- 31 Mayıs 2013
- 89
- 8
- 298
- Konu Sahibi esraaslandogdu
-
Çok beslenme ya da reflü olabilir başka bir belirti yoksa. Benim bebiş de üç gündür günde bir defa bu şekilde kustu ama nedenlerini biliyorum. Yarın ne olur ne olmaz kontrole götüreceğim ama. Detaylı yazabilirim sonrasındaMerhaba 2 aylık bebeğim fışkirarak kusuyor.Emdikten sonra , önce sürekli kusuyor . Normal mi acaba bilgisi olan var mi?
Kusmayi bilmiyorum ama bence fotografinizi kaldirin profilden.
Saat gecenin 3 ü hala kusuyoruz,ve 5 dakikaya bir.Çok üzülüyorum yaa salı günü de ben gidicem artık.Banada yazarsanız sevinirim Teşekkür ederim şimdiden..Çok beslenme ya da reflü olabilir başka bir belirti yoksa. Benim bebiş de üç gündür günde bir defa bu şekilde kustu ama nedenlerini biliyorum. Yarın ne olur ne olmaz kontrole götüreceğim ama. Detaylı yazabilirim sonrasında
Şimdi mi gittiniz hastaneye?Gittik hastaneye normal oldugunu söyledi doktor.Polikligine gidicem ama inşallah birşey
Gittik acile reflü diyorlar. Gun içerisinde özel bir doktora gittik midesini usutumus dedi, Çok küçük serum yada ilaç vermeyelim dediŞimdi mi gittiniz hastaneye?
Ilk defa mı böyle reflü olabilir mi?son bir kaç gündür sürekli fiskirarak sütü oldugu gibi cikariyor
Öyle yatiriyoruz reflü ne zaman gececek ya çok üzülüyorumFışkırarak kusuyorsa reflüdür. Benim büyük kızda vardı.
sırt üstü yatırmayın, yüz üstü yatırın. Kustuğunu yutabilir, boğulma tehlikesi oluşturur yoksa.
Yüzüstü yatırmak benim bebeğimi rahatsız ediyorduGittik acile reflü diyorlar. Gun içerisinde özel bir doktora gittik midesini usutumus dedi, Çok küçük serum yada ilaç vermeyelim dedi
Kızımda böyleydi. Kimseye anlatamiyordum. Herkes fazlasını çıkarıyor diyordu. Ama bebegimde reflu vardı çok doktor gezdik. En sonunda çok iyi bir doktorla ek mama tedavisi ilaçlarla 6 ayda çok şükür iyi oldu kuzum. Şuan 10 yaşında Allah a şükürMerhaba 2 aylık bebeğim fışkirarak kusuyor.Emdikten sonra , önce sürekli kusuyor . Normal mi acaba bilgisi olan var mi?
Maasallah geçti bizimd şükürKızımda böyleydi. Kimseye anlatamiyordum. Herkes fazlasını çıkarıyor diyordu. Ama bebegimde reflu vardı çok doktor gezdik. En sonunda çok iyi bir doktorla ek mama tedavisi ilaçlarla 6 ayda çok şükür iyi oldu kuzum. Şuan 10 yaşında Allah a şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?