• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebeğimin kalbi durdu.

Hayır onlar tamamen Allah vergisiydi.Aşılamayı bir yıl önce yaptırmıştık.Tutmamıştı.Bizde bir müddet tedavi olmayalım bakalım dedik.Yani serbest bırakmıştık.Zaten bize doktorlar sizin durumunuz tüp bebek başka alternatifiniz yok demişlerdi.Ama Allah ın işi hamile kalıverdim işte onlarda yaşamadı.

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar hayatta herşey yazı kader nasip hepimiz birgün anne olacağız inşallah.böyle durumlarda ne yazıkki hiçbirsöz teselli etmiyor ben 3 ay yasağımı doldurdum 3 aydırda bebek çalışmalarına başladım ve her ay ağlıyorum bu da pskolojimin halen bozuk olduğunun göstergesi 31 mayısta doğum yapacaktım bunu kafamdan atamıyorum bu bir hastalık aslında bizden daha büyük acı yaşıyanlar var diyeceğim ama acının büyüğü küçüğü ölçüsü yok sanki yaşayınca tüm acılar eşit gelio insana.sadece şükürrr diorum Allahıma.ve bekliyorum sabırla...

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar hayatta herşey yazı kader nasip hepimiz birgün anne olacağız inşallah.böyle durumlarda ne yazıkki hiçbirsöz teselli etmiyor ben 3 ay yasağımı doldurdum 3 aydırda bebek çalışmalarına başladım ve her ay ağlıyorum bu da pskolojimin halen bozuk olduğunun göstergesi 31 mayısta doğum yapacaktım bunu kafamdan atamıyorum bu bir hastalık aslında bizden daha büyük acı yaşıyanlar var diyeceğim ama acının büyüğü küçüğü ölçüsü yok sanki yaşayınca tüm acılar eşit gelio insana.sadece şükürrr diorum Allahıma.ve bekliyorum sabırla...

ben nedense bekleyemedim 22 gun once kurtaj oldum ve korunmuyorum

ben 4 aylık hamıleyım ve bu ınsanın genıne yerlesıo endıseeee.ılk once kalp atısı duyayım dıe endıse edersın sorada buyudukce acaba ıyımı gelısıomu onu ultrasyonda gormeden rahat edemıorummm korku en ufak bı durumda ben cokk kustum ondan bıle korktum bebege bısey olurmu dıe:1no2:

Canım geçmiş olsun Allah sabır versin. Bunları yaşayan tek sen değilsin yani yalnız değilsin. Ben de bugün doktora gittim ikinci kez kalp atışarını duyacaktık bebeğimizin 9+4 dü. Sabah doktorumuz yolunda olmayan birşeyler olduğunu ancak kesin sonuç için ultrasona girmem gerektiğini söyledi başka bir açıklama yapmadı benim tabi başımdan kaynar sular döküldü ultrasonu öğleden sonra çektirdik ve doktora götürdük bu zaman zarfında da kendimi biraz da olsun hazırlamıştım ve doktorumun dediği bebeğimin kalbinin atmadığı oldu tabi orda yıkıldım Allahtan eşim yanımdaydı. Yarın gebeliği sonlandıracak narkoz vereceklerini söylediler umarım bir şey hissetmem. Benim için dua edinnn...

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar
Allah yardımcınız olsun,en kısa zamanda sağlıkla,hayırlısıyla kucağınıza alabileceğiniz bebişler versin inşallah

aryaacım neler yaşamışsın bir zamanlar..bak şimdi derin kızın bizlerle ne güzel dimi..

aryaacım neler yaşamışsın bir zamanlar..bak şimdi derin kızın bizlerle ne güzel dimi..

Evet arkadaşım çok şükür...ALLAHIM bütünn isteyenlere nasip etsin.o bebeğimide hiç unutamıyorum acısı hep içimde kalıcak ama ALLAHIM kucağımı boş bırakmadı çok şükür.

Doğmamış bebeğime,Bütün melek annelerine,

Bebeğim,27 eylülde içimde yaşadığını öğrendiğimde
Dünyanın en mutlu annesi olmustum.
Nerden bilirdim,bir meleğe anne olduğumu...
Bebeğim,ilk buluşmamız dün gibi,
Kalp atışlarını dinlemek,seni görmek,
Karnımda hissetmek,hayaller kurmak seninle...

İkinci görüşmemiz ise asla aklımdan çıkmıyacak.
Kıpırdamadın birtanem.
Doktor kalp atışlarını duymadı...
Hayır gerçek olamaz dedim.
Meleğim....gitmiş olamaz.

Hayallerin birkaç saniyede yok olabileceğine,
Birkaç saniyede Dünyanın başıma yıkılabileceğinede....
İnanmazdım...
Onlar derki,nasıl seversin,nasıl özlersin tanımadığın birini,
O zaman içimdeki bu Tarif edilmez,korkunç acı nedir?

İnanmazdım...
9 hafta 2 günlükdün,hoşgeldin diyemedim...
Onun yerine,içimi kazıdılar dün,
Kalbimdeki acıyı,boşluğu alamadılar...

Ben 2 bebeğimi de kaybettim.İlk bebeğim 21 haftalıktı.Çok nadir görünen hidropstan.7 ay sonra tekrar hamile kaldım ama bu yavrumunda 9 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. kimseyle de konuşamıyorum çünkü boğazım düğüm düğüm olup sesim çıkmıyor.Sonra zaten ağlamaya başlıyorum.Çok zor bir imtihan.Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

Bebegimin kalp atışlarını ikinci dinlemeye gittimizde duyamadık 14 ocak 2016

Çook zordu çook canımdan can aldılar hağla ağlıyorum doğum haneye girecegim tam o anda yeni doğan bebek çıktı :(

Rabbim kimseye yaşatmasın onu hiç bir zaman unutmayacağım o benim ilk gözagrım ilk heyecanımdı

kurban oldugum Rabbim :( bende 2. atisini duymaya gittim bugun ama kalbi vok onceden durmus bile minigimin oylece duruyordu karsimda dr esini cagirim dedi cagirmayin dedim :( gozumun onunden gitmiyo son hali :( 11+4dum ama bebegim 8. haftada kaldi dedi dr ama ben hissedemedim yavrumun gidisini bile ... halbuki o kdr uzun sure sonra olmustu mucizem ama veren Rabbim aldi geri :( bunada sukur ama canim cok yaniyo pazartesi bebegimi alcaklar hala karnimda ama ölü dediginiz gibi bogazim dugumleniyo yazarken bile Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize sabir ihsan etsin :(((

kurban oldugum Rabbim :KK43: bende 2. atisini duymaya gittim bugun ama kalbi vok onceden durmus bile minigimin oylece duruyordu karsimda dr esini cagirim dedi cagirmayin dedim :KK43: gozumun onunden gitmiyo son hali :KK43: 11+4dum ama bebegim 8. haftada kaldi dedi dr ama ben hissedemedim yavrumun gidisini bile ... halbuki o kdr uzun sure sonra olmustu mucizem ama veren Rabbim aldi geri :KK43: bunada sukur ama canim cok yaniyo pazartesi bebegimi alcaklar hala karnimda ama ölü dediginiz gibi bogazim dugumleniyo yazarken bile Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize sabir ihsan etsin :KK43:((

Amin cnm geçmiş olsun çok zor seni anlıyorum
Zamanla daha iyi oluyorsun

Hayırlısı demekki buymuş Rabbim sabrını da veriyor
Üzülme demiyecegim çünkü üzülüyor insan

Amin cnm geçmiş olsun çok zor seni anlıyorum

Hayırlısı demekki buymuş Rabbim sabrını da veriyor
Üzülme demiyecegim çünkü üzülüyor insan

amin canim insallah Rabbim hepimize guc kuvvet versin acimiza saglikli bebislerle yaramiza tuz basilir hala icimde ya icim aciyo ama zamanla aliscaz

Rabbim dayanma gücü versin hepimize.

Back