- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
- Konu Sahibi Busra54Nur
Ben ikizlerle 2 yaşında başladım parka tek gitmeye. Sizde yapabilirsiniz güvenin kendinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çevremde de gitmeyen çocuklar var. Aslında öyle bişey denmişti ama sanırım hayata geçirilmediÖyle mi?
Çok şaşırdım.
Benim çevremde çalışanlar 2,çalışmayanlar 3 yaştan itibaren kreşe götürüyor çocuklarını.Benim çevremde de gitmeyen çocuklar var. Aslında öyle bişey denmişti ama sanırım hayata geçirilmedi
Benimkileri de 4 yaşında vermiştim ama bu çevremde vermeyen çok gördüm ve şaşırmadım değil.Benim çevremde çalışanlar 2,çalışmayanlar 3 yaştan itibaren kreşe götürüyor çocuklarını.
Hatta 1,5 yaşta başlayan çocuklar bile var.
5’i bırak,4 yaşta bile evde olan çocuk hiç duymamıştım.
7,5 ve 2,5 yaş çocukla her yere gidiyorum..Eşimden ayriyim çok şükür dışarda uyumlular küçük krizler dışında sorun olmuyor,ama evet 6 aylık biraz zorlayabilir o yüzden yakın mesafe park bahçelerden başlayabilirsinizBenim biri 5 yasinda kizim diğeri 6 aylik oğlum var.Kizim dışarıda elimi tutmayan cocuk ama evde duruyor uyum sağlıyor.Oglum ise kalabalığı sevmiyor(5 kisiden fazlaysa)ve bu yüzden kalabalıkta çok duramıyorum kimse bana yardım etmiyor ve başka odada onla durmak zorunda kalıyorum kendimi dışlanmış hissediyorum.Esim zaten ev erkegi işten gelince hep dinlenmek istiyor benim 2 cocukla bebek arabasıyla da çıkmama da izin vermiyor yapamazmisim diye.Yalniz kalmaktan evde takılmaktan bıktım.
Bebeği kanguruya koyup kızınızıda bebek arabasına ya da elinden tutup mecburen ilk günler kısa yürüyüşler yapabilirsiniz zamanla uzun yürüyüşler park market vs deneyimlersiniz eşinizde otursun kös kösBenim biri 5 yasinda kizim diğeri 6 aylik oğlum var.Kizim dışarıda elimi tutmayan cocuk ama evde duruyor uyum sağlıyor.Oglum ise kalabalığı sevmiyor(5 kisiden fazlaysa)ve bu yüzden kalabalıkta çok duramıyorum kimse bana yardım etmiyor ve başka odada onla durmak zorunda kalıyorum kendimi dışlanmış hissediyorum.Esim zaten ev erkegi işten gelince hep dinlenmek istiyor benim 2 cocukla bebek arabasıyla da çıkmama da izin vermiyor yapamazmisim diye.Yalniz kalmaktan evde takılmaktan bıktım.
Eve tıkılma çık hayatını yaşa bak kızın 5 yaşındaymış ne güzel . Küçük adımlarla başla kendine güven benim kızım yeni 2 yaşında ,oğlum 6 aylık . Kızım problemliydi topluma alışkın değildi . Çok şükür yendik onu şuan kardeş kıskançlığı yaşıyoruz ama oda gün gün düzeliyor . Ve havalar ısınınca ikisinide alıp kendimi dışarlara atcam . Yıkın bu tabularınızı ön yargılarınızı anneysek herşeyinde üstesinden geliriz evel AllahBenim biri 5 yasinda kizim diğeri 6 aylik oğlum var.Kizim dışarıda elimi tutmayan cocuk ama evde duruyor uyum sağlıyor.Oglum ise kalabalığı sevmiyor(5 kisiden fazlaysa)ve bu yüzden kalabalıkta çok duramıyorum kimse bana yardım etmiyor ve başka odada onla durmak zorunda kalıyorum kendimi dışlanmış hissediyorum.Esim zaten ev erkegi işten gelince hep dinlenmek istiyor benim 2 cocukla bebek arabasıyla da çıkmama da izin vermiyor yapamazmisim diye.Yalniz kalmaktan evde takılmaktan bıktım.
Sizdekide deli cesareti maşallah size4 yaş ve 10 aylık 2 erkek çocukla ve karnımda da 5 aylık bebeğimle uçakla binlerce kmye tatillere gittim tek başıma. Şimdi de çıkıyorum. 6 yaş 2 yaş ve 5 aylık bebemle her yere de gidiyorum. Abartmayın. Bebeği kanguruya koyun, çocuğun da elini tutun. Benim büyük oğlum en büyük destekçim valla dışarıda. Biraz sorumluluk verin öğrensin.
Benim biri 5 yasinda kizim diğeri 6 aylik oğlum var.Kizim dışarıda elimi tutmayan cocu
Vallahi maşallah benim biri 2.buçuk yaş biri 10 aylık ben de eşim yokken çıkamıyorum ama benim evimin konumu malesef çocuk için hiç uygun değil bayır merviden, kaldırımlar çok dar arabalar vızır vızır... yapamıyorum bu yüzden taşınma kararı aldık.. öyle patlıyorum ki evde ...Sizdekide deli cesareti maşallah size