2 aylık bebek gece kesintisiz kaç saat uyur??

Sarilik riskimiz bizde de var. Hatta en son 13.6 idi. Dr normal dedi. Sizin nasıl geçti özellikle yaotiginiz bir şey var mı? Şu an 1 buçuk aylık
sizinki uzamis sarilik. bizde de ayni bu degerlerdeydi. kan tahlili yapildi. direkt ve indirekt bilirubine, karaciger hormonlarina ve idrar kulturune bakildi. indirekt bilirubin yuksekse ve diger sonuclar iyiyse anne sutu sariligi diyip bisey yapmiyor doktorlar. bizim direkt bilirubin yuksekti ve idrarinda enfeksiyon cikti 1.5 aylikken. 10 gun antibiyotik kullandik ve yeniden idrar kulturune bakildi. enfeksiyon gecmisti ve 2.5 aylikken bebegimin rengi beyaza dondu sonunda :)

İdararinda bir sıkıntı çıkmadı. İnşallah bizim bebişi de beyaza döner sarı renkten tiksindim

Sarilik riskimiz bizde de var. Hatta en son 13.6 idi. Dr normal dedi. Sizin nasıl geçti özellikle yaotiginiz bir şey var mı? Şu an 1 buçuk aylık
Risk riski var derken o ihtimale karşı ilk ay hep 2 saatte bir emzirip yatıyodum demek istemiştim. Bizim 10 u geçmemişti. 17 ler sıkıntı oluyomuş sanırım. Yapılması gereken tek şey 2 saati de beklemeden bolca emzirmek

Keske uyusa bnm bebegim en fazla 4 saat uyuyor sonra tüm gun ayaktayiz boyle nekadar dayanirim bilmiyorum gözümde beyaz yer kalmadi artik
Her bebeğin durumu farklı oluyor tabii. Bu günlerin geçiceğini düşünerek kendinizi motive etmeye çalışın

Her bebeğin durumu farklı oluyor tabii. Bu günlerin geçiceğini düşünerek kendinizi motive etmeye çalışın
Elbette bugünler gecicek ama artik gercekten bünyem kaldirmiyor gündüz zaten uyumuyor hic gecede boyle olunca cok yoruluyorum hic birsey yapamiyorum kolum tutmuyor saatlerce emzir emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…