- 10 Mart 2022
- 346
- 123
- 33
- 27
- Konu Sahibi Cicegim34_
Merhaba arkadaşlar, ben iki aylık hamileyim. Neredeyse hiç midem bulanıyor kusma da yok tiksinme de yok bunu yaşayan var mı aranız da yani böyle normal geçiren ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışlarını duydunmu canım Allah sağ salim kucağına versinMerhaba arkadaşlar, ben iki aylık hamileyim. Neredeyse hiç midem bulanıyor kusma da yok tiksinme de yok bunu yaşayan var mı aranız da yani böyle normal geçiren ?![]()
kız maşallah de nazar almaMerhaba arkadaşlar, ben iki aylık hamileyim. Neredeyse hiç midem bulanıyor kusma da yok tiksinme de yok bunu yaşayan var mı aranız da yani böyle normal geçiren ?![]()
Bende öyleydim hiç denecek kadar az yaşadım bulantı falan o da çok minimum düzeydeMerhaba arkadaşlar, ben iki aylık hamileyim. Neredeyse hiç midem bulanıyor kusma da yok tiksinme de yok bunu yaşayan var mı aranız da yani böyle normal geçiren ?![]()
Teşekkür ederim amin inşallah bakalımMaşallah de benim de hamileliğimde bulantı vs hiç bişey olmadı son aylarda mide yanması oluyormuş o da olmadı 1-2 kez oldu geçti aşermem de olmadı karnım olmasa hamile değilim derim oyle yani olabilir normal böyle olur inşallah hep rahat geçiririsin
Ben hiç birşey yaşamadımMerhaba arkadaşlar, ben iki aylık hamileyim. Neredeyse hiç midem bulanıyor kusma da yok tiksinme de yok bunu yaşayan var mı aranız da yani böyle normal geçiren ?![]()
Bnmde ikinci hamileliğim.ilk kızımda 5 ay bulantı dan yataktan kalkamadım.tam bulantım geçti derken son aylarda miğde yanmam başladi.simdi 14 haftalık hamileyim.hic bulantım kusmam olmadı.hatta sabah bulantım olmadığı için çevremden erkek bebek olabilir diye yorum yaptılar.kizim olacak Allah'ın izniyleMerhaba arkadaşlar, ben iki aylık hamileyim. Neredeyse hiç midem bulanıyor kusma da yok tiksinme de yok bunu yaşayan var mı aranız da yani böyle normal geçiren ?![]()