2 aylık hamişim Kalçama bacağıma kramp giriyo?

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
41
Arkadaşlar bu kramplar için henüz erken değilmi?Sol bacağım ve kalçam çok kötü kalkamıorum bazen bıçak gibi saplanıp kalıo..Yürürkende öle.Böyle bir durum yaşayan varmı?

Seni rahatsız eden bir durumsa en kısa zamanda doktorunua danış bence..a.s.

aynı kramplar benim sol bacağımda da var ama ben 7,5 aylık hamileyim.benim 6.ayımdan itibaren başladı.evde az bir temizlik yapsam,akşama bacağımı topluyamıyorum.bazen hiç çalışmasamda ağrı oluyor.hamilelikte normal diyolar bu ağrılara ama seninki çok erken başlamış.
en sağlıklısı druna danış,o sana en doğru bilgiyi verir.geçmiş olsun.

ya kizlar ben su an hamile degilim ucuncu ayda son buldu ama ucuncu ayin sonunda benim de kalcama bir bicak gb agri saplanmisti bir kramptir gecer dedim dort aydir orda tabii simdi az az basta cok agriyordu. fizik tedaviye gittim masaj falan belden kaynaklandigini sanmiyorum dedi kadin. geceleri uzaninca daha cok agriyor. arkadas iki ay deyince benim de ucuncu ayda olmustu bilen varsa cozumu nedir tabii eger alakasi varsa. dort aydir kas agrisi olur mu artik hamile bile degilken:KK43:(

Arkadaşlar bu kramplar için henüz erken değilmi?Sol bacağım ve kalçam çok kötü kalkamıorum bazen bıçak gibi saplanıp kalıo..Yürürkende öle.Böyle bir durum yaşayan varmı?

Canım 3, ayda bende oyleydım yataktan kalkarken cok oluyordu. Bır arkadasım gunde 2 tane muz ye demıstı. Ondan mı bılmem ama gectı muz ıcınde cok fazla magnezyum potasyum var ona baglı olabılır dene derım.

Canım, bendede ilk aylkarım kalçalarımda ağrı oldu. Sebebi magnezyum ve kalsiyum eksikliği. Doktorum kalsiyum verdi ve maden suyu içmemi önerdi. Şimdi hiç ağrım kalmadı, kendimi tabi çok zorlamadıkça.

Seni rahatsız eden bir durumsa en kısa zamanda doktorunua danış bence..a.s.
yarın gidicem canım dr.a bakalım neden oluo yazarım gene..
aynı kramplar benim sol bacağımda da var ama ben 7,5 aylık hamileyim.benim 6.ayımdan itibaren başladı.evde az bir temizlik yapsam,akşama bacağımı topluyamıyorum.bazen hiç çalışmasamda ağrı oluyor.hamilelikte normal diyolar bu ağrılara ama seninki çok erken başlamış.
en sağlıklısı druna danış,o sana en doğru bilgiyi verir.geçmiş olsun.
evet canım bakalım artık neden oluyo...
Canım 3, ayda bende oyleydım yataktan kalkarken cok oluyordu. Bır arkadasım gunde 2 tane muz ye demıstı. Ondan mı bılmem ama gectı muz ıcınde cok fazla magnezyum potasyum var ona baglı olabılır dene derım.

ben hurma yiyorum olmuyor günde 3-4 hurma ye düzenli faydasını göreceksin
denemek lazım bakalım dr ne diyecek..

Canım, bendede ilk aylkarım kalçalarımda ağrı oldu. Sebebi magnezyum ve kalsiyum eksikliği. Doktorum kalsiyum verdi ve maden suyu içmemi önerdi. Şimdi hiç ağrım kalmadı, kendimi tabi çok zorlamadıkça.
hım arkadaşlar saolun hepiniz bir şeyler yazmışsınız.Bu ddurum beni çok tedirgin ediyor.Umarın ilaçla fln düzelir..

hic korkma ilk aylardada kramplar olabiliyor benimde 8 haftalikken falan basladi 2 ay gibi bi süre böle oldu..doktorum normal oldugunu söledi ve magnezyum verdi fazla faydasi olmadi bana..tavsiyem bol süt ic simdi günde 3 bardak süt iciyorum ve kramplarim 5 günde 1 olursa oluyor....24 haftaligim belki bu zamanda durup sonra tekrar basliycak bilmiyorum..ama cektigin aciyo cok iyi biliyorum

benim ilk zamanlardan itibaren bel ağrım var 14.haftadayım şuan uzun süre ayakta kalayım belim ağrıyor ve kalçama saplanıyor ve çok çok yorgunsan topallıyorumm delikafadulden bu bebiş yaşlandırdı beniii :roflol:

hic korkma ilk aylardada kramplar olabiliyor benimde 8 haftalikken falan basladi 2 ay gibi bi süre böle oldu..doktorum normal oldugunu söledi ve magnezyum verdi fazla faydasi olmadi bana..tavsiyem bol süt ic simdi günde 3 bardak süt iciyorum ve kramplarim 5 günde 1 olursa oluyor....24 haftaligim belki bu zamanda durup sonra tekrar basliycak bilmiyorum..ama cektigin aciyo cok iyi biliyorum
Hım anladım canım bende içicem artık napıyım yarın doktora gidicem inşl herşey yolundadır.acısı kötü bir şey insanı yıpratıyor...
benim ilk zamanlardan itibaren bel ağrım var 14.haftadayım şuan uzun süre ayakta kalayım belim ağrıyor ve kalçama saplanıyor ve çok çok yorgunsan topallıyorumm delikafadulden bu bebiş yaşlandırdı beniii :roflol:

dikkat et sende canım kendine yorma fazla.yani ben hamile olmadanda aslında çok çok yorulunca kalçalarım ağrırdı nası bişiyse..ama tek taraflı bir kramp bu sol tarafımda..çocuklar eet yaşlandırıyor çünkü senin canından can alıp oluşuyor.sağlıkla gelsinlerde tek..:ecrin_bebek:

Evet bugün gittim dr.a anlattım sıkıntılarımı,hem magnezyum hem de sandoz verdi inşallh düzelir..

bende de oluyo 2.aydan sonra başladı..

hala devam ediyo. kalsiyum kullanıyorum ben de.

ben hurma yiyorum olmuyor günde 3-4 hurma ye düzenli faydasını göreceksin
Hurma olmaz hamileliğin başında..sonlarına doğru yenebilir..hurma doğumu kolaylaştıran bir meyve..hamileliğin başlarında erken doğuma ve düşüğe neden olur,kasılmayı arttırır..
Evet bugün gittim dr.a anlattım sıkıntılarımı,hem magnezyum hem de sandoz verdi inşallh düzelir..

Filizim,cetvelinde 5 haftalık yazıyor.Eğer doğruysa 2 aylık olmadın dana canım..8 haftalık olunca 2 aylık oluyorsun..

canım cetvel yalnış sanırım 9+1'im ben ...

kramplara bol bol muz yiyin kızla ben öyle yapıyordum üstelik sizide tok tutar bütün hamileliğim çantamda muz taşıyarak geçti ama kabızlığa dikkat edin bol bol süt ve ayran için

X