- 29 Aralık 2020
- 7
- 13
- 38
- 20
- Konu Sahibi minesonkiray08
-
Arkadaşlar merhaba 2 ay sonra evlenicem ve yemek yapmayı bilmiyorum evim ayrı olacak... aşirete gelin gidiyorumyani kalabalık misafirlerim olacak üniversite okuduğum için ve çalıştığım için mutfağa girmeye fırsat olmadı ne yazık ki.. şuan evdeyim halk eğitim asciliga yazıldım pazartesi başlıyor 40 gün sürüyor Gaziantep mutfağı yemeklerini ogretecekler sizce halk eğitimde ev yemeklerini vs öğrenebilirmiyim 2 ayda YouTube den falan öğrenilir mi öneriniz varmı lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Ne alaka sırf polemik yaratmak için yorum yapıyorsnz kadın onumu kast etmiş 5 kişiye yemek yapmak var 20 kişiye yemek yapmak var hazırda bekliyorsunuz kim konu açsada salça olsam diyeAy haklısınız aşirete gelin gitmeyenler aç duruyor
Yemek yapmakta sorun yok, öğrenilir de kendi sonunu böyle güle oynaya hevesle hazırlayan insan çok nadir görüyorum. Allah sabır ve akıl fikir versin. Ne diyelim.Arkadaşlar merhaba 2 ay sonra evlenicem ve yemek yapmayı bilmiyorum evim ayrı olacak... aşirete gelin gidiyorumyani kalabalık misafirlerim olacak üniversite okuduğum için ve çalıştığım için mutfağa girmeye fırsat olmadı ne yazık ki.. şuan evdeyim halk eğitim asciliga yazıldım pazartesi başlıyor 40 gün sürüyor Gaziantep mutfağı yemeklerini ogretecekler sizce halk eğitimde ev yemeklerini vs öğrenebilirmiyim 2 ayda YouTube den falan öğrenilir mi öneriniz varmı lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Içimdeki linçci nooldu bilmem.Belki calışacaktır yav. Sadece davetler bize göre kalabalık oluyodur.
Senin böyle olduğunu kabul ederek evleniyor beyfendi. Bu kadar kasma. İçinden geldiği için git tabi kursa, millet de chef olarak doğmuyor anasının karnından. Yapa yapa deneye deneye öğreniyor. Açıyor ya internet ya kitaptan tarif yapıyor YouT×be dan yapıyor bir yerden yapıyor.Arkadaşlar merhaba 2 ay sonra evlenicem ve yemek yapmayı bilmiyorum evim ayrı olacak... aşirete gelin gidiyorumyani kalabalık misafirlerim olacak üniversite okuduğum için ve çalıştığım için mutfağa girmeye fırsat olmadı ne yazık ki.. şuan evdeyim halk eğitim asciliga yazıldım pazartesi başlıyor 40 gün sürüyor Gaziantep mutfağı yemeklerini ogretecekler sizce halk eğitimde ev yemeklerini vs öğrenebilirmiyim 2 ayda YouTube den falan öğrenilir mi öneriniz varmı lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Şu kısma bir minik kahkaha attımkocan da yardım eder inşallah
Ne alaka sırf polemik yaratmak için yorum yapıyorsnz kadın onumu kast etmiş 5 kişiye yemek yapmak var 20 kişiye yemek yapmak var hazırda bekliyorsunuz kim konu açsada salça olsam diye
Seninkisi ne alaka şimdi ?Ne alaka sırf polemik yaratmak için yorum yapıyorsnz kadın onumu kast etmiş 5 kişiye yemek yapmak var 20 kişiye yemek yapmak var hazırda bekliyorsunuz kim konu açsada salça olsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?