- 7 Mart 2019
- 29
- 21
- 3
- 28
- Konu Sahibi Lazgelini1
biraz daha zamana ihtiyacımızın olduguna karar verdim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru diyosunuz aslında teşekkür ederim ama cocuk olunca daha farklı okur die düşünmüştüm2 aylıkken ne çocuğu ben yapmadım yapılmasını da kimseye tavsiye etmem 3 senenin sonunda çocuk sahibi oldum en güzel zamanlarınız eşinle evliliğiniz otursun birbirinizi daha iyi tanıyın ne bu acele yaşınız çok büyük değilse kesinlikle bekleyin cinsel hayatınız bile çocuktan sonra değişiyor hele ki Doğumdan sonra ki ilk yıl çocuğun sorunluysa yan yana bile yatamayabiliyor insanlar bence evliliğin tadını çıkarın gezin bol bol birbirinize zaman ayırın sonra zaten eşin de kabul eder çocuğunun olmasını
daha 2 aylık evliyim ama anne olmak istiyorum kendime güveniyorum bakabilirim ama eşim şuan için istemiyo eşim biraz nasıl desem kıpır kıpır çok atik herşeyi atlıyo her konuda konusuyo bazen boş konusuyo ilgisi ve bilgisinin olmadıgı konularda bile konusuyo herşeyin eniyis ben bilirim havasında onu bir çocugun durultcagına eminim baba olunca düzelicek ama onu nasıl ikna edebilirim bilmiyorum önceden ben korunurdum bırakmak zorunda kaldım şimdi eşim korunuyo ne yapmam gerekiyo
cocuk onu farklı yapar die düşündüm sorumluluj alınca olgunlaşır gib geldi
Acele etmemeni tavsiye ederim. Madem eşin hakkında bunları dğşünüyorsun. Daha tam uyumunuzu yakalamadan asla çocuk yapma :)
Emin olun çocuk olunca her şey daha iyi olmuyor genelde anne de baba da ilk çocukta hamilelik ve Doğumdan sonraki ilk yıl çok bocalıyor zaten oturmamış evlilik daha kötü sonuçları oluyor hatta. Ben bunu 3 seneden sonra çocuğu olmuş bir insan olarak söylüyorum o zaman bile çok istememe rağmen zorlandım tabi zor bir çocuktu sürekli ağlıyordu uyumuyordu bunlar çok yorucu oluyor eşine değil kendine bile vakit ayıramıyor insan. Şuanda 3 çocuğum var bir daha 42 günlük tecrübe vs çocukta rahat oluyor herşeyede vakit kalıyor 30 yaşında 3 çocuk annesi ve 10 yıllık evli bir olarak tüm arkadaşlarıma da aynı tavsiyeyi yapıyorum kesinlikle ilk iki yıl en azından bence evliliğin oturması için çocuk yapmamak gerekiyor. Bir de ne kadar tanıyorum diye düşünsende farklı farklı huyları bilmediğin kötü yönleri olabiliyor eşinin ve ona tahammülü öğrenebiliyor insan ama hamilelikte Doğum sonu dönemde hormonların etkisiyle insan kendini bile çekemiyor bazendoğru diyosunuz aslında teşekkür ederim ama cocuk olunca daha farklı okur die düşünmüştüm
cocuk onu farklı yapar die düşündüm sorumluluj alınca olgunlaşır gib geldi
haklısınız teşekkür ederimEmin olun çocuk olunca her şey daha iyi olmuyor genelde anne de baba da ilk çocukta hamilelik ve Doğumdan sonraki ilk yıl çok bocalıyor zaten oturmamış evlilik daha kötü sonuçları oluyor hatta. Ben bunu 3 seneden sonra çocuğu olmuş bir insan olarak söylüyorum o zaman bile çok istememe rağmen zorlandım tabi zor bir çocuktu sürekli ağlıyordu uyumuyordu bunlar çok yorucu oluyor eşine değil kendine bile vakit ayıramıyor insan. Şuanda 3 çocuğum var bir daha 42 günlük tecrübe vs çocukta rahat oluyor herşeyede vakit kalıyor 30 yaşında 3 çocuk annesi ve 10 yıllık evli bir olarak tüm arkadaşlarıma da aynı tavsiyeyi yapıyorum kesinlikle ilk iki yıl en azından bence evliliğin oturması için çocuk yapmamak gerekiyor. Bir de ne kadar tanıyorum diye düşünsende farklı farklı huyları bilmediğin kötü yönleri olabiliyor eşinin ve ona tahammülü öğrenebiliyor insan ama hamilelikte Doğum sonu dönemde hormonların etkisiyle insan kendini bile çekemiyor bazen
eleştiren tek ben değilim bahsettiğim huylarından kendi aileside şikkayetci ama sizde haklısınız onunda istediği zaman olsa daha iyi olurEsiniz de istediginde yapin. Henuz cok erken. Bem ikna etseniz bile gercekten icten ice ikna olmayabilir. Cocuk yukunu tasiyamayabilir. Ki siz esinizi ne kadar elestirmissiniz once siz alisin.
Kaç yaşındasınız? Eğer 30 uzeriyse bunu daha anlaşılır bulabilirim ya da ne bileyim bir iki yıldır aynı evi paylaşıp evlendiyseniz yine olabilir. Ancak birbirimizi 10 yıldır tanıyoruz evlendik hemen çocuğum olsun istiyorum demek bile hata olur. Yeni evlisiniz her evresinin ayrı güzelliği var sorunları var basamakları atlayarak ilerlerseniz yuvarlanirsiniz.biraz daha zamana ihtiyacımızın olduguna karar verdim
doktora gittim bi sorunum yok 3 .yılımıza girdik 2 aydır evliyizKaç yaşındasınız? Eğer 30 uzeriyse bunu daha anlaşılır bulabilirim ya da ne bileyim bir iki yıldır aynı evi paylaşıp evlendiyseniz yine olabilir. Ancak birbirimizi 10 yıldır tanıyoruz evlendik hemen çocuğum olsun istiyorum demek bile hata olur. Yeni evlisiniz her evresinin ayrı güzelliği var sorunları var basamakları atlayarak ilerlerseniz yuvarlanirsiniz.
Siz önce bir kadın doğum uzmanına gidin tüm kontrollerinizi yaptırın bir sorun yoksa eşinizin kararına saygılı olun.
Bende bence ikna etmeye calisma yazacaktim benzer yorum yazmissiniz aklin.yolu 1 ... 2 aylik evlilikte cilgin olma evlilign tadini cikar 2 ayda nolduda esim duzelir daha iyi olur diye dusundum demissin nolduBence eşinizi dinleyin çocuk yapmayın.
Bebek için erken bı karar olduğunu düşünüyorum. Biz birbirimizi çok uzun yıllardır tanıyoduk buna rağmen ilk üç yıl yapmayalım dedik ama bir yılımızı tamamladıktan sonra ikimizde buna kendimizi hazır ve istekli hissettik. Eşime kıyasla benim kendimi hazır hissetmem daha erken oldu ama yine de acele etmek istemedim. Şuan 37 haftalık hamileyim Allah nasip ederse Ekim'de dolu dolu iki yılı tamamlamış olucaz . Keşke daha erken yapsaydım diye bi saniye bile düşünmedim. Eşimle birlikte çok güzel bir yıl geçirdik . Sağlam bi temel attık bağımızı saglamlastirdik. İnanın erkenden çocuk sahibi olmak sizi daha mutlu insanlar yapmicak. Erkenden çocuk sahibi olup eşinizden uzaklaşmanın anlamı yok. Gebelikte uzaklasmasanjz bile normal bir cinsel hayat olmuyo, doğumdan sonra zaten normal olmasını beklemeyin. Açıkçası bu kadar erken gebelik evliliğinizi saglamlaatirmaz. Evlilikte tabiki birlikte ömür geçirmenizi sağlayan tek unsur cinsellik değildir ama o olmayınca da çiftlerin her alandaki yaşamı etkileniyo. Umarım anlatmak istediklerimi doğru anlatabilmişimdir . Ayrıca en az bir yıllık erteleme de yaşayacağınız olumlu olumsuz her olay birbirinizle olan baginizi sağlar.doktora gittim bi sorunum yok 3 .yılımıza girdik 2 aydır evliyiz