Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 5 cm büyüttüm!

T Turuncbirkiz
Bende denediğim şeylerden bi keten tohumu yağı faydası oldu gibi oldu. Ama geçici
Hayıt kullandınızmı hiç? Onu hiç denemedim belki faydası olur..
Artık çok ümitsizim
Onları bu şekilde kabullenmeliyiz sanırım..

Dinlemeye devam ettin mi? Sonuç nasıl?

Sonuc alamadım bıraktım canım.. İnstagramsa bir sayfa var dogal kendisi yapıyor.. Tüy azaltıcı selulit azaltıcı vs orada da var gögüs büyütme kremi gibi bisey.. Belki ileride onu alırım
Pufff hiçbişey sonuç vermiyor sanırım.. Ben yeni bişeyler denemek bile istemiyorum artık..
Hayır göğsümün küçüklüğünü geçtim birde göbeğim var.
Göbeğim gitse göğsüm biraz daha öne çıkmış olacak.. Bunun için göbeğimi yok etmek üzerine çalışıcam..

Benimde bacaklarım kalın ( üst dümdüz alt maşallah

Umarım hepimiz istediğimiz büyüklüklere kavuşuruz. Ben şerbetçi otu ve hayıt ile 5 cm büyüttüm zaten biliyorsunuz. Bu kürü sadece 1 defa uyguladım 2 ay sürdü ve sonuç aldım. Bu yüzden yine bu kürü uygulıycam çok heyecanlıyım

Elimde şerbetçi otu da var hayıt tohumu da var. Ama yılmadan her gün nasıl yapacağım... Ve hayıt çayı çok kötü tadı

Bu kürü hiç tamamlayamadım düzenli kullanmadım..
Düzenli olarak 2 ay kullansam kürü etki ederim diye de umut var içimde. Denemeye azmim yok. Ama denersem olumlu sonuç alırsam yazarım buraya..

Merhaba. Baya zaman olmuş siz yazmayalı. Mersin yağına düzenli devam edip fayda gördünüz mü?
Merhaba Mersin yağını kullandigim surecegogus altlarim hafif sertleşmeye başladı okadar. Şuan adet duzensizliginden dolayı d.k hapı kullanıyorum şaşkınım göğüs altlarim sönmüş balon gibiydi 2. Kutudayim baya doldu altları üst taraflarda aynısı olur umarım

Sizin adınıza sevindim umarım istediğiniz gibi olur. Cevap için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…