Bebek İkinci El 2 aylık chicco lite way baston bebek arabası sıfır ayarında satıyorum...

yezdaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
82
0
2 aylık chicco lite way baston bebek arabası sıfır ayarında satıyorum...

bebeğim 10 -15 kez anca binmiştir kırmızı renklisi fiyatı 300 şuan en uygun fiyatı 419 tl kargo size ait fiyat konusunDA DÜŞÜNÜRSENİZ BİŞEY YAPARIZ..

bebeğim 10 -15 kez anca binmiştir kırmızı renklisi fiyatı 300 şuan en uygun fiyatı 419 tl kargo size ait fiyat konusunDA DÜŞÜNÜRSENİZ BİŞEY YAPARIZ..

Hm canm bnde kirmzisini istiyodumda fiyat oldukca yuksek geldi bana hayirli satislar:)

180 tl ye olmaz canım siz hangi ilde oturuyorsunuz..

Konyadayz canm evt arabanin piyasasi szin dedgnz gbi haklsnz ancak kZm 7 aylik daha ve cok.iyi bi arabamz var krafttan ama buyuk oldgu icin heryere gtmiyo bitanede pratik bisey olsun dedik yoksa arabamz olmasa bu fiyata kacrmazdim

umarım istediğiniz fiyatta bi araba bulursunuz ilginiz için teşekkür ederim hayırlı günler...

Uygun bi fiyat dersen Eskişehir de elden aldirabilirim

mardin de çalışıyoruz.en son 300 ama kargo falanda olunca biraz daha indirim yapabilirim....

180-200 falan olurmu ben kutahyadayim mardinden buraya kargo baya bi tutar sonucta

merhaba,

istanbulda oturuyorum ben, kargo ne kadar tutar acaba. ptt kargo mesela.. resim koyabilir misiniz bu arada, bir de fiyat konusunda son olarak yardımcı olabileceğiniz bir rakam söylerseniz ben talip olabilirim. bi bastona ihtiyacım var. benim kızım 20 aylık, ne kadar daha kullanabilir acaba?

Bu arada puset takılabiliyor mu, yağmurluğu, tentesi var mı? çift yönlü mü tek yönlü mü acaba?

ben chicco lite wayı çok araştırarak almıştım şuan en uygun fiyatı 419t.ama bana göre birkaç özelliğini sevmedim (ön barının olmayışı ve tentesi sanki kısa)çoğu arkadaşın tavsiye üzerine aldım halada kullanıyorlar onlar çook memnun fakat benim bebbeğim biraz kilolu olduğu için sanki diğer arabalara göre daha dar gibi geliyor içi satma nedenim bundan dolayı yoksa araba sıfır ayarında bebeğim sayılı binmiştir lütfen almadan önce gidin bakın kırmızı renklisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…