• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık bebeğim var anne olarak hep endişeli ve huzursuzum bu durumdan kurtulmak için ne yapmam lazım?

Mihribanaltunc

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
37
6
16
28
İlk anneliğim bebekle tek başıma kalmak istemiyorum çok kotu hissediyorum yalnız kalınca bır defa ıkımız tektık ağlama krizine girdi susturamadım bı saat ondan sonra daha kotu oldum sanki ıyı bakamıyorum gibi gelıyor bı duzenımız yok emmeyınce uyumayınca çok stresli ve gergin oluyorum hep yanımda biri olsun istiyorum bebeğim de son günlerde pek uyumuyor krıze girer diye yıne çok korkuyorum bu duruma nasıl bir çözüm bulmalıyım

İlk zamanlar böyle hissetmeniz çok normal,ben de ilk çocuğumda öyle olmuştum ama iki aydan sonra falan geçiyor,biraz rahat olun ağlayınca sizle iletisime geçtiğini derdini anlatmaya çalıştığını düşünün.cunku o bir bebek daha iletişim şekli öyle😊 bakamayacgim ya da kötü bakıyorum düşüncelerinden siyrilin,şu an onun en çok ihtiyacı olan onu sevmeniz öpüp koklamaniz,sağlıkla büyütün inşallah 🤲

İlk anneliğim bebekle tek başıma kalmak istemiyorum çok kotu hissediyorum yalnız kalınca bır defa ıkımız tektık ağlama krizine girdi susturamadım bı saat ondan sonra daha kotu oldum sanki ıyı bakamıyorum gibi gelıyor bı duzenımız yok emmeyınce uyumayınca çok stresli ve gergin oluyorum hep yanımda biri olsun istiyorum bebeğim de son günlerde pek uyumuyor krıze girer diye yıne çok korkuyorum bu duruma nasıl bir çözüm bulmalıyım
Bebeğiniz uyku saatlerini not edin ve ayına uygun uyanıklık sürelerinde, uyku belirtilerini de takip ederel uyutmayı deneyin. Zamanında uyumayıp yorgun düştükçe uyumaları daha da zorlaşıyor ve huzursuz oluyorlar. Ben beslenme saatlerinde de saate bakıyordum. Saat başı emiyordu ben de ağlatmadan veriyordum memesini. Tedirgin olmak yetersiz hissetmek anneliğin şanından 😊 merak etmeyin bu günler geçecek. Birbirnizi daha iyi tanıdıkça yalnız da olsanız yürütebileceksiniz. Annem ilk gittiğinde çok ağladım ve bebeğimle ilk yalnız günümüz çok zordu. Öyle öyle tecrübe kazandım ve alıştım. Sizin de öyle olacaktır :)

Back