2 Aylık Bebeğim fışkirarak kusuyor

Merhaba 2 aylık bebeğim fışkirarak kusuyor.Emdikten sonra , önce sürekli kusuyor . Normal mi acaba bilgisi olan var mi?
Çok beslenme ya da reflü olabilir başka bir belirti yoksa. Benim bebiş de üç gündür günde bir defa bu şekilde kustu ama nedenlerini biliyorum. Yarın ne olur ne olmaz kontrole götüreceğim ama. Detaylı yazabilirim sonrasında

Kusmayi bilmiyorum ama bence fotografinizi kaldirin profilden.

Saat gecenin 3 ü hala kusuyoruz,ve 5 dakikaya bir.Çok üzülüyorum yaa salı günü de ben gidicem artık.Banada yazarsanız sevinirim Teşekkür ederim şimdiden..

Hanımefendi acile gidin niye salı gününü bekliyorsunuz ki? Fışkırır tarzda kusma tehlikelidir. Üstelik sürekli oluyorsa daha da kontrol gerektirir. Bebeğiniz dik açıyla besliyor beslendikten sonra en az 10 dk dik tutup gazını çıkartmanıza rağmen fışkırır tarzda her beslenme öncesi somrası kusma oluyorsa hemen gidip gösterin.

Fışkırarak kusuyorsa reflüdür. Benim büyük kızda vardı.
sırt üstü yatırmayın, yüz üstü yatırın. Kustuğunu yutabilir, boğulma tehlikesi oluşturur yoksa.

Bizim de vardı fışkırarak kusma sadece anne sütü alıyordu. Alerji maması başladık rahatladı. Sonra ben diyet yaparak emzirdim. Mama dönüşümlü gittik. Öyle toparladı.
Gastroenterolojiye gitmeniz gerekiyor.

Gittik acile reflü diyorlar. Gun içerisinde özel bir doktora gittik midesini usutumus dedi, Çok küçük serum yada ilaç vermeyelim dedi
Yüzüstü yatırmak benim bebeğimi rahatsız ediyordu
Yatağının baş tarafını biraz yükseltin meyilli ve yan yatırın, beslenirken uyusa bile hemen yatırmayın yarım saat dik tutun öyle uyusun, beslendikten sonra çok hırpalanmasın, ayaklarını ekstra sıcak tutun, siz de hafif şeyler yiyin

Merhaba 2 aylık bebeğim fışkirarak kusuyor.Emdikten sonra , önce sürekli kusuyor . Normal mi acaba bilgisi olan var mi?
Kızımda böyleydi. Kimseye anlatamiyordum. Herkes fazlasını çıkarıyor diyordu. Ama bebegimde reflu vardı çok doktor gezdik. En sonunda çok iyi bir doktorla ek mama tedavisi ilaçlarla 6 ayda çok şükür iyi oldu kuzum. Şuan 10 yaşında Allah a şükür

İlk bebeğimle yaşadım ben de kolikti hep emmek istiyordu ve küusuyordu Nasıl bir çaresizlik hem çok üzücü hem çok yorucu bir süreç Emzik filanda almıyordu Çok zorlanmıstim Yazınızı görünce o günlere gittim Allah kolaylıklar versin

Kontrolden geldik. 3-4 günlük kusma için reflü diyemiyoruz , idrar yollarında enfeksiyon var mı diye bakalım dedi. Çıkmadı şükür. Çok beslemekten de olurmuş ben çok besliyorum ona bağladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…