2 aylık evliyim ve sanırım vajinismusum

Salatalık mı? Yuh... Anestolü önermenizi anlarım da salatalık detayını vermeseydiniz keşke.

Salatalık mı? Yuh... Anestolü önermenizi anlarım da salatalık detayını vermeseydiniz keşke.
Nimet olduğu için diyorsanız anlarım sizi ama diğer türlü bende cinsellik için kullanılan o yapay penis gibi şeyleri kullanmaya karşıyım boşuna para vermek istemedim tercih meselesi

Prezervatif kullansın eşiniz

Yendim kızlar, hem de uyuşturucu sprey-merhem vs olmadan !

Evde kegel egzersizleri yaptım 1 ay boyunca ve kaslarımı güçlendirip onlara hükmedebilmeyi öğrendim, sonrasında dilatör ile denedim. Dilatörün 3. boyunu zar zor başarıyorken eşimle olduğumda tamamen başardım (Bilen bilir,dilatörlerin en büyük boyundan sonra eşli deneme öneriyorlar ama şükür benim için gerek kalmadı)
Ayrıca dilatörler sert plastik, eşinizle asla o kadar zorlanmıyorsunuz ve dilatörle olduğu gibi değil ,bir duygu alış verişi olduğundan biraz ıslanmanız ve bolca yağ kullanmanız yetiyor.

Ben bu sorunu atlattım , darısı tüm vajili arkadaşlarıma inşallah

Canim merhaba ne durumdasin ? Yendin mi ?

Nasıl yendin nasıl yaptın canım anlatır mısın ? Ben ilk ilişkiyi başardim ama sonraki ilişkimde batma sızlama tarzı acı duyuyorum penis temas edip hafif zorladığı zaman bile.
İlkini başardıysanız zaten çok büyük bir yolu katettiniz demektir. Alışana dek yanma,sızlama oluyor evet. Ama bu ilk günkü gibi katlanılması zor bir durum değil bence.
Eczanelerde ultrason jelleri var su bazlı,onu kullanın hem kayganlaşır hem de yanma sorununuz azalır böylece.

Eşiniz ile önce bol bol ön sevişme yapın, hemen olaya dalmasın. Siz ne kadar ıslanırsanız hem onun hem sizin için daha kolay olur.

Canım bende ilk ilişkimi sadece spreyle başardim gibi yani sadece giriş oldu zar bozuldu tekrar denedigim de çok fena bir yanma hissettim . Sende de var mıydı yanma hissi birde muskazon aldım gerçekten rahatlatıyor mu?

Canim ben bu dediklerini aldım pozisyon olarak ne onerirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…