2 aylık bebeğimin kalbi durdu.

Canım aynı şeyi bende yaşadım dün. Bebeğimin kalbi durmuş. Kürtajla aldılar. Ama ben zaten özel hastaneye gidiyordum çok ilgilendiler hemen uyutarak aldılar uyanınca da hiç ağrım olmadı hiç anlamadım. Ama sanki alınmasa hep içimde dursa diye düşünüyordum ölmüş bile olsa ayrılmak istemiyordum onda. Ama tabi ki böyle birşey olamayacağı için mecbur oldum kürtaj. Şimdi evdeyim dinleniyorum ama elim karnıma değince hemen başlıyorum ağlamaya sanki bişey olacak bebeğime gibi korumaya çalışıyorum varmış gibi. Çok moralim bozuk yalnız kalıp hıçkırarak ağlamak istiyorum. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şeklilde kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
allah'tan sabır dilemekten başka bişey gelmiyor elden

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun geçtiğimiz hafta aynı acıyı bende yaşadım 3 aylık hamileydim rutin kontrol için doktora gittiğimizde bebeğimin 2 3 haftadır yaşamadığını öğrendim aynı gün bebeğimi aldılar özel bir hastanede kürtajdan sonra gözlerimi açınca içimdeki acıyı anlatamam sanki kalbimi söküp almışlardı gözlerimden akan yaşları tutamıyordum o duygu ancak yaşarak anlayabiliyomuş insan benim başıma gelmez sanıyodum ama insan herşeye hazırlıklı olmalıymış bebeğimi çok özledim gittiği günden beri içimde bir boşluk var ilk bebeğimdi ilk heycanımdı şimdi 6 ay hamile kalmam yasak çok kokuyorum aynı şeyi tekrar yaşarmıyım diye

çok üzüldüm hepinize geçmiş olsun arkadaşlar Allah bir daha yaşatmasın bu acıları inşallah en yakın zaman da tekrar yaşarsınız aynı mutlulugu sonuna kadar.

uzun zamandır kadınlar kulubüne girmedim biraz uzaklaştım herşeyden.yazdıklarınız için çok saolun hepsini şimdi okudum.Şuan iyiyim hatta bu olayı yaşadığımda hamile kalmaktan korkuyordum ama şimdi deli gibi bebek istiyorum yine.2 ay daha beklemeyi düşünüyorum gerçi doktorum 1 ay sonra kalabilirsin demişti ama korkuyorum.ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam diye insan korkmadan edemiyor.bu acıyı benden sonra yaşıyan arkadaşlarım olmuş sizde benim yaptığımı yapın biryerlere gidin.tmm unutulmuyor ama Derdi veren Allahım sabrınıda veriyor.Hiçbirimiz umarım birdaha yaşamayız aynı şeyleri bu listenin uzadığını görünce o kadar üzüldüm ki.zaten hastanelerde bizim gibi olan birsürü insan varmış doktorlar hormonlu yiyeceklerden diolarmış.Hepinize geçmiş olsun arkadaşlarım.güçlü olun.bebeklerimiz bizi öteki dünyada bekliycek inşallah.şimdi kardeşlerini düşünelim umutsuz olmuyalım.

Kızlar ağlattınız beni. Allah kimseye yaşatmasın tekrarından korusun . Hayırlısı böyleymiş. Sabırlar diliyorum.

cok gecmiş olsun bıtanem....
aynı acıyı bende yasadımsenağlamabenım deilk bebişimdi,henuz daha mınıcıkken 7haftalıkken kalbı içimde habersızden ölmüştü....dr a kalp sesını dınlemeye gıdıp,hiçbirzaman kalbını duyamamıştık babsıyla..sonrası malum son....:a015:bi kaç ay bebk hiç dusunmedim,istemedım..ama Rabbim ole bi guc,verıokı bırsure sonra delı gıbı ıstıosun tekrar,sonu ne olursa olsun deyıp.ve uzerınden 11 ay gectı ve ben suan 4,5 aylık hamıleyım.:sm_cool:..Allah nasip ederse bi oglum olacak...:dance:soylıycem oki;ilk bebişleri nedense genelde bunye kabul etmıomuş artık,counluk boleymiş canım.bı kac ay korunup denemelere hemen basla benceyerimsenibenbis 6 ay korunmustuk,ama bekleme okadar 3ay yeter dıolar.ki kurtajın dusuun kolu içerde kalırmış,bız bıraktık korunmayı,hemen tuttu ılk denemede:Saruboceq:umudunu kaybetme.....:teytey:a.s.

canım slm okudum ve cok üzüldüm benımde bayramın 4 gunu basıma geldı 10 haftalık hamıleydım kanama oldu dr. gıttım bebegın kalbı durmus dedıler2 hafta once durmus bebek gelismemis bayram dr. yok heryer tatıl bende cok sıkıntı yasadım benımde ılk bebegımde vede cok ıstıyodum cuma gunu kurtaj oldum ama o gunu bir daha allahım yasamam umarım çok kötuydu halada kendıme gelemedım. iyi olmak zorundayız bunu bılıyorum gözlerım ssiti aglamaktan emın olki. iyi bak kendıne tek sen olmadıgını bil sebepsız sanırım bazen cogu sey hoscakal.....Allah hastanelere düsürmesin...

merhaba aryaa,
ben de bebeğimi haziran ayında kaybettim.doktor önce kalbi durmuş dedi birkaç gün şans verdi bekledik ama bu sefer de gelişim bozukluğu var dedi ve sonuç hüsran . ilk hamileliğimdi 8 haftalıktı.aylar geçti hala hamile değilim tedavime devam ediyorum.sabırlı olmak lazım.seni çok iyi anlıyorum

Arkadaşlar yaşadığımız zor birşey ama atlatacağız en yakın zamanda ben inanıyorum.Kadın olmak zor bunu birkez daha anladım.Ama gerçektn hepimiz çok güçlüyüz yazılanları okudukça bunu daha iyi anlıyorum Allah bize özel bir sabır,kalp vermiş .bebeğini yeni kaybeden arkadaşlarım şuan siizin yaşıyacaklarınızı çok iyi biliyorum.Çevrenizden kim nederse duymak istemiceksiniz teselli sözleri size batıcak.yanlız kalmak isteyeceksiniz hep düşüneceksiniz acaba neden oldu.şunu yapmıştım ondanmı şuna üzülmüştüm ondan mı die.bir de insan kendinide suçluyor bu acıda.Ama ilahi takdir hepsini atlatıcaksınız.üzülmeyin demek saçma olur bana çok dediler.unutun demekte saçma.zaman herşeyin ilacı.dostlar arkadaşlar önemli böle durumlarda.ama yakınların sanki acır gibi bakıor ya da sana öle gelior..yani içinden çıkamıyacağın bir çukur gibi.çıkmak için uzanmak çabalamak gerekior.sakın kendinizi o çukurun içine hapsetmeyin.yaşamamız gerekeni yaşamalıyız.Hayatta herşey bir sınav bu da bizim sınavımızın en büyüğü sanırım.Allah daha büyük dertler vermesin bunu unutturmak için.Kalpten inanıyorum ki hepimiz şükredersek isyan etmezsek.Allah bizi mükafatlandıracak ve 2.bebeğimizi sağsalim kucağımıza alıcaz.burdan da görüşücez bu acımızı nasıl paylaştıysak Allah sevincimizide paylaşmak nasip etsin.bu konuyu açtığımda bu kadar kişinin benim acımı benimle paylaşacağını bilmiyordum.olayı yaşamayanlar bile kendi acısı gibi hissetmiş.SAĞOLUN

canım benım seni çok iyi anlıyorum bende 12 aralıkta kurtaj oldum bebegın kalp druması sonucu çok kötuyum ama dedıgın gıbı guclu olmak sart çok istemsıtık bu bebegı esım ve ben ama terk etti bızı.hayat gercekten çok zor vede kadın olmak dahada zor dedıgın gıbı yanlız kalmak istıyorum sevgıyle kal emi

BEN dun gece kurtaj oldum 8+6 idi
bebegim 3mm de kalmis kalbi atmiyordu
cok istiyorduk bu bebegi ama olmadi
yasim 36 cok korkuyorum

Sevgili esterya seninle konuşmuştuk.Bende senden bir gün sonra kürtaj oldum.Benimde 7 hafta bitmişti.Ama bebişlerim 5+6 da kalmışlar.Ne yapalım hayırlısı böyleymiş.:Saruboceq:

Ama biliyormusun bu gün yeni öğrendim sorunlu bebeklerde zaten vücut kendisi atıyormuş.Yani buda hayırlısı oluyor inşaallah.

Şimdi benden alınan bebek patalojiye gitti. 15 -20 gün sonra gelicek sonuçlar.Sonuçları gelen ler varmı.Ve bundan sonra ne yaptılar.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

canim ben evde dinleniyorum
patolojiye gondermedim ben nedense istemedim
ama psikolojim kotu atlatamiyorum

Bak bu gün işyerimden arkadaşlarım geldiler.Hepsi diyorki bak senin için en hayırlısı bu idi diyorlar.Başından geçip tecrübesi olanlarda var.Allah korusun ya bu bebişler problemli olsalarsdı ve bunu biz 6-7 aylık iken öğrenseydik.Ben araştırdım internetten böyle vakalar olabiliyor.Napardık.........Allah korkun var aldıramazsın . Aldırmaya kalksan anne için tehlikeli zaten.Aldırsan içinde sürekli bir vicdan azabıyla yaşıycaksın.Ben kendi açımdan öyle düşünüyorum.Benimkiler ikizdi üstelik kıyamam bıdıklarıma.Ama birisinin kesesi boştu.Diğerininde kalbi iki hafta atabildi sadece.Yani kesesinin boş olmasından bişeylerin ters gittiğini anlıyordum am Allah tan ümidi kesmedik işte.Hiç bir zaman kesmiycez.Herkes bana çok şanslısın aslında diyor biliyormusun.Çünkü iki tane şefaatçi meleğim var inşaallah.Hem onları biz aldırmadık Allah öyle istedi ve sonuç böyle oldu.Yani çok şükür vicdanım rahat arkadaşım.

benimde vicdanım rahat canım
doppler e bile girdim
ufacık bir umut varmı diye
ama 3mm de kalmıs bebek ve kalbi atmıyordu
kac doktora gittim
kac defa ultrasona girdim saymam mumkundegil.
kader kısmet diyorum ama icte bir yandan da kalbim aciyor..
insallah tekrar hamile kalabilmek nasip olur canım bize
hatta ben aşılama yaptırmayı dusunuyorum garanti olsun diye

Ben bundan önce aşılam yaptırmıştım.Bebek olmadı ama bizim zaten bebişimiz olmuyordu.Bende patolojiden gelen sonuca göre tüp bebek düşünüyorum.Hani orada en azından en sağlıklı yumurtayla en sağlıklı spermi döllüyorlar bilmiyorum tabi Allah neyi nasip eder bilinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…