- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.401
Tarihi tam olarak bilmiyorum ama heralde 3 ay oldu yada olmadı.
Ne yapmalıyım ara mı vermeliyim?
Off ya bu kürler nasıl uygulanır?
Ara versem hemen küçülecekler biliyorum bir keresinde 2cm küçülmüşlerdi.
Sizler nasıl yapıyrsunuz kullandıgınız bitkileri degişik zamanlarda mı içiyorsunuz?
Ben baştan beri rezene cayı kulllandım küçle birlikte sonra duydum adacayı en iyi östrojen kaynagıymış onunla birlikte kullandım şimdi de sadece karışık bitki çaylarını kullanıyorum civanpercemi sısırgan yapragı rezene ve daha bircok iyi gelen bitki var.Ama durdular işte...
Sonra büyüme olacaksa dursunlar ama sizde nasıl gelişti bu sürec...
Nasil o kadar cay icebiliyorsun?? Ben Nar cayimi zor güc iciyorum tadi güzel olsa bile cay'a hic alisik degilim... Bu arada 3'dü 6 ay'a mi cikti pffff bir büyüseler artik Allahiiimcanım benım 4 aya yaklastı masaj gunde ıkı kez ve duzenlı sekılde hemde bı aydır rezene ıcıyorum 16gundurde cıvan percemı bı ay olsun cıvan percemını bırakacam uc gundurde ada cayına basladım canım sabah ada cayı oglen rezene gecede cıvan percemı uc gundur uce cıkarttım ıns zararı olmaz...canını sıkma sen devam et en az bı altı ay yap masajla bırlıkde farkı anlarsın canım pes etmek yokhihoyyyt
Nasil o kadar cay icebiliyorsun?? Ben Nar cayimi zor güc iciyorum tadi güzel olsa bile cay'a hic alisik degilim... Bu arada 3'dü 6 ay'a mi cikti pffff bir büyüseler artik Allahiiim
Evet mecbur kalinca iciliyor da gunde 3 cesit icsem geberirim heralde ben 1 bardagi zor bitiriyorum, ki senin okul, is felan birsey yok mu? Nasil herseyi zamaninda yapiyorsun anlamiyorum haee ??yok canım gunde uc kez farklı farklı cayları ıcıyorum yanı sabah ogle aksam olmak uzere uc bardak toplamda oluyo tadı fena degıl ama alıstım ıcıyorum ben sıvı seylerı tuketırım ama kucu sevmedım mesela yutamadım bı turlu kaydirigubbakcemile3 bende noralde cayı cok ıcmem ama mecbur olunca ıcıyo ınsan:1no2:
Arkadaşlar gögsüme uzun bir aradan sonra bugün ölctüm hevesle...
Hala 89 cm de kaldı ilerlemiyor üstelik adet dönemim yaklaşıyor şuan hafif dolgunlar buna ragmen.
Düzenli küç+bitki çayları ve masaj yapıyorum.
Benimkiler durgunluk dönemine girdiler.Niye acaba yoksa görüdügüm gürecegim tüm gelişme bu kadar mıydı?Sizlerde durum nasıl ilerleme var mı yoksa yerinde mi sayıyorlar?
Bu arada rezene çayım bitti birkaç gün oldu başka çay içiyorum bana ondan gibi geliyor.
Rezene gercektende en etkili çay büyüme konusunda.
Ben rezeneden sonra adacayı içiyordum bir arada birlikte kulllanmıştım.
Evet mecbur kalinca iciliyor da gunde 3 cesit icsem geberirim heralde ben 1 bardagi zor bitiriyorum, ki senin okul, is felan birsey yok mu? Nasil herseyi zamaninda yapiyorsun anlamiyorum haee ??
Nar cayi güzel zaten 1 büyük bardaga salliyorum normal cayi bile cay bardaginda kahvaltida yarisini zor iciyorum sende bana civan perceminin tadindan bahs ediyorsun ne oldugunu bilsem ve bulabilsem tadina da bakacam ya hadi neysekaydirigubbakcemileyok canım ben evdeyım oyle bos bos oturuyorum ıste ev ısı yemek falan oluyo bı tek o yuzden aksatmıyorum hıc yaptıklarımı...kaydirigubbakcemile3 kız ınsan alısıyo tadına cayların valla oyle kotu degıl bı cıvan percemı acı bıraz:1closedeyes:
Nar cayi güzel zaten 1 büyük bardaga salliyorum normal cayi bile cay bardaginda kahvaltida yarisini zor iciyorum sende bana civan perceminin tadindan bahs ediyorsun ne oldugunu bilsem ve bulabilsem tadina da bakacam ya hadi neysekaydirigubbakcemile
Delii zaten bulamiyorum ki, neysee artik o berbat seyi benim yerime de bol bol ic ohh hicte üzülmüyorum icemedigimekotu zaten tadı sen ıcmezsın bence cnm yaakaydirigubbakcemile3
Delii zaten bulamiyorum ki, neysee artik o berbat seyi benim yerime de bol bol ic ohh hicte üzülmüyorum icemedigime(desem yalan olur) Da neysee sana afiyet olsun ben de az sonra suyu koyup o süper lezzetli Nar cayimi icecem sırnaşık şey
Öyle demeeee! icim icimi yiyor zaten siz yazdikca ben de istiyoruuumcanım bende bulamayacagını bıldıgım ıcın dıyorum yaa kaydirigubbakcemile3 bı on bes gun daha ıcsem yeter heralde cnm yaa cıvan percemını 1aya tamamlasam yeter ada cayına basladım ona agırlık verecem keske senınde ıcme ımkanın olsa bulsanda gercekden fayda edecek gıbı cnm yaa delikafadulden
Öyle demeeee! icim icimi yiyor zaten siz yazdikca ben de istiyoruuumP
valla canım o zaman olcmek hıc aklıma bıle gelmedı cunku duz du baya bı yokdukı olcmek aklıma gelsın kaydirigubbakcemile3
anladım canım benimkilerde yok gibi şuanda bende yeni başladım çilek yağıyla günde bir kez masaj gün içinde rezene çayı içiyorum ayrıca büyük bir bardaga adaçayını civan perçemini koyup beraber içiyorum bir kaç gün oldu başlayalı şuan için bişey yok yılmak yok inşallah ilave etmem geren bişey varmı tavsiyeye açıgım:)
kızlar az önce ölçtüm benim göğüslerim 82 .. ama ben 85 filan olmasını istiyorum..yarından itibaren hurma alıcam..ve göğüs sporunu yapıcam..ya aslında benim asıl derdim göğsü değilde kalçamı büyütmek..acaba diyorum bu hurmalar kalçayıda büyütür mü ? =))
kızlar az önce ölçtüm benim göğüslerim 82 .. ama ben 85 filan olmasını istiyorum..yarından itibaren hurma alıcam..ve göğüs sporunu yapıcam..ya aslında benim asıl derdim göğsü değilde kalçamı büyütmek..acaba diyorum bu hurmalar kalçayıda büyütür mü ? =))