2 aylık bebeğimin kalbi durdu.

canım çok geçmiş olsun, seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de...
ben de 2 aylık hamiş iken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım..ve insanların bana acıyarak bakmalarından o kadar rahatsız oluyordum ki..bir süre mümkün olduğunca uzak durdum herkesten... bu arada ben de jimerde ama poliklinikte oldum kürtajımı ve gerçekten hiç birşey anlamadım..uyudum uyandım...tabi psikolojik olarak yaşadıkların ayrı, yaşadıklarına gerçekten üzüldüm o durumda...bizler için böylesi hayırlısıydı demek ki.. Allahım en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah canım..

Ben 6 ayda 2 kez bebeğimi kaybettim.Birini 2 aylıkkaen sende olduğu gibi kalbi durmuştu ve kürtaj oldum.
Kürtajda doktor seçimi çok önemli anestezi ile yapılan kürtajlarda anne psikoloji daha iyi oluyor...
Şuanki acını anlıyorum canım.Rabbim bir daha göstermesin....

çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin birdaha aynı acıyı yaşatmasın..
Sabırlı ol canım:teselli:

Canim Allah esinle sana saglik versin. Insallah Allah sana daha hayirlisini nasip eder.

hayat bu insan herşeye alışıyor.ama acılar gün geçtikçe koyuyor.şok bitince uyanıyorsun tuhaf bir duygu.Allahım kimseye yaşatmasın:çok üzgünüm:

canım ben 4 aylıkkken bebeğimi kaybettim.kalbi durduğu için..
güle oynaya cinsiyetini öğrenmeye gittim ve doktorum o haberi söyledi bana..
bak benim konum burada..oku bi..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/158895-ben-gulsahbebegimbebegim-artik-yok.html
tam 4 ay sonra Rabbim bana mutluluğu tekrar yaşattı
şu andaki psikolojini çok iyi anlıyorum ben senin..inanki bak..
ama Rabbim en sağlıklısını en hayırlı zamanda veriyor inan bana :teselli:

bu acının tarğfi çok zordur.. Rabbim sabırlar versin sana anım.. ve bir daha yaşatmasın.. inş bu acını unutturucak sağlıklı bir gebelik nasip etsin en kısa zamanda inşş..

Canım benim acını çok derinden paylaşıyorum..Ben de bursadanım..Ben hikayemi anlatayım birbirimize yakın şeyler yaşadığımızı o zaman anlarsın..

Tedaviyle yani microenjeksiyonla hamile kaldım mayıs ayında ..ilk hamileliğimdi..Büyük bir sevinç vardı hanemizde..kalp atışlarını duyduk bebeklerimizin.Derken 2. muayeneye gittik.Öyle büyük bir sevinçle gidiyorduk ki..Sonuçta ilk tedavimde hamile kalmıştım ve doğal yollardan mümkün değildi..Yaklaşık 1 ay zaten ilaçlar iğneler yumurta toplama transfer derken öncesinde de bayağı telaşımız olmuştu.Neyse..2.kontrole gittiğimizde bebeklerin kalp atışları durmuştu..Tüm umut ve hayaller yıkılmıştı..Büyük bir üzüntü tabi..10 haftalıklardı..Ben acıbademde tedavimi muayenelerimi kürtajımı yaşadım..Tabi özel hastanenin senin anlattıkların gibi sıkıntısı olmuyor..Daha ilgi ve alaka var..Çok zengin olduğumuzdan değil..Sadece eşim 5 senedir süren özel bir sigorta yaptırmış hamile kalırsam diye..Ay ay ödüyorduk onları..Meğer bu duruma yarayacakmış..Ben de düşündüm hep..allah imkanı olmayanlara kolaylık versin..Gerçekten paran yoksa hasta olmak çok büyük bi eziyet..Temmuz ayıydı..Bebeklerin kalbi durmuştu ve kürtaj olmak gerekiyordu..Benim tedaviyle dördüz olduğu için..Karar önce düşürmeyi sağlamaktı bebekleri..Çünki direk kürtaja alınmak sıkıntı doğurabilirdi..O gün hastaneye yatışım yapıldı..Yaklaşık 1 hafta hastanede kaldım..Aynen dediğin gibi rahim ağzına bir hap veriliyor yaklaşık 2-3 saatte bir düşük gerçekleşsin diye.Ama ben de tık yok..Ne kanama ne ağrı..Böyle böyle saatler ve günler geçti.Gerek hemşireler gerek doktorum hapı rahime yerleştiriyordu.Ne büyük bi sıkıntıydı allahım..1 haftanın sonunda düşük gerçekleşmedi..Mecburen kürtaj tabi.Derken uyudum uyandım..herşey bitmiş...bebeklerime veda etmiştim..üzerinden 5 ay geçti...Yaşadığın sıkıntılar üzüntüler bebeklerine olan hasretin unutulmuyor ama işte allah herşeyin sabrını veriyor..Allah inan ki beterlerinden sakınsın bizleri..Ben de testlerimi yaptırdım kürtaj sonrası..kanımda genetiğimde bi sorun var mı diye..Şu an bu aşamadayım..Canım benim bu sitede bebekleri daha büyük hamilelikleri daha ilerlemiş arkadaşların kayıpları var onlar bana teselli oluyor..Ya daha ileri aylarda kaybetseydim eminim onun acısı daha büyük olurdu..zaman acıları köreltiyor..Allahın takdir ettiğine biz kullar ne diyebiliriz ki..Her zaman umudunu yüreğinde eksik etme..Allah o güzel günleri de gösterecektir..sağlıcakla kal..

çok geçmiş olsun arkadaşım 3 ay önce aynı şeyi bende yaşadım çok zor birşeydir bilirim allah bir daha yaşatmasın

Arkadaşlar ne çok bu acıyı yaşayan var hatta daha büyüğünü yaşıyanlarda bu da Allahın takdiri sanırım.öncelikle sizlerede geçmiş olsun.Tekrar Allahım verir biliyorum ama kendimide biliyorum birdahaki hamileliğimde gece uyuyamam bile artık acaba bişey oldumu acaba kalbi durdumu bu korkuyu nasıl atıcam üstümden bilmiyorum.drum 1 ay sonra hamile kalabileceğimi söledi ama ben 3 ay düşünmüyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.Hayat bu herşey bir sınav elbet bu sınavıda vereceğiz ama seni anlıyan arkadaşlar dostlar oldukça herşey daha kolaylıyor insan anlattıkça rahatlıyor.hemde hiç tanımadığın arkadaşların sana destek oluyor ama tanıdıkların yanında olmuyor.ne sölesem az size teşekkürler....a.s.

canım senı o kadar ıyı anlıyorumkı
cunku 1 ay önce 12 haftalık bebegımın kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum
genel aneztezıyle uyudum uyandım
ama allah buyuk umarım bır daha yasamayız
psıkolojım tabı hala kötü ama asacagız allahın ıznıyle

aryaa cım bende dün öğrendim bebeğimin karnımda öldüğünü. nasıl bir durumdasın seni şuan çok iyi anlıyorum çünkü acılarımız çok yeni daha.. ve benim bebeğim halâ daha benimle, içimde, içim yanıyor, kıyamıyorum ona..
doktor pazartesiye randevu verdi. özel muayenesinde olucam, genel anezteziyle yapıcam hiç birşey görmüceksin, aklında kötü bir an kalmıcayacak dedi..banada çok destek verdi doktorum, allah ondan razı olsun..gençsiniz daha 10 tane çocuğunuz olur dedi. ama o anda gelde bana anlat, ben içimdeki bebeğimi istiyordum sadece. ama nasip olmadı napalım, allahın taktiri... boynum onun huzurunda kıldan ince. bir daha kimseye yaşatmasın rabbim böle acılar..
sen de toparla kendini olurmu canım... inşallah kolay atlatırız bugünleri...
tez zamanda kavuşuruz inşallah bebeklerimize..

Son düzenleme:
Allahım kımseye bu acıyı yasatmasın çok zor tesellısı yok avuntusu yok soylenecek söz yok allahım hepınızı tesellı etmesı ıcın en kısa zamanda bı bebek daha verırı sızlere ınsallah bu gunlerınızı unutursunuz daha acılarınız çok taze bu döktüğünüz göz yaşlarına dur denmıyo bı süre böyle yaşıcaksız allahımdan tek dıleğim şuan en acısız sekılde şu gunlerı atlatmanız (doremi herzaman yanındayım kardeşım benım senı çok sevıyorum görüceksın bu gunlerın hepsı gecıcekkkk hepsiiiiiiiiii)

kesinlikel cnm para herşey bir yandan bende erken doğumda zeynep kamile gittim birini yatağında birinide müdahaleli alıcaz dediler şok geçirdim ben orda bebğin en az bi tanesi yaşar umuduyla gitmişsim hastaneden bile zor çıkardılar tekrar özele döndüm orda ilk doğumu bekledik ertesi gün oldu n oğlum diğer bebği yaşatmak için uğraştılar belki dayanır diye zor bi ihtimaldi ama 11 gün sonrada kızmın suyu geldi en azında tertemiz ve iyi bakıldım doğumuda acı çektirmek istemediler ama aşağı inmesi için suni sancı aldım(zeynepkamilde olsaydım anamı ağlatırlardı millete nasıl bağrıyorlardı koyun gibi sıraya sokup kadınlar tek tek alltyan bakıyolardı korkup kaçtım babamdan imza aldılar zor çıktık bide tehdit ettiler giderseniz bi daha alınmazsınız diye bende dedim aileme ağlayarak ben evimde doğururum burda doğurmam dedim öylelikle çıkmıkştık)
acı bizim katlanıcaz
Allah sabırlar versin ve beterinden saklasın cnm

yazınızı okurken çook ağladım. acılarım depreşti.. çok geçmişler olsun. allah acınızın yerine mutluluklar versin inşallah. yeniside olsa onun acısı unutulmuyo ama allahın vardır bi bildiği bizim bilmediğimiz bilemediğimiz.. allah sabırlar versin...

çok geçmiş olsun allahım insallah enkısa zamanda yeniden o mutlulugu yasatsın bende aynı acıları çektim canım 9 haftalık bebegımın kalbi durdu ve kürtajla alındı senı çok iyi anlıyorum.

çok geçmiş olsun canım.bende aynı acıyı yaşayanlardanım.benimde 2,5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla almak zorunda kaldılar.acısını hala unutmuş değilim ama ilahi taktir.ALLAH sabır versin arkadaşım.

Başınız sagolsun canım iki bebek kaybetmiş bir anne olarak seni çok iyi anlıyom inanki şuan 3.hamile kalmaktan korkuyom ama bebek istiyoz çok allahtan bir dahaki sefere yavrunu sana bagışlamasını diliyorum saglıkla benimkilerde4.ayına girdikleri gün 6ay arayla kalmıştım hamile ikiside aynı zamanda öldüler kalpleri durdu sonuç sıfır bişi bulamadılar annelik çok zor bişi karnın şişiyo tam alışıyon bebişingidiyo rabbim başka acılar yaşatmasın bizlere

canım çok geçmiş olsun,
Türkiyede insan canı mal kadar kıymetli değil hele insan psikolojisi hiç önemli değil.
Çektiğin acının yanı sıra neler hissettiğin neler yaşadığın kimsenin umrunda değil.
Dediğin gibi paran varsa insan muamelesi yapıyorlar ancak.
Allah yaşatmasın birdaha sana bu acıyı.

çok geçmiş olsun canım söylenicek bişey bulamıyor insan allah bidaha yaşatmasın demekten başka.. bu korku her anne adayında oluyor doğurana kadar bende kaçkere gittim bişey oldu bebeğime korkusuyla ama allahtan iyi haberlerle döndük...ama ben hep içimden diyordumki eğer allah korusun ama bişey olucaksa ilk bi iki ayda olsun o büyüdükçe herşeyinle benimsedikçe onu içinde hissettikçe bu acı dahada katlanılmaz dahada dayanılmaz olurr.. allahım hiçkimseye yaşatmasın böyle acıları ne başında ne sonunda acı aynı acı amaa
çokk geçmiş olsunnn allahım acını unutturucak meleğini en tez zamanda gönderir inşlh sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…