2 aylık bebek gece kesintisiz kaç saat uyur??

Yeğenim de uyuyor, doktor uyandırmayın demişti kilosu ve gelişimi iyi. Sonra biraktiracagimiz birseyi niye alistiracagiz ihtiyaç duymuyor demekki demiş. Derin uykuda çok önemli kiloyu takip edin bizimki 6 aylık oldu

Yeğenim de uyuyor, doktor uyandırmayın demişti kilosu ve gelişimi iyi. Sonra biraktiracagimiz birseyi niye alistiracagiz ihtiyaç duymuyor demekki demiş. Derin uykuda çok önemli kiloyu takip edin bizimki 6 aylık oldu
Evet buradaki önemli nokta boy kilo ve gelişimi. Bakalım 3. Ay kontrolünde göreceğiz durumu ona göee bakacağım duruma sanırım.

Yorumlara baktığımda gayet oluyomuş uyuyan bebek :)

Saat başı mı? benim kız yenidoğan döneminde bile saat başı uyanmadı. 2 saat sonunda zorla uyandırıp emziriyorduk.

Saat başı da çok değil mi yahu? yeni doğan zamanları öyleydi bizimkisi sonra iki saate düstü şimdi de 3-4 saat (ama tabi yalnızca geceleri)

İşte bende bir yandan düzenini bozmak istemiyorum dediğiniz gibi bozup da kaldırırsam bu sefer haliyle ona alışacak. Bir yandan da suçlu gibi hissediyorum. Artk 3. Ay kontrolünde bakacağım duruma.. herşey normalse dert etmeyi o zaman bırakıcam sanırım :)

Takipli doktorunuza sormanız daha iyi
Rüya öğünü yaptırabilirsiniz belki 3-4. Saatte ama sakın benim gibi hataya düşüp bebeğinizi uyandırmayın sonra o saat alışkanlığa dönüşüp uyuyan bebe uyanmaya başlıyor

Başta ben de acaba susadı mı, ya acıktı ama uyanamıyorsa diye düşünüyodum sonra saldım acıksa uyanır dedi herkes yattım uyudum ben de

2.5 aylık bebeğim gece kesintisiz 6-7 saat uyuyor. Bu durum normal mi? Kaldırıp emzirmem gerekir mi?
Doktoru kaldırmayın dedi ama yine de içim rahat etmiyor. Ne yapmak gerekir?
Arkadaşımın 2.5 aylık bebeği kesintisiz 9 saat uyuyor geceleri
Doktor uyanmazsa, uyandırmayın demiş.
Gayet sağlıklı ve tombiş bir bebek.
Yani burada doğru/yanlış yok. Her bebeğim programı farklı.
Ayrıca kan şekeri düşer vs sarılık varken ve yenidoğanken önemli oluyor.
Bir bebek 4 haftadan sonra yenidoğan olmaktan da çıkıyor.

E siz uyandıktan sonra uyandirin iki emzirin yatırın Onlar zaten uyurkende emebiliyorlar.
Benim derdim düzenini bozmamak. Sonuçta bunu sürekli yaparsam artık kendisi 2-3 saatte uyanmaya alışacak. Bir de bi iki kez gece uyku halinde emzirip geri uyuttum gazı çıkmadı haliyle bu sefer de o geceler hep huzursuz uyudu sürekli mık mık halindeydi birde gece çıkmayan gaz sabah kalınca daha zor çıktı bende ellemedim daha

2.5 aylık bebeğim gece kesintisiz 6-7 saat uyuyor. Bu durum normal mi? Kaldırıp emzirmem gerekir mi?
Doktoru kaldırmayın dedi ama yine de içim rahat etmiyor. Ne yapmak gerekir?
Kilosu ve kilo alimina bakarak 2.aydan snra artik uyandirma kendisi uyaninca yedir demisti doktorumuz bende oyle yaptim dedigin gbi bazi geceler 6 saat uyuyordu banada ilac gibi gelmisti o uykusuzlukta

Ohh maşallah bizimkine rakip de varmış :) neyse yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı benim doktorum da uyandırmayın diyenlerden ama işte her doktor da farklı görüşte orası insanın kafasını karıştırıyor malesef

Evet buradaki önemli nokta boy kilo ve gelişimi. Bakalım 3. Ay kontrolünde göreceğiz durumu ona göee bakacağım duruma sanırım.

Aynen, hatta bizimki 2. Boyu o kdr Uzun ki ablanın kıyafetleri olmadı
İçiniz rahat olsun biz kalkıp ihtiyaç duymuyoruz kilo iyiyse midesi rahat olur en güzeli yememesi aslinda

Her bebek farklı diye boşuna demiyorlar cidden. Benimki de gündüzleri uyumazdı
Bizimki de ilk zamanlar öyleydi şimdi öğle uykuları da düzene girdi ben de epey uğraştım ama sabah erkenden kaldırıp oyun oynuyordum onunla epey yoruyodum onu sonra 1.30 saat sonra geri yatırmak istediğimde hemen yatıyodu biraz yormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…