-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
Bayanlar benim size bir sorum olacak ozaman bu ölçülerle ilgili.Meme altı ölçüm 85,meme uçlarından ölçünce 95 çıkıyo,yani bedenim 85B oluyo burda yazdığınız ölçülere göre.Ancak benim göğüslerim bu ölçülere rağmen oldukça küçük görünümlü,yani 85 beden sütyenin içini doldurmuyor nasıl oluyor bu iş anlamadım?Acaba spor yaptığım için mi gögüs çevrem ve omuzlarım bu kadar geniş?Çünkü dolgunluk desen öyle bişey yok göğüslerimde,gerçekten küçükler,ölçüler yanıltıcı:)Yani yanlış anlaşılmasın,zaten dolgun olanı daha da dolgunlaştırmak değil derdim.
hımm anlaşıldı canım senin yapın biraz iri yani sırtın geniş olabilir kemikli olabilirsin boy ve kilon kaç canım ...
canım sen de katıl aramıza, zaten bedenin kaç sorusu oldum olalı saçma gelmiştir, yani sadece göğüsten oluşmuyo ki o beden, 80 beden takıp füze gibi göğüslere sahip hatunlar biliyorum.
dediğin gibi zararlı bişey yok sende gel, gel bize katıl bize !!!
hoşgeldin aramıza o zamannn :)))
bencede seve seve yaparsın ben ilk haftada 2-3 cm gelişme gösterdim...
arkadaşım bu 3 santimlik gelişme için burda yazılanları uyguladın değil mi, yani hurma, nar, masaj, egzersiz.. bir de ne kadar süre içinde bu gelişmeyi elde ettin?
Bayanlar benim size bir sorum olacak ozaman bu ölçülerle ilgili.Meme altı ölçüm 85,meme uçlarından ölçünce 95 çıkıyo,yani bedenim 85B oluyo burda yazdığınız ölçülere göre.Ancak benim göğüslerim bu ölçülere rağmen oldukça küçük görünümlü,yani 85 beden sütyenin içini doldurmuyor nasıl oluyor bu iş anlamadım?Acaba spor yaptığım için mi gögüs çevrem ve omuzlarım bu kadar geniş?Çünkü dolgunluk desen öyle bişey yok göğüslerimde,gerçekten küçükler,ölçüler yanıltıcı:)Yani yanlış anlaşılmasın,zaten dolgun olanı daha da dolgunlaştırmak değil derdim.
evet canım ben sporu yapıyorum ama doğrumu yapıyorum inanki bilmiyorum, kol kaslarım daha çok çalışıyo gibime geliyodu ama bikere ayna karşısında yaptım gördümki yukarı doğru hafifçe çalışıyo onlarda :)))
şöyle yapıyorum :
hani parmağını çıtlakmak istediğinde bir avcunu kaparsın öbürünü onun üstüne getirirsin ya, aynen öyle göğüs hizasında parmak çıtlatıcakmış gibi tutup elimle avcuma baskı uygulayıp 10a kadar sayıyorum,
iyi bari sevindim doğru yapıyonuşum demek,,,
ogess, sen başladınmı??? ara verdim tekrar başlıcam demiştin...
kızlar siz yokken ben yine dersime çalıştım biraz, önceki sayfaları bidaha okudum.
kızlar noldi size, nerelere kayboldunuz ??? :sm_confused: sizi bekliyorum buraya, biara ne güzel yeniden bi dalgalanma olmuş, ama yine durulma dönemi mi ???
size diyorum canlarım hatta tek tek isimlerinizi aldım, hepinizden haberlerinizi bekliyorum, yalnız başına olmazki, dayanışma içinde, demi yani :1hug:
bak tek tek çağırıyorum
cankiiz50, ozge72, karacicek, esraaaa86, sedagnr, pretty_rose, edaa, ooo_papatya, kubra663, senem81, elif06, calci, mge, papatya.06, sahil, ve böcüüüükk ...
yeniden başlıcaz demişsiniz hani nerdesiniz :sm_confused:
yeni ekip : sevgi_okyanusu, bloodrayne_, zamanzaman, benado, pokahontas, oges yola devam, yaza bombabomba olcaz !!! kaydirigubbakcemile5