2 ayda 5 kilo verdim.

uyuzsirine

İzmir'e Aşık...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
1.192
23
88
İzmir
mrb kızlar herkesin bünyesi farklıdır belki ama dayım ve yengemle beraber yaptığımız bi yöntemi paylaşmak istiyorum ben 2 ayda 5 kilo verdim. çevrem sorup duruyordu nasıl zayıfladın bu kadar, çöp gibisin falan diye :) çöp gibi değilim halbuki kemiklerim falan iri ama zayıfladığım bariz ortada:) ne yaptğıma gelince. hiçbir şey.. evet, hiçbir şey yapmadım:) diyet yapmadan istediğiniz her şeyi yiyerek zayıflamak mümkün. ben ekmeği bıraktım yalnızca, sadece sulu yemeklerin yanında 1 dilim normal ekmek yiyorum. onun dışında kola bağımlısı biri olarak kolayı bıraktım, gazoza başladım :))) şaka değil kızlar.. yemek seçimi yapmıyorum ne olursa yiyorum hatta haftada 2-3 kere fastfood, iskenderler dürümler tüketen birisiyim. bol su içen bi insan da değilim. zayıflamaya ciddi anlamda etkisi eden tek şey yürüyüş. kısa mesafelere otobüs ile giderdim, artık yürümeyi tercih ediyorum. özellikle yürüyüşe çıkayım diyerek çıkmadım sadece dışarıdayken uzun olmayan mesafeler için araç tercih etmeyi bıraktım yürüyerek gidiyorum. hem bacaklarım açılıyor, hem skolyoz hastası olarak sırt ağrısı çeken biri olarak ağrılarım azalıyor hemde zayıflayabiliyorum :) bu sayede 62 kilodan 57 kiloya düştüm :) dayım ve yengem ise sadece akşamları 1 saat koşu bandında tempolu yürüyerek ve istedikleri her şeyi yiyerek zayıfladılar. sizlere tavsiyem fazla ekmek tüketmeyin, kola içmeyin ve yürüyün. güzel vücutlu bi hayat dilerim hepinize :)

canım bende yaklaşık 3 aydır ekmeği kestim sadece çavdar ekmeği yiyorum abur cuburu tam kesmedi msadece azalttım su da içemiyorum benim tek derdim hareketsizlik sanırım onu da bi şekilde halletmem gerekiyo.ekmeği bırakalı biraz ücudumda toparlanma oldu ee doğumda yaptım sezeryanlı olduğum için kesinlikle mekik çekmeden bu karnım erimez biliyorum ama eskisi kadar şişmiyo.türk kadınına kilo aldıran tek şey un yani ekmek pasta vs... kola hiç sevmiyorum sadece az da olsa kahve alışkanlığım var.ben 29 yaşındayım metabolizmam şu an nedurumda tabi onu da bilmiyorum ben bu şekilde gitmeyi düşünüyorum napiim yaza havalar ısınız çok su içeriz terleriz deniz di işdi derken ekmeğide bırakmanın etkisiyle bu yaz inşallah zayıflarım tabi bu yazı bebişle geçirmezsem 2.bebği düşünüyorum da tek korkum kilo almak ve bir daha verememk ALLAH yardımcımız olsun

haklısın cincinii:) çok da uğraş vermeye gerek yok aslında insan ne istiyosa onu yemeli tabiki kararında..mekik karnı gerçekten eritiyo ama dediğim gibi yürüyüş de öyle, hele çok sık dışarı çıkamıyosan naylon strech filmlerle kapla belini ve evde yürüyüş yap 40 dk kadar, acayip terletiyo ve zayıflatıyo :) bebişe de kocaman muckkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…