2 aylık hamileyim

Cicegim34_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
346
123
33
27
Merhaba arkadaşlar, ben iki aylık hamileyim. Neredeyse hiç midem bulanıyor kusma da yok tiksinme de yok bunu yaşayan var mı aranız da yani böyle normal geçiren ?

Maşallah maşallah totomu kaşıyorum herkese iyiyim demiyorum zaten haftaya kontrolüm var kalp atışını duyayım şükür diyeceğim:))

Maşallah de benim de hamileliğimde bulantı vs hiç bişey olmadı son aylarda mide yanması oluyormuş o da olmadı 1-2 kez oldu geçti aşermem de olmadı karnım olmasa hamile değilim derim oyle yani olabilir normal böyle olur inşallah hep rahat geçiririsin

Teşekkür ederim amin inşallah bakalım

Merhaba arkadaşlar, ben iki aylık hamileyim. Neredeyse hiç midem bulanıyor kusma da yok tiksinme de yok bunu yaşayan var mı aranız da yani böyle normal geçiren ?
Bnmde ikinci hamileliğim.ilk kızımda 5 ay bulantı dan yataktan kalkamadım.tam bulantım geçti derken son aylarda miğde yanmam başladi.simdi 14 haftalık hamileyim.hic bulantım kusmam olmadı.hatta sabah bulantım olmadığı için çevremden erkek bebek olabilir diye yorum yaptılar.kizim olacak Allah'ın izniyle

Valla şimdi ara ara mide bulantıları yaşıyorum . Geçen gün kustum iki defa üst üste. Ama şuan her yediğim dokunuyor gibisine midemi bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…