• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebekte öksürük yardım

Gokyuzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
924
843
53
Merhaba sevgili anneler. 2 aylık bebeğimde çok şiddetli öksürük başladı soğuk almadığına da eminim ama ne yapacağımı bilemedim. Öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı ilaç dışında 😞

Acilen doktora götürün...Doktor teşhisi ve tedavisi önerilmeden bu kadar küçük bir bebek için birşey yapmaya korkarım ben...Onun bagısıklıgı cok dusuk bıran önce götürün lütfen sorun neymıs buraya da yazarsanız baskalarıda öğrenmıs olur hem...

Merhaba sevgili anneler. 2 aylık bebeğimde çok şiddetli öksürük başladı soğuk almadığına da eminim ama ne yapacağımı bilemedim. Öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı ilaç dışında 😞
Çok üzüldüm mutlaka doktora götürün. 2 ay önerilebilecek doğal şeyler için küçük. Doktorun tavsiye edeceği şeyler dışında bir şey denemeyin. Odasına kaloriferin üzerine su koymayı da unutmayın (kuru hava öksürüğünü daha da arttırabilir).

Çok üzüldüm mutlaka doktora götürün. 2 ay önerilebilecek doğal şeyler için küçük. Doktorun tavsiye edeceği şeyler dışında bir şey denemeyin. Odasına kaloriferin üzerine su koymayı da unutmayın (kuru hava öksürüğünü daha da arttırabilir).
Evet evin havası kuru teşekkür ederim tavsiyeniz için hemen koydum su

Back