Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

çok sağolun canlarım..bugün çarşıya inicem ve kesinlikle hurma alıcam..ben bi hurma delisiyim zaten..günde 2 tane de beni kesmez nasıl olsa 5-10 tane yerim :)...belki ikisinede etki eder...masaja da başlıcam..ay bu buz masajını popomada mı yapsam acaba büyürmü biraz:)...

Son düzenleme:

itme hareketini çok değil ama yapıyorum şınav çekemiyorum bir tane çeksem bitiyorum.Bide çok zayıfım ben boy 1,63 kilo 46 çok çabuk yoruluyorum.anca yarım şınav çekebilirim :)))

Yan kızlar popo büyürse benimki zaten büyük memiş büyütelim diye popoda büyürse yandım bensenağlama

kızlar bugün rezene çayı aldım da.

bu yaprak gibi bişey diilmiş. minik minik bişey. Bundan bir kupaya kaç çay kaşığı atmalıyım???

pekı turkıyeye hıc mı gelmeyeceksın canım yaa en azından yaglardan da caylardan da alırdın burdan baya bı sure sana yeterdı delikafadulden
Seneye yazin geliyorum taaa, da neyse ozamana kadar ben InsAllah o o kadar büyütmüs olurum ki ihtiyacim olmaz onlara ama nerdeeeee

Bir de böyle düsün, ''Ben bu geceligi giyecegim güne kadar bu memisler sütyenimi dolduracak ve tasicaklar bile de'' ve inanarak bizim uyguladiklarimizi uygula ozaman sonuc alacagindan eminim ;DDkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Son düzenleme:
Valla ben büyütücü felan bilmiyorum, denemedim, istesem de bulamam galiba acikcasi netten getirmekle de ugrasmak istemiyorum ben bu yöntemlerle yapicam, da cok aksatiroyum bugün ne masaj yaptim ne de cay/hurma tükettim, cok eriniyorumm ne olucak benim bu halim?? Pff

bak bu olmadı ıste herseye usen ama bunu ıhmal etme canım yaa hele hele masajı bak ben 4 ayda baya bı yol katettım hemde dumduzdu yanı ve normal yaglarla da buyuyokı benım bı cm gelısme oldu bı ayda hatta 20gun oldu daha yanı devam et ama olmadı gunde bı kezı hıc aksatma ıkı yapamadıgın zamanlarda da bı kez ama uzun yap mesela 20 dk tekıne 20 dk tekıne yap delikafadulden

Dogru söylüyorsun da naapiyim, ben bir tek bir kez 20'ser dakika yaptim onun disinda okuldan gelince yapiyorum 10'ar dakika, buzlu masaji normalde gece yatmadan yapardim her gün ama 3 gündür yapmiyorum da bugün mecbur yapmaliyim, ama dedigim gibi her gün okuldan sonra 10'ar dakika, gece yatmadan da 5'er dakika + buzlu masaj,,, Yaglarim yok yapicak o yüzden buzlu masajdan sonra sabunla felan yapiyorum kaygan olsun diye...

bebe yagı falandamı yok hıcmı yagın yok sımdı senın canım yaa-tatlicadiarzu- kızartma yagıyla yap dermısım kaydirigubbakcemile3

bebe yagı falandamı yok hıcmı yagın yok sımdı senın canım yaa-tatlicadiarzu- kızartma yagıyla yap dermısım kaydirigubbakcemile3
Haha kizartma yagi mi delii, sırnaşık şey Yok Valla cok mu önemli ki bebe yagi alabilirim sorun degil de cok önemli oldugunu bilmiyordum...

canım yagla kolay oluyo masaj ondan dedım rahatca yapasın yanı kayganlık verır hem kaydirigubbakcemile3
Hii peki yagla yaptigim zaman o 10'ar dakika yaptigim zamanlarda mi yapacagim yoksa onun disinda bir süre mi yapacagim? bir kac soru soracagim simdii
Kac'ar dakika yapmam gerekiyor bebe yagi ile??
Vee bebe yagi bildigimiz marketlerde felan satilan bebek yaglari felan mi hani vaseline gibi olmadi vaseline mi alsam?

bebe yagı daha ıyı olur canım evet canım yagla 10 dakıka bırıne 10 dakıka bırıne sabah aksam yapman gerek sen sadece buzla yapıyosun demı kız usumuyomusn pekı -tatlicadiarzu-

bebe yagı daha ıyı olur canım evet canım yagla 10 dakıka bırıne 10 dakıka bırıne sabah aksam yapman gerek sen sadece buzla yapıyosun demı kız usumuyomusn pekı -tatlicadiarzu-

Haha ilk cok üsüyordum da alistim elime bir buz tableti aliyorum eriyene kadar masaj yapiyorum ilk birine sonra öbürüne, bazen de 2'er tane de onu gece yatmadan yapiyorum ondan önce okuldan geldigimde felan 10'ar dakika yatmadan da 5'er dakika yapiyorum D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…