2 aylık evliliğim bitti!!!! geleceğimi çaldı ve gittiiiiii!

ya arkadaşım inan çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun..neler çekmişsin sen ya. Dilerim Rabbim sana çok güzel kapılar açar ve tüm bu acılarını unutursun ..ne vicdansız insanlar var ya.. ama merak etme ben inanıyorum Allah bunu o adamın yanına bırakmaz sen sadece sabret, bulur o Allahından..

aalh yardımcın olsun çok üzüldüm(( amam iyiy tarafından bakki 3 ayda kutulmuşun, daha uzun yıllar buu acıları çeken, çekmek zorunda olanlar var. allah aşükret,işin var, sağlıklısıni kendi ayakların üstünde durursun. inşallah sana göre, iyi ahlaklı, doğru düzgün biris, çıkar karşına. çocuk için de, allah onu affetsin, sen değil o istemedi çocuğu. se de mecbur kaldın. allah biliyo yaşadıklarını, üzülme.

hiç kimse böyle bir muameleyi hak etmez ama teselli olacak iki durumun var.. birincisi fazla vakit kaybetmeden kendini belli etmiş olması, yani yıllar yılı yavaş yavaş eziyet eden tipler vardır ya sabrın taştıığnda yılların bitmiş olur, en azından çok gençsin ve kendine yeni bir hayat kurmak için vaktin var..

ikinciside; çocuk aldırmak tabiki çok büyük bir travma olabilir ama en azından cocuğu doğmuş say hiç bir zaman o adamla bağın kopmamış olacaktı o çocukta mahvolacaktı..

belkide hayatının çilesini doldurmuşsundur, bundan sonraki hayatında mutlu olursun..

şu anda napıyosun, ne durumdasın peki ?

sen şu iki ayda neler yaşamışsın güzelim yaa
bide kusura bakmayın uzun oldu falan demişsin....
canım benim
üzme artık kendini boşvermeye çalış elinden geldiğnce rahatlamaya özen göster
ne bilim bi tatile falan çık
öyle her zaman yapmadığn seyleri yap yalnız kalma

Çok üzüldüm. Ben yazdıklarını okurken içim daraldı ki sen bunlardan daha da fazlasını yaşamışsın. Ama kendine üzülmeyi, geçmişi düşünmeyi bırakmalısın. Çok gençsin. Daha yolun başındasın. Onu Allah'a havale edeceksin. Bir daha da hiçbir şekilde ne onunla ne de ailesiyle görüş. Tamamen çıkar onu hayatından. Onunla irtibat kurabilecek insanlardan da mümkün olduğunca uzak dur. Bak barışmaya falan yeltenir, sakın sakın sakın!!! Şiddete meyli olan böyle psikopat bir insan asla düzelmez. Ailesi bile onu hizaya getiremez. Bu kadarla kurtulduğuna şükredeceksin. Bir anne olarak bebeğin için ayrıca üzüldüm ama ennnn mantıklısını yapmışsın.
Bak ne güzel işin gücün de varmış. Sen artık önüne bakacaksın. Asla karamsarlığa kapılma. Ciddiyim, bir gün gelecek ve geriye dönüp baktığında "Bunları ben mi yaşadım?" diyeceksin. O kadar uzak gelecek şu anlattıkların. Ne yazık ki bazen kötü şeyler yaşayarak hayattan dersler çıkarıyoruz. Bu psikopat eminim sana yaşatacaklarının sinyallerini önceden vermiştir. Şu yaşadıkların bundan sonra atacağın adımlarda, karşına çıkacak insanları değerlendirmende sana en büyük tecrübe olmuş. Yeniden evlenirsin, bebeğin olur. Ama yeter ki sen kendini topla. Arkadaşlarınla görüş, içine atma hiçbir şeyi. Ağlamak istediğinde ağla, psikolojik destek alma imkanın varsa al. Ama asla kendine acıma! Öyle herkese de güvenme. Durumundan faydalanmaya kalkışanlar da olabilir.
Kusuruma bakma, yazdıklarıma bir baktım da öyle emir cümleleri yazıp durmuşum. Büyüğünüm, hoşgör artık.

Allah en başta sabır versin canım sana gerçekten çok zor bi durum o kadar görüşmüşsünüz hiç mi anlayamadın bi tavrından konuşmasından falan keşke ilk şiddetinde vurup kapıyı çıksaydın o derece şiddet uygulayan bi insanın o kadarla kalmıca belli ilk başlarda korunsaydınızda biraz görülücek şeyler varmış canım geri dönmek isterse falanda asla kabul etme sevgine yenik düşme o kadar şiddetten sonra kaldıysa tabi içinde bişeyler en çok bebeğini aldırmana üzüldüm biz bebeğimiz olması için varımızı yoğumuzu dökerken böle aldıranları duyunca üzülüyorum tabi seni bunun dışında tutuyorum senin durumun çok çok farklı umarım bundan sonraki hayatında herşey çok olur

En son 4 ay evvel gelmişsin foruma inşAllah iyisindir arkadaşım
Yazdıklarını okuyunca ne yazacağımı bilemedim.Allah yar ve yardımcın olsun.Amin.

en başında bırakıp gitmek istemedm. hep düzeltmek istedm. onu da evliliğimi de ama olmadı...!!!

Cok uzuldum inan hem de cok ama sana da cok kizdim bunu kotu alma ama boyle bir ruh hastasinin duzelmesini nasil beklersin nasil o muameleye maruz birakirsin kendini.Kör cahil degilsin dayak ne demek!!Ama allahin kötu isi olmaz o cocuk dogsaydi o psikopat camdan asagi firlatirdi kurtulmussun allahin sevdigi kulusun.Kendine kizma uzulme arkadaslar demis bak sana dimdik dur.Nelerin üstesinden gelmissin bak..Allah yolunu acik etsin sana huzur versin.Asla uzun yillar evlenme.Ve benden sana abla tavsiyesi eger bir erkek senin parani yiyorsa inan onda ne haysiyet ne namus vardir....Sirf bununla bile taniyabilirsin bir adami...Sana hep dua edicem.Katilim vs gibi seyler soyleme kendine hayirli evlatlarin olacak goreceksin allah karsina iyi insanlar cikarsin canim benim.opuyorum guzel yanaklarindan....Sakin ha pes etmek aciz aciz konusmak yok sen cok guclu bir kadinsin....

yasadiklarini okuyunca cok uzuldum sana ve bebegine :-( yine cok sukur ki 3 ayda olsa kurtuldun Allah korusun daha fenasi olabilirdi . Senin icin Allaha dua edicem Allah yardimcin olsun

başlık sahibi yiyo bizi kızlarrr.
şu an imzasında "Bibibitanem ile evleneli 9 ay 16 gün oldu :) "
yazıyor
Bibibitanesi ile okuyup okuyup gülüyodur yazılanlara.

anladığım kadarıyla kasım ayında evlenmişler,ocak gibi de olay olmuş, çünkü konu ocak ayında açılmış,bende ilk önce yalan zannetmiştim.Ama bir daha girmemiş konu sahibi buraya.

3 ayda daha doğru düzgün tanımadan evliliğiniz yoluna girmeden neden çocuk yapıyorsunuz bende bunu anlamıyorum bir çok korunma yöntemi var haplar vs. Bu adam daha ilk günden altınları almış satmış ve ilk günden şiddet uygulamış eşiniz bunları yaparken aileniz nerede bende bunu merak ediyorum yeni evlenen çocuklarını merak etmiyorlar mı nedir halin diye annen hiç gelip gitmedi mi halinden anlamadı mı az buz şeyler değil yaşananlar sonuçta bu kadar zaman mı geçmesi lazım. Ailen sahiplense cesaret edemezdi bunları yapmaya bunu nasıl katlanırsınız 3 aylık evlilikte bir de kürtaj ne kadar zor bir şey. Umarım aynı hataya düşmez bir daha ki sefere eşiniz olacak insanı iyice ölçer tartar ailesini gözlemlersiniz. Hemen de çocuk yapmazsınız. Çok geçmişler olsun. Bunların çeyreğini ben görsem anında çeker giderdim.

iyiki kurtulmusunuz hayatınız mahvolmamıs daha fazla sure evlı kalsaydınız daha mı ıyı olacaktı bosa zaman gececektı..para ıcın yasayan ınsanlara kızıyorum ve kesınlıkle uzak durulması gereken ınsanlar..parasız olmaz tamam ama hayatta paradan onemlı bır cok sey var..

Canım sıkma canını .En iyisini yapmışsın.Yaşın daha çok genç.Böyle bir insan ömür boyu çekilir mi?İnşallah ilerde daha iyi bir insanla evlenirsin.Sıkma canını.

Allaha havale et ve bekle...eden bulur gerek en yakınından gerek kendinden ama bulur...Yürekten inan...Ve otur seyret...Evladına bişey olmasın...

Vrilmis sadakan varmis kurtardigina sevin..boyle biriyle omur gecermiii biran once topla kendini ve degmeyecek biri icin uzulmeyi birak..hayat herseye ragmen devam ediyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…