sllm cnm. stresın enkısı cok oluyo boyle durumlarda bılıyorsun. ben strese baglıyorum.. fakat bu kadar sure gecıkmesı bıraz tuhaf. yanı cok streslı zamanlarımda benım bıle bu kadar gecıkmemıstı hıc.. annen de rahatsızmıs genclıgınde , belkı onunla baglantısı vardır.. anneden sana gecmıs olabılır bu rahatsızlık..Kızlar slm...Kafayı kırmaya az kaldı bende...haddinden fazla pimpirikli biriyim evet ama birileri akıl vermezse çatlayacağım artık.
Benim adet düzensizliğim var,öncelikle durumu özetleyim annemde de adet düzensizliği varmış ve yumurtaları çatlamıyormuş genç kızlığından beri aşırı düzensiz bir kanaması varmış ve evlendikten 10 sene sonra hamile kalabilmiş,oda çatlatma yöntemiyle(tedavi)
Ve üçüz olmuş....evet ben üçüzüm
22 yaşındayım ve bugüne kadar hep düzensizdi ama hiç bu kadar aksatmadı.En son nisan 11 de geldi şu an haziran 14.........
Salı günü doktora gideceğim ama bana bir akıl verin....
Bu dönem çok stresli bir dönemdi benim için,mezuniyetim için son sınavlarım vardı,ailevi kargaşalar ve mevsim geçişini eklemek istiyorum...evet stres etkiler derler ama bu kadar etkiler mi????
Bu arada en yakın arkadaşımda 2 aydır hastalanamıyor o bu kadar takmıyor ama dediğim gibi ben biraz sorunluyum galiba....Bir sürü kötü ihtimalden uyuyamaz oldum....Yardım edin
sllm cnm. stresın enkısı cok oluyo boyle durumlarda bılıyorsun. ben strese baglıyorum.. fakat bu kadar sure gecıkmesı bıraz tuhaf. yanı cok streslı zamanlarımda benım bıle bu kadar gecıkmemıstı hıc.. annen de rahatsızmıs genclıgınde , belkı onunla baglantısı vardır.. anneden sana gecmıs olabılır bu rahatsızlık..
kotu bısey oldugunu sanmıyorum .. umarım rahatsız degılsındır cnm .. sımdıden gecmıs olsun.. nedenını ogrendıgınde yazarsın .
bu arada arkadasının bu konuyu dert etmesı daha mantıklı olurdu sonucta senın gerekcelerın bellı... :26::26:
Kızlar geri dönüşünüz için çok teşekkürler...Annemin sürekli 2 ayda 3 ayda bir olurmuş,benim 15 20 gün geciktiği olurdu fakat bu kadarı ilk kez başıma geldi o yüzdende çok stres yaptım,ben biraz hastalık hastası bi tipim...
Günlerdir araştırmadığım şey kalmadı erken menepoz belirtilerine bile baktım,Allaha şükür adetin gecikmesinden başka benzerlik yok,salı günü kısmetse doktora gidicem size burdan yazarım
Çoğu kişi strese bağlıyor ama dediğiniz gibi baktırmam gerekiyor,ne tedavi yapılacaksa yapılsın yeterki düzelsin....
Kızlar slm...Kafayı kırmaya az kaldı bende...haddinden fazla pimpirikli biriyim evet ama birileri akıl vermezse çatlayacağım artık.
Benim adet düzensizliğim var,öncelikle durumu özetleyim annemde de adet düzensizliği varmış ve yumurtaları çatlamıyormuş genç kızlığından beri aşırı düzensiz bir kanaması varmış ve evlendikten 10 sene sonra hamile kalabilmiş,oda çatlatma yöntemiyle(tedavi)
Ve üçüz olmuş....evet ben üçüzüm
22 yaşındayım ve bugüne kadar hep düzensizdi ama hiç bu kadar aksatmadı.En son nisan 11 de geldi şu an haziran 14.........
Salı günü doktora gideceğim ama bana bir akıl verin....
Bu dönem çok stresli bir dönemdi benim için,mezuniyetim için son sınavlarım vardı,ailevi kargaşalar ve mevsim geçişini eklemek istiyorum...evet stres etkiler derler ama bu kadar etkiler mi????
Bu arada en yakın arkadaşımda 2 aydır hastalanamıyor o bu kadar takmıyor ama dediğim gibi ben biraz sorunluyum galiba....Bir sürü kötü ihtimalden uyuyamaz oldum....Yardım edin
Sen sorunlu degilsin senin takman normal olan. Benimde gecen sene bu zamanlar gecikmisti hemen doktora gittim ta ta ta taaam pcosmusum meger..
Stres tabiki etkiler ve mevsim gecisi zamanindayiz onunda payi vardir. Sen bi an once doktora git ama gidene kadar sogan kurunu dene bir cok kisi faydasini gormus cok yerde okudum
Dediğin gibi aşırı stresli bir dönemdeyim birde üstüne bu gelince iyice gerildim....3 gün sonra doktora gidicem umarım kötü bir şey çıkmaz
Soğan kürüne de başlıyacağım,kızlar dua edin lütfen...
Cikmaz insallah haberdar et :)
Civarperçemini kaynat ılık iç cnm
Ertesi güne olursun adet ,olmasan olana kadar iç
sllm cnm. stresın enkısı cok oluyo boyle durumlarda bılıyorsun. ben strese baglıyorum.. fakat bu kadar sure gecıkmesı bıraz tuhaf. yanı cok streslı zamanlarımda benım bıle bu kadar gecıkmemıstı hıc.. annen de rahatsızmıs genclıgınde , belkı onunla baglantısı vardır.. anneden sana gecmıs olabılır bu rahatsızlık..
kotu bısey oldugunu sanmıyorum .. umarım rahatsız degılsındır cnm .. sımdıden gecmıs olsun.. nedenını ogrendıgınde yazarsın .
bu arada arkadasının bu konuyu dert etmesı daha mantıklı olurdu sonucta senın gerekcelerın bellı... :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?