hepinize geçmiş olsun arkadaşlar hayatta herşey yazı kader nasip hepimiz birgün anne olacağız inşallah.böyle durumlarda ne yazıkki hiçbirsöz teselli etmiyor ben 3 ay yasağımı doldurdum 3 aydırda bebek çalışmalarına başladım ve her ay ağlıyorum bu da pskolojimin halen bozuk olduğunun göstergesi 31 mayısta doğum yapacaktım bunu kafamdan atamıyorum bu bir hastalık aslında bizden daha büyük acı yaşıyanlar var diyeceğim ama acının büyüğü küçüğü ölçüsü yok sanki yaşayınca tüm acılar eşit gelio insana.sadece şükürrr diorum Allahıma.ve bekliyorum sabırla...
aryaacım neler yaşamışsın bir zamanlar..bak şimdi derin kızın bizlerle ne güzel dimi..
kurban oldugum Rabbimbende 2. atisini duymaya gittim bugun ama kalbi vok onceden durmus bile minigimin oylece duruyordu karsimda dr esini cagirim dedi cagirmayin dedim gozumun onunden gitmiyo son hali 11+4dum ama bebegim 8. haftada kaldi dedi dr ama ben hissedemedim yavrumun gidisini bile ... halbuki o kdr uzun sure sonra olmustu mucizem ama veren Rabbim aldi geri bunada sukur ama canim cok yaniyo pazartesi bebegimi alcaklar hala karnimda ama ölü dediginiz gibi bogazim dugumleniyo yazarken bile Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize sabir ihsan etsin ((
amin canim insallah Rabbim hepimize guc kuvvet versin acimiza saglikli bebislerle yaramiza tuz basilir hala icimde ya icim aciyo ama zamanla aliscazAmin cnm geçmiş olsun çok zor seni anlıyorum
Zamanla daha iyi oluyorsun
Hayırlısı demekki buymuş Rabbim sabrını da veriyor
Üzülme demiyecegim çünkü üzülüyor insan
Zamanla daha iyi oluyorsun
Canım sen de regl olmadın henüz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?