Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yok cnm yavaş yavaş azalttim mamayı küçük çişini çok yapiyo o konuda sknti yok ama büyük çişini yapmıyor 3 4 gun oldu yapmadı hala bnm yardimimla yapiyor yapınca da baya bı yapıyor ama
Yok cnm yavaş yavaş azalttim mamayı küçük çişini çok yapiyo o konuda sknti yok ama büyük çişini yapmıyor 3 4 gun oldu yapmadı hala bnm yardimimla yapiyor yapınca da baya bı yapıyor ama
Sonuçta mide ve bağırsaklara YABANCI BİR MADDE girmiş oluyor etkisi nasıl olmaz. Bir aylıkken verdiğim 7 damla multivitamin yüzünden bebeğim 3 gün 3 gece sürekli ıkınmıştı.
Sonuçta mide ve bağırsaklara YABANCI BİR MADDE girmiş oluyor etkisi nasıl olmaz. Bir aylıkken verdiğim 7 damla multivitamin yüzünden bebeğim 3 gün 3 gece sürekli ıkınmıştı.
Kabızlığa etkisinden bahsetmiyorum. Kilo alımı ve doymasına bir etkisi yoktur zaten diğer öğünleri anne sütü. Mama vermesi çok gereksiz diyorum. Ayrıca vitaminlerin çoğu kabız yapıyor.
Şimdi büyük çiş küçük çiş onumu tartisalimmmm sütüm var ewt ama doymuyor die günde bı kez mama veriyodum o halde bile kakasını yapmadı dün ikiye çıkardım mamayı gece kendiliginden yaptı diyorum demekki doymuyor sutumle