• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim kaynım brnimle yaşıyor

sevgidjjdjd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
5
33
3
24
Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı

Merhaba ben 2 aylık evliyim kaynanam başka şehirde yaşıyor düğün için bulunduğum şehre geldiler kayınlarımda burda yaşıyor daha evliliğim ilk haftasında bizde 3 gün kaldı sorun etmedim sonraki 1 ay boyunca her hafta gelip üç dört gün kaldı yetmezmiş gibi benden habersiz eltilerimide çağırıyordu herneyse kalıcı olmayacağı için pek sorun etmedim eşim ve babasıda burda birlikte iş yapıyorlar kaynımda gitmedi bende kalmaya başladı ilk ayım kaynanamla geçti ikinci ayımıda kaynımla geçirdim evde rahat değilim kapalı biriyim evliliğnden hiçbirşey anlamadım eşime bu konuyu dile getirdiğimde ne yapayım diyor üç kaynımın evi var onlarda da kalsa bende de kalsa dönüşümlü bir şekilde asla ses etmem mecbur gidecek yeri yok bişi olmaz derim kaynımında onlara yardım ettiği yok çıkarı peşinde bunu açıkça dile getiriyor araba paramı topladığımda giderim diyor ciddi manada psikolojik durumum iyi değil artık eşimide yabancı gibi görüyorum eşim erken uyur benim uykum olmaz tv seyretmek istiyorum kaynım oturma odasında olduğu için gidemiyorum lavaboya gitmek istiyorum gece kalkınca giyinip eşarbımı takıp öyle odadan çıkıyorum çok zor bir durumdayım artık bunu dile getirdiğimde eşimle kavga ediyoruz dayanacak gücüm kalmadı
Gerçekten boşanın. Kendi evinizde rahat tuvalete gidemeyecekseniz, tv izleyemeyecekseniz evli olmanızın bir anlamı yok.

Malesef ses çıkartmadıkça daha kötü hale geleceksiniz. Ailesi resmen fikirsizmiş
Rahatsız edin dicem ama bu tipler rahatsızda olmaz
Kaynananıza filan hiç bişey söyleyemezsiniz çünkü ne hikmetse haklıyken haksız oluverirsiniz

Küçük bir cinnete bakar aslında. Kaynın yanında kocaya kocaya cinnet ama buda evliliğinizin en mutlu olmanız gereken zamanı cehenneme çevirir. Gerçi şuan cennette değil 🤦
Boşanmalısın 🫣

Onu sorun etmedim bunu sorun etmedim diye diye bu hâle gelmişsiniz. Pardon ama neden sorun etmediniz? Daha ilk haftadan ilk aydan yeni evlilerde kalmak nedir? Daha ilk seferde olmaz diyecektiniz. Eşiniz de nasıl koca ne demek ne yapayım? O ev sizin eviniz değil mi? Gelene kalana siz karar vereceksiniz ne yapayım diye bir şey mi var? Misafirhaneye çevirmişsiniz evi. Eşinize ciddi ciddi böyle bir evlilik istemediğinizi hemen evdekileri göndermesini bir daha da izniniz olmadan kimsenin gelemeyeceğini söyleyin. O yapamıyorsa siz gönderin. Ona da sorun çıkarıyorsa gözünüzü karartin bitecekse bitsin modunda olun eşinizin azıcık aklı varsa sizi kaybetmeyi göze almaz. Alıyorsa da gönderin ailesinin yanına doya doya yaşasın onlarla.

Müge anlıda iki üç haftadır bu kayınlarla ilgili muhabbetler var ne münasebet önceden nerede yaşıyorsa orada kalsın. Zaten kimse kaynının boklu donunu yıkamak zorunda da değil belki yemek yapmayacaksın kocanla çıkacaksın evde biri var ne ala ya
Kocamla çıktığımız zaman peşimize takılıp oda geliyor kardeşim başka şehirde yaşıyor okullar tatil diye beni ziyaret etmek istiyor kaynım bende kalıyor diye ailem gelmesine izin vermiyor arkadaşlarımı bile evime çağıramıyorum

Çıkın gidin baba evinize valla bu ne

Ben olsam olduğu gibi kapıya koyarım ikisini de ama belli ki siz bjr şey diyemeyeceksiniz. Cinsel hayatınız devan ediyorsa onu bitirin önce. Rahat edemiyorum gidene kadar münasebet yok diyin. Bazı erkekler karısıyla başka erkeği aynı eve koymaya ne meraklı ya. Bizde ayıptır ama maşallah kendi muhafazakar olduğunu söyleyenler hiç utanmıyor aylarca başka erkeği evde tutmaya.

Niye bu kabileyle evlendiniz baştan aşağı saçmalık buna zorlanmak boşanma nedeni üstelik eşiniz babasıyla çalışıyor rest çekemez yaptıkları her açıdan yanlış olmaz aynı evde öyle benim aileme ters bu ben durmazdim şahsen doğru bulmuyorum çok yanlış bence anladinizmi bilemem aileniz buna nasıl izin veriyor siz nasıl kabul ediyorsunuz bence geri dönün aile evine dava açın ya gitsin o kaybınız dediğiniz kişi yada boşanın bunu boşanma gerekçesi yapabilirsiniz.

Allah yardımcın olsun canım.Yaşadığın sıkıntının tek sebebi eşin.Onun sınır koyması lazım.Yeni evli çiftin evinde kalmak ne münasebet ya.Ne anlayışsız insanlar var.Kayınvalidenin de hiç utanması yok maşallah.Hangi birine kızayım bilemedim 😕

Kocamla çıktığımız zaman peşimize takılıp oda geliyor kardeşim başka şehirde yaşıyor okullar tatil diye beni ziyaret etmek istiyor kaynım bende kalıyor diye ailem gelmesine izin vermiyor arkadaşlarımı bile evime çağıramıyorum
Sorun etmeye etmeye köle olmuşsunuz müge anlı izleyin izlettirinkocaya..... evde kazık kadar kayın olmaz buna müsade edene adam denmez.Siz evlenmeseniz koca adam dışarda yatacakti galiba....Siz sustukça ,aman kocam kızar dedikçe başınıza gelecek var ..

Niye bu kabileyle evlendiniz baştan aşağı saçmalık buna zorlanmak boşanma nedeni üstelik eşiniz babasıyla çalışıyor rest çekemez yaptıkları her açıdan yanlış olmaz aynı evde öyle benim aileme ters bu ben durmazdim şahsen doğru bulmuyorum çok yanlış bence anladinizmi bilemem aileniz buna nasıl izin veriyor siz nasıl kabul ediyorsunuz bence geri dönün aile evine dava açın ya gitsin o kaybınız dediğiniz kişi yada boşanın bunu boşanma gerekçesi yapabilirsiniz.

Back