Bebek Beslenmesi 2 aydan sonra bebek anneyi emer mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Merhaba kızlar bebeğim 53 günlük 2 ay olmak üzere. Önceleri çom uğrastım bikaç rahatsızlığı çıktı ata verdim ama tekrar uğrasmak istiyorum. Bu aydan sonra tutma ihtimali var mı. Tabi sütüm de çok az lütfen bilem tecrübesi olan yazabilir mi

Emer siz çabalamayı bırakmayın sütünüz bebek emdikçe gelir umutsuzluğa kapılmayın yılmayın devam uğraşmaya inan hiç biri bu aşamayı sorunsuz atlatmıyo

Merhaba kızlar bebeğim 53 günlük 2 ay olmak üzere. Önceleri çom uğrastım bikaç rahatsızlığı çıktı ata verdim ama tekrar uğrasmak istiyorum. Bu aydan sonra tutma ihtimali var mı. Tabi sütüm de çok az lütfen bilem tecrübesi olan yazabilir mi
Emer tabiki önce meme verin sonra mama aç olsunki sizi emsin

Emer siz çabalamayı bırakmayın sütünüz bebek emdikçe gelir umutsuzluğa kapılmayın yılmayın devam uğraşmaya inan hiç biri bu aşamayı sorunsuz atlatmıyo
Çok kötü günler geçiriyoruz rahatsız kendisi sütümü alması şart. Kafasını geri atıyor resmen. Bir de beslenme sondası fayda sağlar mo acaba

Kızlar beslenme sondası fayda sağlar mı acaba çok çaresizim inanajn ne yapacagımı bilmiyorum

Arkadasım silikon ucla tutturmuştu. Problem uçta değildi. Bebek öğürüyo gibi yapıyodu. Sanki annesinin memesinden tiksiniyo gibiydi.

Emzirmeyi bıraktıktan bir kaç ay sonra bile sarı su dediğimiz damla gelmişti. Yani olabilir beden olmasın bebişin tutması biraz zor olabilir. Biberona fln alıştıysa. 3-4 gün üst üste dene o da alışır.

Arkadasım silikon ucla tutturmuştu. Problem uçta değildi. Bebek öğürüyo gibi yapıyodu. Sanki annesinin memesinden tiksiniyo gibiydi.
Onu da denedim bir iki çekiyor gelmeyince vazgeçiyor

İntisgram da annesutudoktoru diye çocuk doktoru var mutlaka bak ona çok faydasını görürsünüz

İntisgram da annesutudoktoru diye çocuk doktoru var mutlaka bak ona çok faydasını görürsünüz

Emzirmeyi bıraktıktan bir kaç ay sonra bile sarı su dediğimiz damla gelmişti. Yani olabilir beden olmasın bebişin tutması biraz zor olabilir. Biberona fln alıştıysa. 3-4 gün üst üste dene o da alışır.
Biberona çok alısto eve doğduğundan bu yana sürekli biberon alıyor

Neden ağlıyor biliyor musun biberonla mama hızlı geliyor tabi memede uğraş var cekicekde gelecek sabır edin mutlaka alışacak size
Evet farkındayım ama o kadar zor günler geçirdikki herşey çok zor geliyor bana herşeye sabır sabır tükendim. Allah ın bir mucizesi olmalı bebeğimin kanında tuz oranı düşük ve Rabbim bunu dengelesin diye sütüm tuzlu bunu muhakkak almaso lazım

Back