- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 13
- 29
- Konu Sahibi minesonkiray08
-
Senden çok işe yaradığım kesinn...En azından akşama kadar burda millete faydasız yorumlar yapmıyorum Mutsz insanSanane? Seni ilgilendirmeyen yorumları savunmak istiyorsan oku avukat ol. Bi işe yara. Salça olma bana kendi deyiminle.
es adayin yemek yapsin sen temizlikanlaşin aranizda.
Seninkisi ne alakaysa Benimkide o alaka herşeyim var sen merak etmeeSeninkisi ne alaka şimdi ?
Sen elindeki malzemeden haber ver cancazım.
Bu hayat pahallığında ; Mutfağın , dolabın doluysa 5 kişilik te yaparsın 20 kişilikte.
Yeter ki severek , isteyerek gir mutfağa ....
Senden çok işe yaradığım kesinn...En azından akşama kadar burda millete faydasız yorumlar yapmıyorum Mutsz insan
Senin gibi kaos yaratmadığım kesinnnnnnAy nekadar faydalı yorumlar yaptın sen ya.
İnanamıyorum, dünyayı kurtarıyorsun yorumlarınla ve saçtığın sevinçle
Senin gibi kaos yaratmadığım kesinnnnnn
Kıskandın mıAyy ne heyecanli aşirete gelin gitmek ve onlara ömür boyu yemek yapmak mikemmel bir hayat planı
Yaw kim 20 kişiye yemek yapmak için kursa giderNe alaka sırf polemik yaratmak için yorum yapıyorsnz kadın onumu kast etmiş 5 kişiye yemek yapmak var 20 kişiye yemek yapmak var hazırda bekliyorsunuz kim konu açsada salça olsam diye
Aman Allah ne büyük kıskandım . Bazen 21. yüzyıl değilde yirmilerin başında gibi hissediyorumKıskandın mıben heder oldum mesela
Büyük de konuşmak istemiyorum ama kızım bu mantıkta olsa çok üzülürdüm yaAllah korusun
ben 12 senedir öğrenemedim sana başarılar :)Arkadaşlar merhaba 2 ay sonra evlenicem ve yemek yapmayı bilmiyorum evim ayrı olacak... aşirete gelin gidiyorumyani kalabalık misafirlerim olacak üniversite okuduğum için ve çalıştığım için mutfağa girmeye fırsat olmadı ne yazık ki.. şuan evdeyim halk eğitim asciliga yazıldım pazartesi başlıyor 40 gün sürüyor Gaziantep mutfağı yemeklerini ogretecekler sizce halk eğitimde ev yemeklerini vs öğrenebilirmiyim 2 ayda YouTube den falan öğrenilir mi öneriniz varmı lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Kız yorma kendini onun burda olma amacı mutsuzluğunu herkese sirayet ettirmek başka bir amacı yok, ipe dizip dizip konuşuyor sürekliAy nekadar faydalı yorumlar yaptın sen ya.
İnanamıyorum, dünyayı kurtarıyorsun yorumlarınla ve saçtığın sevinçle
Arkadaşlar merhaba 2 ay sonra evlenicem ve yemek yapmayı bilmiyorum evim ayrı olacak... aşirete gelin gidiyorumyani kalabalık misafirlerim olacak üniversite okuduğum için ve çalıştığım için mutfağa girmeye fırsat olmadı ne yazık ki.. şuan evdeyim halk eğitim asciliga yazıldım pazartesi başlıyor 40 gün sürüyor Gaziantep mutfağı yemeklerini ogretecekler sizce halk eğitimde ev yemeklerini vs öğrenebilirmiyim 2 ayda YouTube den falan öğrenilir mi öneriniz varmı lütfen yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?