2 aylık bebek gece kesintisiz kaç saat uyur??

altunn94

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
26
12
3
30
2.5 aylık bebeğim gece kesintisiz 6-7 saat uyuyor. Bu durum normal mi? Kaldırıp emzirmem gerekir mi?
Doktoru kaldırmayın dedi ama yine de içim rahat etmiyor. Ne yapmak gerekir?

2.5 aylık bebeğim gece kesintisiz 6-7 saat uyuyor. Bu durum normal mi? Kaldırıp emzirmem gerekir mi?
Doktor önerdiyse bilemem ama bana fazla geldi şekeri düşebilir açlıktan gece çok uzun bir süre

Kilosu normal aralıktaysa evet uyuyabilir. Beslenmek kadar uyku da bir ihtiyaç ve büyümesi için önemli. Belli ki bebeğinizin gelişimi gayet normal. Doktorunuzu dinleyin

Doktor 5 saate kadar durabilir dedi
Bizimki max 4 saat duruyor emip tekrar daliyor
10 11 gb yatiriyo sabah 6 gb kalkiyor
Ama 2 saat ayaktayiz 3 de kalkıp 5 de uyuyo gb tam derin uyku yok

Ay ne şanslısınız, benimki gün içinde uyumadıysa gece 5 saat felan uyuyor. Genel hali, kilo alımı felan iyiyse korkmayın hiç. Her bebeğin bünyesi farklı. Şeker düşmesi ilk 15 gün için geçerliymiş bu arada bilginiz olsun

İyi uyusun bu vakti iyi değerlendirin zira 6. Aydan sonra mumla ararsınız

Gündüz uykuları da var 3-4 kez 1 yada 1.30 saat uyuyor gece uykusuna da en geç 9 da geçiyor sonra da en erken 3 de kalkıyor. Kilo alımı normal yani şu zamana kadar doktora bikaç kez bu durumu sormama rağmen uyandırmayın dedi. Ama yine de kafada hep bi acaba işte :/

Benimki 3 aylık maksimum 4 saat uyuyor uyanıyor, ben eğer 4 saati geçerse uyandırıyorum. Doktor şekeri düşer mutlaka uyandır demişti. Doktorlarda birbirinden farklımı yönlendiriyor doğrı bitane değil mi anlamadım gitti

Doktor 5 saate kadar durabilir dedi
Bizimki max 4 saat duruyor emip tekrar daliyor
10 11 gb yatiriyo sabah 6 gb kalkiyor
Ama 2 saat ayaktayiz 3 de kalkıp 5 de uyuyo gb tam derin uyku yok
Birkaç kez dayanamayıp uyku arasında emzirip geri yatırdım ama bu seferde gazı çıkmadan uyuduğu için o gece çok huzursuz uyuyor genel olarak uykuda hep bi mık mık halinde oluyor bide çıkmayan gazı ertesi sabaha kalıyor o da zor çıkıyor

Göğüsleriniz taş gibi olmuyor mu? benimkisi maximum 4 saat uyuyor ama daha fazla uyuyacak olsa bile ben mecburiyetten kaldırıyorum

Aynen öyle insanın kafası bu sebepten karışıyor. Bizim doktorumuz kilo ve gelişimi gayet normal olduğu için uyandırmamam gerektiği yemesi kadar uyumasının da büyümesine oldukça etkiai olduğunu söyleyenlerden..

1ay dolduktan sonra bana doktorum uyandırma demişti. Benim kızım genelde 5 saat falan uyuyordu uyanmadan. Bence dr u dinleyin bir ay sonra gittiğiniz de persentilde değişiklik olursa o zaman değerlendirirsiniz

Göğüsleriniz taş gibi olmuyor mu? benimkisi maximum 4 saat uyuyor ama daha fazla uyuyacak olsa bile ben mecburiyetten kaldırıyorum
Elbette sağım yapıyorum geceleri :) yoksa iki kere mastit geçirmiş biri olarak mümkün değil o şekilde durmam :) doktor kontrolü ile kaldıramıyorum ancak her gece de aklım onda acaba diye uyandırsan bir dert uyandırmasan bir dert anlamadım gitti

Normal, uyur. Benim kızım da o aylarda 9da uyur gece 3e kadar gıkı çıkmazdı.

Gece uyumakta zorlanan bir bebek değilse kaldırabilirsin bence. Kaç dakikasını alacak ki emmek. Gece uykuları ağır olduğu için bir memeyi anca emebiliyor benimkisi. Digerine gecmek için uyandirmak icin cabalamam gerekiyor. Bazen hem benimde uykum çok oldugunda hem de onu uyandirmaya kiyamadigim icin tek göğüs veriyorum. Bi sonraki uyanısinda da digerini.

1ay dolduktan sonra bana doktorum uyandırma demişti. Benim kızım genelde 5 saat falan uyuyordu uyanmadan. Bence dr u dinleyin bir ay sonra gittiğiniz de persentilde değişiklik olursa o zaman değerlendirirsiniz
Evet benim doktorumda öyle söyledi ilk günler zaten sarılık riskinden 2 saatte bir kaldırdım sonrasında bu risk kalkınca 3.5 saate kadar uyandırmayabilirsiniz dedi. İkinci aya girincede siz uyandırmayın ne zaman uyanırsa dedi bizimki de epey uykucu çktı

E siz uyandıktan sonra uyandirin iki emzirin yatırın Onlar zaten uyurkende emebiliyorlar.

Benimki de aynen öyle şuan. 9 da uyuyor 3 de kalkıyor
Ben hiç bozmadım düzenini, kaldırmadım. Gündüzleri zorluyordu ama ben kızımda diş, aşı atak vs sıkıntılı zamanlar hariç hiç gece uykusu problemi yaşamadım. (Uykuya geçişi zordu ama) Gece beslenmesi de alışkanlık oluyor bir yerden sonra, uyandırırsan sonra hep kendi uyanır dediler bana ben de ellemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…