2 aylık evliliğim bitti!!!! geleceğimi çaldı ve gittiiiiii!

ne diyecegimi ne yazacagımı bilemedim inanki çok ama çok zor günler geçirmiş ve yaşamışsın canım Allah o adamı bildiği gibi yapsın inş..pislik herif güçleri sadece bayanlara kalkan aciz yaratıklar bunlar..
bebeğin için üzülme günahı onun senin değil ilerde yeniden evlenir bebişlerin olur canım..
hasta adam fazla geç kalmadan ayrıldığın iyi olmuş kurtul biran evvel toparlan kendine gelmeye çalış canım Allahım güç kuvvet versin bol sabır versin sana...

her zaman umut ettim. evliliğim de olsun. sevdiğim insanda olsun... inş bundan sonrada umut ederm ama artık olur...

30 bin liralık borcu abisi ya ödemezse ,kendini bundan sonrası için sağlam al senet imzalasın madem öyle ailesi canım yağmurdan kaçarken doluya tutulma :/

30 bin liralık borcu abisi ya ödemezse ,kendini bundan sonrası için sağlam al senet imzalasın madem öyle ailesi canım yağmurdan kaçarken doluya tutulma :/

sözleşme imzaladık. ve abisine güveniyorum. o alnımdan öpüp her zaman abinim demesi. ve elinden geleni yaptın demesi bana çoktan yetti.artk vicdanım rahat...

her zaman umut ettim. evliliğim de olsun. sevdiğim insanda olsun... inş bundan sonrada umut ederm ama artık olur...

tabiki umutların olacak hayallerin hemde öyle bir hayatın olacak kii artık insanları daha ii tanıyacaksın daha net göreceksin bir ance davanız sonuçların işallah daha çok gencsin kimbilir neler göreceksin ne evlatların olcak hep ileriyi düşün sakın geri bakma sakın geçmişi yarılama bu yaşadıkların bir kabusmuş ve uyandım de bak dışarıda güneş var hani klişe biz söz vardır her gecenin sabahı ee seninde sabahın doğmuş :)

ailen bu durum içn ne diyor canım? en büyük destekçin ailesidir insanın. Ne başına gelire gelsin. Dua et bir tanıdığımızın kızı vardı kocası satmaya bile kalktı başına neler geldi çok şükür ki sen en başta gördün durumu şükret canım.

çok tşkr edrm bu sözlerin. daha doğrusu yazan herkese çok tşkr edrm. bu yazdıklarınız inanın bana çok iyi geldi. herkesii çok öpüyorum. iyiki buraya yazıp paylaşmışım. çok tşkr edrmm.

benim annem babam yok zatn. sadece babaanm dedem amcam var. onlar da arkamdalar. birşey demiyolar. daha doğrusu diyecek birşey bulamıyorlar.

çok tşkr edrm bu sözlerin. daha doğrusu yazan herkese çok tşkr edrm. bu yazdıklarınız inanın bana çok iyi geldi. herkesii çok öpüyorum. iyiki buraya yazıp paylaşmışım. çok tşkr edrmm.

hepimiz anynıyız canım bir üzüntü halinde gerçekleri göremiyor kendimizi kahrediyoruz sen değisin sadece hepimiz derleri var yokmu sanki ama bunların gececeğini biliyorum yaran iyileşek hem bende bi huy vardır eğer birisi beni üzmeye çalşıyorsa ve bunu biliyorsam daha kuvetlenirim asla istediği göz yaşını ona vermem asla zayıflığı ona karsı göstermem şimdi o öyle yanacak öyle yanak ki rabbim saana gösterek ee etme bulma dünyası zalime kalırmı bırakırmı rabbim senin bu sınavın bitmiş sen şimdi çooooooook mutlu omalı haytın san olan borçlarını tahsil etmelisin :)

hiç beddua etmiyorum zatn. ama edenin bulacağını da biliyorum. allah bildiği gibi yapsın diyorum sadece...

hiç beddua etmiyorum zatn. ama edenin bulacağını da biliyorum. allah bildiği gibi yapsın diyorum sadece...

amin canım şimdi açsan yemek ye kendini bir toparla seni bu düşüncelerde uzaklaştırak bişeyler bul düşünmeye bile vaktin olmasın :)

amin canım şimdi açsan yemek ye kendini bir toparla seni bu düşüncelerde uzaklaştırak bişeyler bul düşünmeye bile vaktin olmasın :)

3 gündür yemek yiyemiyorum. geçmiyo boğazımdanki elimde değil. iş yerinde bilgisayar başındaym. ve nikah salonunda sürekli gelin-damat görüyorum bunları kafamdan atmam çok zor inan..

3 gündür yemek yiyemiyorum. geçmiyo boğazımdanki elimde değil. iş yerinde bilgisayar başındaym. ve nikah salonunda sürekli gelin-damat görüyorum bunları kafamdan atmam çok zor inan..

o öyle olmaz yiyemiyorum falan bende senin gibiydim bi dönem üzüntüden 3 ayda 9 kilo vermiştim kafamı kadıracak gücüm yoktu yemek zorundasın ne hakkın var seni büyütenleri o adamın yüzünden hasta olup üzmeye hem insanın dostu kadar düşmanıda vardır olan olmuş bitmiş ee şimdi kötü niyetliler hali bakıp acsınlar mı istiyorsun bumu istediğin senin yazık vah vah larımı duymak istiyorsun veya bak ' nasıda toparladı helal olsun güçlü kızmış yılmadı^' mı demelrini istiyorsun sevdiklerini üzme yemek yee en başta tamam işin biraz acıları taze tutabilir ama onuda konusara atıcaz bak :)

off tüylerim diken diken oldu, halimize bin kere şükür etsek azdır.
Allah seninde yüzünü güldürür canım, yeterki isyan etme, Allaha sığın,
elbet birgün gelecek sende mutlu olacaksın.

haklısın galiba. daha fazla güldürmemmen gerekiyo. etrafımdaki insaları. teşekkür edrm.

haklısın galiba. daha fazla güldürmemmen gerekiyo. etrafımdaki insaları. teşekkür edrm.

ne yaptım ki canı iki üç cümle asıl sen yapacaksın kendine iiyiliği sen kendin yaşamın güzelliklerini göreksin bir gün burda 5 yıl sonra senin ufaklığın diş çıkarma macerasını konusucaz ne belli eşinin süpizlerini hayatın ne güzel olduğunu :)

canım benim yaşadıkların çok zor tabi ki ama şükürler olsun ki kurtulmuşsun ve bebek için de kendini hiç ama hiç suçlama senin başındaki adam sana farketmeden iyilik yapmış bundan sonra daha iyileriyle karşılaştırsın rabbim sağlıkla mutlu bir yuvada alırsın çocuğunu kucağına inşallah bol bol burda takıl kafan dağılır kendine daha çok dikkat et ve lütfen ayakta kal yaşanılanları unutması zordur elbette allahım gücünü kuvvetini versin emi ne zaman sıkılırsan yaz biz hep burdayız :)

inşş canm inşşşşşş

Gerçekten şuan düşünüyorumda ölebi adamdan çocuğum olsun istemezdm. çok haklısınız. iyiki varsınız ve iyiki yazdınızz teşekrr ederm...

canımm ya çok üzüldüm..seni çok iyi anlıyorum...ama kendini kötü hissetme sakın sen mecbur kaldın çaresizlik nedir iyi biliyorum ben..günahını o pislik çeker inşallah...inan mutsuz bir yaşama gözlerini açsaydın yavrun daha kötü olurdu ve daha çok üzülürdün..
yavrun doğsaydın ve '' anne bu adamla bu berbat hayata getireceğine taş olsaydım..bu hayata beni nasıl getirdin ''deseydi ömür boyu daha mı iyi olacaktı??
boşuna suçlama kendni..sen değerlisin ve o odun kocan seni haketmiyor kedni değerini bil ve hayatın devam ettiğini unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…