• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evlilik için normal mi?

sergerdan

Örtmen hanım
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
726
934
103
Merhabalar. 24 yaşındayım eşimle ikimiz öğretmeniz. Evleneli 2 ay oluyor. Benim ailemin bulunduğu şehirdeyiz. Onun ailesi nişanlılık döneminde de düğün hazırlıklarında da hiç aramadılar. Düğün zamanı gelip altın aldılar ertesi gün düğün oldu zaten.
Evlenmeden önce 4 yıldır tanışıyoruz 1.5 yıl nişanlı kaldık. Bu süreçte çok tartışmalarımız oldu. Ailem de bunları duydu. Tartışma sebepleri aldatma, içki, para gibi çok çok büyük konular değil. Düşüncesiz davranışları, kibar olmadan bodoslama konuşması, ailesinin yanımızda olmaması, bulunduğumuz ortamda patavatsız konuşmaları vb. Ama sonuç olarak istediğimiz gibi çalışarak ev kurduk. Ailenin desteği hep çok büyük ve bunu eşimde biliyor. Bu yönden sıkıntı yok. Sıkıntı şu ki aramızdaki cinsellik 1 hafta 10 günü buluyor. Afedersiniz ama gelin için alınan iç çamaşırları vardır özene bezene alınır. Daha bir tanesini giydim sadece o günden sonra hiç lafını açmadı istemedi vesaire. Ben de o günden beri içimden gelmediği için giymiyorum. Eşim için değil kendim için olmalı farkındayım ama ben daha hâlâ üniversite modundayım. Eşofman felan. Eşim de şunu giy bunu gi

Son düzenleme:
İki ay için az birliktelik tabiki ama alışma süresi evlilik Yen'i bi hayat zamanla oturacağını düşünüyorum bi de tavsiyem küçük şeylerden sorunlar üretmeyin hem sen hem eşin için birbirinizi yıpratmayın güzel günleriniz olsun canm

Merhabalar. 24 yaşındayım eşimle ikimiz öğretmeniz. Evleneli 2 ay oluyor. Benim ailemin bulunduğu şehirdeyiz. Onun ailesi nişanlılık döneminde de düğün hazırlıklarında da hiç aramadılar. Düğün zamanı gelip altın aldılar ertesi gün düğün oldu zaten.
Evlenmeden önce 4 yıldır tanışıyoruz 1.5 yıl nişanlı kaldık. Bu süreçte çok tartışmalarımız oldu. Ailem de bunları duydu. Tartışma sebepleri aldatma, içki, para gibi çok çok büyük konular değil. Düşüncesiz davranışları, kibar olmadan bodoslama konuşması, ailesinin yanımızda olmaması, bulunduğumuz ortamda patavatsız konuşmaları vb. Ama sonuç olarak istediğimiz gibi çalışarak ev kurduk. Ailenin desteği hep çok büyük ve bunu eşimde biliyor. Bu yönden sıkıntı yok. Sıkıntı şu ki aramızdaki cinsellik 1 hafta 10 günü buluyor. Afedersiniz ama gelin için alınan iç çamaşırları vardır özene bezene alınır. Daha bir tanesini giydim sadece o günden sonra hiç lafını açmadı istemedi vesaire. Ben de o günden beri içimden gelmediği için giymiyorum. Eşim için değil kendim için olmalı farkındayım ama ben daha hâlâ üniversite modundayım. Eşofman felan. Eşim de şunu giy bunu giy giydiğin şöyle güzel demedi aramızda bir şeyler yaşanması 10 günü buluyor. Bunlar normal mi? Bu arada biz balayında bile kavga ettik ağladım baya bi aileme belli etmedim. İkimiz de aynı okulda çalışıyoruz. İnsanlar bu zamanlarda çok mutlu olmalı bi biz mi böyleyiz

sevişmeyle eşofmanın inan ki hiç ilgisi yok
2 aylık evlilik için de normal değil bana kalırsa
Daha belki zevk almayı öğrenememişsinizdir
Düğünde şöyle oldu bilmemnede böyle oldu konularını geride bırakın
Çünkü bunlar açıldıkça sizin evlilikte huzur kalmaz

Belki oda hic giyinmiyor istemiyor diye düşünüyor .Belki kadinları ipek gecelikle yatan yaratıklar olarak hayal etti .Hayallerini yiktınız .Giyinin sizde o zaman.

İlişkiiçin illaki o kıyafetleri gıymene gerek yok bıkere bunu bi gorev gıbı gıyeyım de yapayım dıye düşünme.aynı ev içinde birbirine alışmak bıraz zaman alıyor oncesinde ne kadar tanırsan tanı ne kadar seversen sev aynı eve girdiğin zaman değişiyor bazı seyler. İkinizde okumus meslek sahibisiniz saygıyı kaybetmeyın kocanızdan beklemeyın ıllakı siz yanasın sız sırnasın.zamanla düzelir inşallah.

Aileyle yasadıgınız sorunları da sürekli açmayın çünkü evde hep huzursuzluk olur hiç açmayın boşverin.

Cekiniyodur adim atmaya belki olabilir mi belki de kendine pek guvenmiyodur erken bosalma vs. durumlarindan oturu. Ya da ev is yoruluyosunuzdur diye kendince dusunceli davraniyodur
Bence gurur inat yapmayin esiniz netice de siz sirnasin bakalim o anki enerjisinden bile anlarsiniz neden bu sekilde kendini geri cektigini.

İlişki aralığınız bana da fazla geldi, daha sık olmalı fakat her sıkıntınızı ailenizle paylaşmamalısınız. Artık kendi içinizde bir ailesiniz ve sorunlarınızı iki birey olarak halletmelisiniz. Eşiniz bu durumu biliyorsa bundan rahatsız olmuştur belki, konuştunuz mu hiç?

eşinizin bildiğiniz, farkettiğiniz bir problemi var mı? erken boşalma vs oluyorsa çekiniyordur belki. bir de artık evlisiniz birşeyleri başlatmak için, giymek için vs ilk adımı ondan beklemenize gerek yok. istiyorsanız siz adım atın. adım attığınız halde olmuyorsa bir problem var diyebiliriz. 10 gün içinde siz hiç talep etmiyor musunuz?

Back