet canım ilaçlar fayda etti biraz..
canim tela$lanma bu konuda, benimde hamileliklerimde ba$ima geliyo 2 ayda falan ba$liyo.sol bacagima oluyo nedense hep yürümemi bile engelliyodu inan o derecedeydi yani.dotroruma sordugumda hamilelikten normal diyodu.magnezyumda alsam sol bacaktaki hic gecmiyodu.insana ayni kalca cikikligi hissi veriyodu.normalde bacak yada kalca problemimde yok.seninkide in$allah en yakin sürede gecer.saglicakla kal..

Evet canım çok kötü bir ağrıydı ya sorma ama şükür biraz azaldı tümüyle geçmedi ama yinede iyi sayılır..

X