2 ayda bir adet oluyorum

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Merhaba 24 yaşına gircem ama hala adet duzenim yok.. 48 kiloyum 1.68 boyunda yasitlarima göre zayıf bi kızım doktora iki kez gittim diyetisyene spora yönlendiriyor bi sorun yok hersey normal diyor... sadece folikül kisti çıktı oda herkesde var ondan bişe olmaz zararsız dedi doktor

60 günde bir kez adet görüyorum tek korkum çocuğum olucak mi olmucak mi ??

Niye adet duzensizligim var ne yapmalıyım soğan suyu icicem başka ne önerirsiniz benim gibi plan varmı acaba o_O

Merhaba 24 yaşına gircem ama hala adet duzenim yok.. 48 kiloyum 1.68 boyunda yasitlarima göre zayıf bi kızım doktora iki kez gittim diyetisyene spora yönlendiriyor bi sorun yok hersey normal diyor... sadece folikül kisti çıktı oda herkesde var ondan bişe olmaz zararsız dedi doktor

Niye adet duzensizligim var ne yapmalıyım soğan suyu icicem başka ne önerirsiniz benim gibi plan varmı acaba o_O
Kontrol hapı kullanmıştım ben düzensizlik için. Tabi benim doktorumun önerisiydi. Siz de doktorunuza değişip tekrar bir kontrolden geçin bence

Kontrol hapı kullanmıştım ben düzensizlik için. Tabi benim doktorumun önerisiydi. Siz de doktorunuza değişip tekrar bir kontrolden geçin bence
Tesekkur ederim ilginize tekrar başka bir doktora gidicem inşallah. .

5 ay sonra düğünüm var o yüzden bu konu kafamı kurculuyor umarım çocuğum olur Allahım isteyen herkese aratmadan versin inşallah

Tesekkur ederim ilginize tekrar başka bir doktora gidicem inşallah. .

5 ay sonra düğünüm var o yüzden bu konu kafamı kurculuyor umarım çocuğum olur Allahım isteyen herkese aratmadan versin inşallah
İşte düğün öncesi hem düzene girer hem de planlı şekilde çocuk yapmış olursunuz :) rica ederim bu arada :)

Nasip kısmet bu işler. .
Canını sıkma. .

Canımı daha erkenden sıkmak istemiyorum işte acaba bnim gibi olan varmı diye merak ettim bide sebebi ne onu öğrenmek istemiştim...
Allah nelere kadir bizede bi evlat verecektir inşallah hiç moralimi bozmak istemiyorum kendimi bildim bileli 2 ayda bir adet oluyorum belkide bnim düzenim bu şekildedir :)

diyetisyenden ziyade kadın doğum uzmanına gitmelisin

Hiç korkma arkadaşim üç ayda bir görüyor polikistik over hastası bnde de polikistik var adetim her ay gelir ama iki buçuk senedir çocuğum olmadı her ay adetim geliyo halbuki arkadaşim üç ayda bir adet olur hemen oldu çocuğu canını sıkmana değmez adetle ilgisi yok allah istesin yeter

Hiç korkma arkadaşim üç ayda bir görüyor polikistik over hastası bnde de polikistik var adetim her ay gelir ama iki buçuk senedir çocuğum olmadı her ay adetim geliyo halbuki arkadaşim üç ayda bir adet olur hemen oldu çocuğu canını sıkmana değmez adetle ilgisi yok allah istesin yeter
Ya çok doğru söylüyorsun Allah isteyen herkese versin Rabbim sanada versin inşallah Sağol içimi rahatlattin :)

Merhaba bugün başka bir kadın doğum uzmanına gittim. . 2 ayda adet olduğumu söyledim .. kan tahlili yaptı sonra ultrason dan baktı hormon bozukluğu var dedi. .:110:
Drosetil isimli bir doğum kontrol hapı verdi bunu 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi

Hormon bozukluğu nedir anlamadım büyük bir sorun mu acaba bilen var mı? ?

Back