2 aylık evliliğim bitti!!!! geleceğimi çaldı ve gittiiiiii!

canım yanlış bi evliliği bitirerek doğru bi karar almışsın. psikolojini tahmin bile edemiyorum o yüzden bebeğin için bişi diyemiycem. çoook çoook geçmiş olsun.
yaşın çok genç herkes hata yapabilir belki de bu senin imtihanındır. kaybettiklerini bırak kaybetmediklerin için elhamdürillah de.
yaşın çok genç sakın kendini umutsuzluğa atma. hazreti haticenin 2. eşi de zalimmiş. o çok tahammül etmiş ve son çare olarak onu boşamış. sen sabredeceğin kadar etmişsin zaten.güçlü ol sonuçta hatalı olan sen değilsin. kendinden emin ol Allaha bırak

çok sinirlendim ya şu an niye biliyor musun bu kadar işkenceye maruz kalırken bu kadar beklemeni ve üstüne hamile kalmanı.....
çok kızdım.hani çalışmasan ,ailen olmasa biyere kadar dicem ki onda da kadın sığınma evleri var.bilemiyorum biz kadınlar neden son ana kadar bekliyoruz.....:19::19::19::19::19:

hayatıma giren ilk erkekti. ve inanın çok sevdim. herşeyi onda görmek onda yaşamak için canımı bile verebilirdim ona. ama değmedi hiç bir şeye. her zama düzelir. evliliğimiz ilk ayları birbirimize alışamadık diye düşündüm. hep kurtarma çabasındaydım. ilk başlarda bırakıp gitmek istemedm. şuan çalışıyorum. hemde nikah salonunda çalışıyorum. davayı anlaşmalı olarak açtık. abisi çok ii bi insandır. o sağladı herşeyi. o yüzden hiç bir şey istemiyorum. ve bi an önce kurtulmak istiyorum. şiddete katlanmammın tek sebebi hep düzelir umuduydu. ve alışma süreci diye düşünmüştüm ama yanılmışım.keşke en başında yapsaymışım.

ilk olmasının gordugun gıbı bı onemı yok cnım bu konulara takılmayın lutfen herkes birkere evlenmek ıster ama onemlı olan mutlu huzurlu ve guvenebılecegın bırrıyle olabılmek.kendını uzme 21 yasındasın ve en azından cocugun yada cocukların yok 2 ayda kurtulmussun pislikten

daha evliliğinizin birinci ayında şiddet görmüşsün ve ona canım demeye devam etmişsin. çok üzüldüm durumuna ama hatanın neresinden dönersen o kar. evden ayrıldım arayan soran olmadı diyorsun. kendini kurtarmana bak. verilmiş sadakan varmış ki canından olmamışsın. neler duyup neler görüyoruz haberlerde. kendi hayatını idame ettirebilen kendi ayakları üzerinde durabilen birisin. bir daha arkana dönme ve bu yaşadıklarını unutmaya bak derim. 21 yaşındasın hayatın başındasın sana abla tavsiyesi olsun.

okuduklarım tüylerimi diken diken etti sanki kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm. Canım benim Allah çok büyük sen Rabbime sığın. Bana sana akıl vermek düşmez tabiki ama yaşın daha çok küçük bu kadar yükün altına girmişsin bende yaşadığım senin ki kadar olmasada başından anladığım için nişan attım aynı o da anlattığın gibiydi şuan evliyim şükür ki çok iyi bir eşim var inan zamanla herşey düzeliyor bir yuva kolay kurulmuyor hem maddı hem manevi insan neler yaşıyor ama bu insanla nasıl ömür geçer birtanem Allah yardımcın olsun

neden anlaşmalı boşanıyorsun ki yaptıkları yanına mı kalsın oda dersini almasın mı başkalarının da canını yakmasın böyleleri al tazminatını abisi o kadar iyi biriydi şimdiye kadar nerdeymiş lütfen anlaşmalı boşanmayın ne malum sizi boşandıktan sonrada rahatsız etmeyeceği bu ruh hastası insanın

neden anlaşmalı boşanıyorsun ki yaptıkları yanına mı kalsın oda dersini almasın mı başkalarının da canını yakmasın böyleleri al tazminatını abisi o kadar iyi biriydi şimdiye kadar nerdeymiş lütfen anlaşmalı boşanmayın ne malum sizi boşandıktan sonrada rahatsız etmeyeceği bu ruh hastası insanın

çok haklısın neden anlaşmalı boşancaksın ki hem suçlu hem güçlü boşver sürünsün biraz. Ah canım hiç anlamadın mı ki böle biri olduğunu Allah iyilerle karşılaştırsın yaşın da küçük canım benim.

canımcım buarada abısı sıze ıyı gbı gorunuo bana kalırsa sırf kardesı ucuzdan yırtsın dıe sızde tutmus abısıyle anlastık dıosunuz kusura bakmayın ama o dayakları abisi yemedi.abisi ağlamadı gunlerce,abisinin hayallerı yıkılmadı bunu yaşıyan sizsiniz neden davacı olmuosunuz anlayamıorum ....bırakın cezasını bulsun köpek nefret edıorum boyle kendını bılmelerden 1 kasık suda bogasım gelıor yemın edıorum ne hakkı var ya daha ılk gunden sıze bunları yaşatmış.şuan darp izleri falanda mı yok ya bı raporunuz yok ben ona cok uzuldum

Allah yardımcın olsun çook acı tahmin bile edemem. şu anda acını yaşıcaksın ama zamanla yaraların kabuk bağlıcak yaşın daha çok küçük yeni bir hayata başlıcaksın ve sende mutlu olucaksın.
o adam sana yaptıklarının diyetini öderken senin aklına bile gelmicek buna emin ol. rabbim öyle büyükki kimsenin ahını kimsede bırakmaz. sen yeterki ona sığın isyan etme ve güçlü ol. mükafatını eminim alıcaksın :34:

canım yanlış bi evliliği bitirerek doğru bi karar almışsın. psikolojini tahmin bile edemiyorum o yüzden bebeğin için bişi diyemiycem. çoook çoook geçmiş olsun.
yaşın çok genç herkes hata yapabilir belki de bu senin imtihanındır. kaybettiklerini bırak kaybetmediklerin için elhamdürillah de.
yaşın çok genç sakın kendini umutsuzluğa atma. hazreti haticenin 2. eşi de zalimmiş. o çok tahammül etmiş ve son çare olarak onu boşamış. sen sabredeceğin kadar etmişsin zaten.güçlü ol sonuçta hatalı olan sen değilsin. kendinden emin ol Allaha bırak

tabikide daha daha kötüleri olmadığı için şüküretmem gerekiyo haklısın...

ben ondan hiç birşey istemiyorum. bana bıraktığı 30.000tlyi ödesin ve gitsin hayatımdan. abisi borcu ödücek. yoksa onun umrunda değil. alltan almammın tek nedeni düzelir umudu ve evlilğimizin çok yeni olmasıydı. yoksa bende böle şeyler olmasını hiç istemezdm.

bu yaptıkları bence yanına kalmamalı. yanbi bu kadar basit olmamalı ya . başına gelenler çok kötü allah sana sabır güç versin ama bence haklarını sonuna kadar savun .

ben ondan hiç birşey istemiyorum. bana bıraktığı 30.000tlyi ödesin ve gitsin hayatımdan. abisi borcu ödücek. yoksa onun umrunda değil. alltan almammın tek nedeni düzelir umudu ve evlilğimizin çok yeni olmasıydı. yoksa bende böle şeyler olmasını hiç istemezdm.

üzüldüm demem çok az senin durumun için hayatında tamiri zor olacak bir evlilik yaşamışsın ama her şerde vardır bir hayır bebek için asla üzülme yine olur hemde sana hak ettiğin değeri veren bir eşden yaşın çok küçük kendini aciz kuvvvetsiz yerine koyacak değilsin sana hala manevi olarak zarar vermesine asl müsade etme dik dur yenilmeyi kabullenme ona bir sıfatı bile layık görmüyorum insan olmayı becerememiş yazık

üzüldüm demem çok az senin durumun için hayatında tamiri zor olacak bir evlilik yaşamışsın ama her şerde vardır bir hayır bebek için asla üzülme yine olur hemde sana hak ettiğin değeri veren bir eşden yaşın çok küçük kendini aciz kuvvvetsiz yerine koyacak değilsin sana hala manevi olarak zarar vermesine asl müsade etme dik dur yenilmeyi kabullenme ona bir sıfatı bile layık görmüyorum insan olmayı becerememiş yazık

5 gündür zor ayakta duruyorum. inş düzelicem. daha doğrusu umut ediyorum.

darp raporu falan almışmıydın arkadaşım. almadıysan keşke alsaydın diyorum böyle psikopatlar hemen sıyrılmamalı bu işten azıcık burnu sürtmeli ... çocuğunu aldırmak kolay değildir tabii ama inan bana böyle bir adamdan ne koca nede baba olurdu zaten yarın öbürgün daha bal ayında tazecik evliyken sana yaptığı şiddetin aynısını çocuğuna yapardı kardeşime söylenmeyecek şeyler yapmış demişsin benim bundan anladığım cinsel istismardır eğer böyleyse şayet hep psikopat hem sapık böyle bir adamın çocuğu doğurmaman en hayırlısı olmuş bence yarın öbürgün belki onada böyle şeyler yapacaktı.

fazlasıyla dayanmışsın hemde hak etmediğinin fazlasıyla seni anlamaya calışıyorum ufak bir ümidin peşinden dayanmışsın ama canım eevlilik eş bu demek değil işallah öyle mutlu olursun kii bunlar bi an bile gelmez aklına allah yardımcın olur

Ben okumayı kaldıramadım siz bunlara nasıl dayandınız? Allah kimseyi zorda bırakmasın ve böyle insanlara muhtaç etmesin. Çok üzüldüm. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz.

darp raporu falan almışmıydın arkadaşım. almadıysan keşke alsaydın diyorum böyle psikopatlar hemen sıyrılmamalı bu işten azıcık burnu sürtmeli ... çocuğunu aldırmak kolay değildir tabii ama inan bana böyle bir adamdan ne koca nede baba olurdu zaten yarın öbürgün daha bal ayında tazecik evliyken sana yaptığı şiddetin aynısını çocuğuna yapardı kardeşime söylenmeyecek şeyler yapmış demişsin benim bundan anladığım cinsel istismardır eğer böyleyse şayet hep psikopat hem sapık böyle bir adamın çocuğu doğurmaman en hayırlısı olmuş bence yarın öbürgün belki onada böyle şeyler yapacaktı.

darp raporu almadım hiç . çünkü dövdükten sonra okadr pişman ve perişan halde benden özür diliyorduki bende bu durumuna dayanamayıp affediyodum. ben zatn öle bi adamdan çocuğum olsun istemezdm. ben sadece kendime, kendi evladıma üzülüyorum. o adama asla üzülmem.

5 gündür zor ayakta duruyorum. inş düzelicem. daha doğrusu umut ediyorum.

durunca tabi ayakta ona mı yenilicen bu kadar mı acizsin sen gitmiş hayatından ve giderkende bütün üzüntülerini alsın ve gitsin kendi yarını8 deşme sakın sakın düşünme belki fazla dayanmışsın ama bunu düzlir diye yapmış sın kaybeden o sen değil allah nasıl bbiliyorsa öyle yapsın onu bu yaşta san yaptıklarını bir bedeli var onu rabbim verecek cezasını sen şimdi sıyrıl bunlardan bundan sonra ne yapmak istediğini düşün ve hayatını güzelleşticek hayyallerini kur o defteri açılmamak üzere kapatmışsın yaşam seni bekliyor

Ben okumayı kaldıramadım siz bunlara nasıl dayandınız? Allah kimseyi zorda bırakmasın ve böyle insanlara muhtaç etmesin. Çok üzüldüm. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz.

en başında bırakıp gitmek istemedm. hep düzeltmek istedm. onu da evliliğimi de ama olmadı...!!!

Back