Evet buradaki önemli nokta boy kilo ve gelişimi. Bakalım 3. Ay kontrolünde göreceğiz durumu ona göee bakacağım duruma sanırım.Yeğenim de uyuyor, doktor uyandırmayın demişti kilosu ve gelişimi iyi. Sonra biraktiracagimiz birseyi niye alistiracagiz ihtiyaç duymuyor demekki demiş. Derin uykuda çok önemli kiloyu takip edin bizimki 6 aylık oldu
Yorumlara baktığımda gayet oluyomuş uyuyan bebek :)Hanımlar normal yazmışsınız ama nasıl normal. Saat başı beslenir uyanır. Yani cidden ben çevremde 6 saat uyuyan 2.5 aylık bebek görmedim duymadım. Cidden 6 saat kesintisiz uyuyan 2.5 aylık bebekleriniz oldu mu ya
Saat başı mı? benim kız yenidoğan döneminde bile saat başı uyanmadı.Hanımlar normal yazmışsınız ama nasıl normal. Saat başı beslenir uyanır. Yani cidden ben çevremde 6 saat uyuyan 2.5 aylık bebek görmedim duymadım. Cidden 6 saat kesintisiz uyuyan 2.5 aylık bebekleriniz oldu mu ya
Kafamı duvarlara vurmak istiyorum şuan maşallah diyorumSaat başı mı? benim kız yenidoğan döneminde bile saat başı uyanmadı.2 saat sonunda zorla uyandırıp emziriyorduk.
Saat başı da çok değil mi yahu?Hanımlar normal yazmışsınız ama nasıl normal. Saat başı beslenir uyanır. Yani cidden ben çevremde 6 saat uyuyan 2.5 aylık bebek görmedim duymadım. Cidden 6 saat kesintisiz uyuyan 2.5 aylık bebekleriniz oldu mu ya
Yani ben şok ben iptallll:)))))Yorumlara baktığımda gayet oluyomuş uyuyan bebek :)
İşte bende bir yandan düzenini bozmak istemiyorum dediğiniz gibi bozup da kaldırırsam bu sefer haliyle ona alışacak. Bir yandan da suçlu gibi hissediyorum. Artk 3. Ay kontrolünde bakacağım duruma.. herşey normalse dert etmeyi o zaman bırakıcam sanırım :)Ben hiç bozmadım düzenini, kaldırmadım. Gündüzleri zorluyordu ama ben kızımda diş, aşı atak vs sıkıntılı zamanlar hariç hiç gece uykusu problemi yaşamadım. (Uykuya geçişi zordu ama) Gece beslenmesi de alışkanlık oluyor bir yerden sonra, uyandırırsan sonra hep kendi uyanır dediler bana ben de ellemedim.
Her bebek farklı diye boşuna demiyorlar cidden. Benimki de gündüzleri uyumazdıKafamı duvarlara vurmak istiyorum şuan maşallah diyorum
Yemin ederim bence de çok:)))))))) ama yok abi 6 saat kesintisiz uyumak ne demek ben hala oradayım.Saat başı da çok değil mi yahu?yeni doğan zamanları öyleydi bizimkisi sonra iki saate düstü şimdi de 3-4 saat (ama tabi yalnızca geceleri)
Başta ben de acaba susadı mı, ya acıktı ama uyanamıyorsa diye düşünüyodum sonra saldım acıksa uyanır dedi herkes yattım uyudum ben deİşte bende bir yandan düzenini bozmak istemiyorum dediğiniz gibi bozup da kaldırırsam bu sefer haliyle ona alışacak. Bir yandan da suçlu gibi hissediyorum. Artk 3. Ay kontrolünde bakacağım duruma.. herşey normalse dert etmeyi o zaman bırakıcam sanırım :)
Arkadaşımın 2.5 aylık bebeği kesintisiz 9 saat uyuyor geceleri2.5 aylık bebeğim gece kesintisiz 6-7 saat uyuyor. Bu durum normal mi? Kaldırıp emzirmem gerekir mi?
Doktoru kaldırmayın dedi ama yine de içim rahat etmiyor. Ne yapmak gerekir?
Benim derdim düzenini bozmamak. Sonuçta bunu sürekli yaparsam artık kendisi 2-3 saatte uyanmaya alışacak. Bir de bi iki kez gece uyku halinde emzirip geri uyuttum gazı çıkmadı haliyle bu sefer de o geceler hep huzursuz uyudu sürekli mık mık halindeydi birde gece çıkmayan gaz sabah kalınca daha zor çıktı bende ellemedim dahaE siz uyandıktan sonra uyandirin iki emzirin yatırınOnlar zaten uyurkende emebiliyorlar.
Bazen salmak lazım sanırımBaşta ben de acaba susadı mı, ya acıktı ama uyanamıyorsa diye düşünüyodum sonra saldım acıksa uyanır dedi herkes yattım uyudum ben de
Kilosu ve kilo alimina bakarak 2.aydan snra artik uyandirma kendisi uyaninca yedir demisti doktorumuz bende oyle yaptim dedigin gbi bazi geceler 6 saat uyuyordu banada ilac gibi gelmisti o uykusuzlukta2.5 aylık bebeğim gece kesintisiz 6-7 saat uyuyor. Bu durum normal mi? Kaldırıp emzirmem gerekir mi?
Doktoru kaldırmayın dedi ama yine de içim rahat etmiyor. Ne yapmak gerekir?
Ohh maşallah bizimkine rakip de varmış :) neyse yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı benim doktorum da uyandırmayın diyenlerden ama işte her doktor da farklı görüşte orası insanın kafasını karıştırıyor malesefArkadaşımın 2.5 aylık bebeği kesintisiz 9 saat uyuyor geceleri
Doktor uyanmazsa, uyandırmayın demiş.
Gayet sağlıklı ve tombiş bir bebek.
Yani burada doğru/yanlış yok. Her bebeğim programı farklı.
Ayrıca kan şekeri düşer vs sarılık varken ve yenidoğanken önemli oluyor.
Bir bebek 4 haftadan sonra yenidoğan olmaktan da çıkıyor.
Evet buradaki önemli nokta boy kilo ve gelişimi. Bakalım 3. Ay kontrolünde göreceğiz durumu ona göee bakacağım duruma sanırım.
Bizimki de ilk zamanlar öyleydi şimdi öğle uykuları da düzene girdi ben de epey uğraştım ama sabah erkenden kaldırıp oyun oynuyordum onunla epey yoruyodum onu sonra 1.30 saat sonra geri yatırmak istediğimde hemen yatıyodu biraz yormak lazımHer bebek farklı diye boşuna demiyorlar cidden. Benimki de gündüzleri uyumazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?