Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Bayanlar benim size bir sorum olacak ozaman bu ölçülerle ilgili.Meme altı ölçüm 85,meme uçlarından ölçünce 95 çıkıyo,yani bedenim 85B oluyo burda yazdığınız ölçülere göre.Ancak benim göğüslerim bu ölçülere rağmen oldukça küçük görünümlü,yani 85 beden sütyenin içini doldurmuyor nasıl oluyor bu iş anlamadım?Acaba spor yaptığım için mi gögüs çevrem ve omuzlarım bu kadar geniş?Çünkü dolgunluk desen öyle bişey yok göğüslerimde,gerçekten küçükler,ölçüler yanıltıcı:)Yani yanlış anlaşılmasın,zaten dolgun olanı daha da dolgunlaştırmak değil derdim.

hımm anlaşıldı canım senin yapın biraz iri yani sırtın geniş olabilir kemikli olabilirsin boy ve kilon kaç canım ...

hımm anlaşıldı canım senin yapın biraz iri yani sırtın geniş olabilir kemikli olabilirsin boy ve kilon kaç canım ...

Evet canım sırtım geniş,gösterişli bi yapım var,destekli sutyen de takınca dışardan bakanlar normal büyüklükte göğüslerim var sanıyor ama işin gerçeği hiç öyle değil,bir avuca sığacak kadar göğüslerim hiç dolgun değil malesef...Burda yazan yöntemler de işe yarar mı bilmiyorum,ama yaramasa bile zararlı olan bişey yok en azından,haplar,ilaçlar gibi yan etkileri yok bu tavsiyelerin.Boyum 1.77,kilom 59-60 arası.

canım sen de katıl aramıza, zaten bedenin kaç sorusu oldum olalı saçma gelmiştir, yani sadece göğüsten oluşmuyo ki o beden, 80 beden takıp füze gibi göğüslere sahip hatunlar biliyorum.

dediğin gibi zararlı bişey yok sende gel, gel bize katıl bize !!!

Evet bence de saçma,ölçünün fazla olması dolgun göğüslü olmak anlamına gelmiyo ki...
Tamam canım katılıyım bende,zaten nar ve hurma sevdiğim sürekli yediğim şeyler,buz masajı da hoşuma gider hatta,spor desen hergün daha ağırını yapıyorum zaten,eh sirkeyi de arada idare ediveririm artık:) İlerleme kaydedersem yazarım buraya

Buarada sevgi okyanusu,canım ben yüzme ve tenis sporlarıyla uğraştığım için kilo alamıyorum doğal olarak,daha doğrusu yağ birikmiyo vücudumda.

hoşgeldin aramıza o zamannn :)))

bencede seve seve yaparsın ben ilk haftada 2-3 cm gelişme gösterdim...

Çok güzel canım maşallah,inşallah istediğin sonuca ulaşırsın.Benim de öyle fazla büyük göğüslerim olması gibi bi isteğim yok,zaten vücut hatlarımla uymaz iri göğüs,hantal gösterir oyüzden protez taktırmayı düşünmüyorum.Sadece biraz daha dolgunlaşsa,sutyeni dolduracak kadar olsa yeter bana,sanırım burdakilerin çoğunun da hedefi aynı..İnşallah herkes iyi sonuçlar elde eder.

Sahsıma_münhasır sen tarifteki spor u yapıomusun. Eğer yapıosan biraz daga açık anlatabilirmisin yapılışını canım :))

başarıcaz kızlar :)))

hani parmağını çıtlakmak istediğinde bir avcunu kaparsın öbürünü onun üstüne getirirsin ya, aynen öyle göğüs hizasında parmak çıtlatıcakmış gibi tutup elinle avcuna baskı uygulayıp 10a kadar say

Son düzenleme:
arkadaşım bu 3 santimlik gelişme için burda yazılanları uyguladın değil mi, yani hurma, nar, masaj, egzersiz.. bir de ne kadar süre içinde bu gelişmeyi elde ettin?

evet canım ben bunları yaptım..
o dönem benim adetimde girdi araya ben büyüme adetten diye önemsemedim
sonra baktım aynı küçülme olmadı
şimdi de aynı ölçüm

ben sana 2 haftada diyebilrim en fazla 1 ay zaten
ama düzenli yaptım günde 7-8 hurma yedim mutlaka
nar yiyemedim
nar çilek çayı içtim doğadan'ın var ya ondan.

canım senin göğüs kafesin genii demek ondan
yüzüyorsun madem sebebi odur.
kilonda boyuna göre az
yoksa ölçün gayet güzel demek biraz kilo alman lazım seninhihoyyyt

evet şekerim bende öyle yapıyorum
bir elim duvar misali gibi açıyorum diğerini yumruk yapıp baskı uyguluyorum
zaten göğüsler havaya kalkıyo biraz kaydirigubbakcemile3

kızlar siz yokken ben yine dersime çalıştım biraz, önceki sayfaları bidaha okudum.

kızlar noldi size, nerelere kayboldunuz ??? :sm_confused: sizi bekliyorum buraya, biara ne güzel yeniden bi dalgalanma olmuş, ama yine durulma dönemi mi ???

size diyorum canlarım hatta tek tek isimlerinizi aldım, hepinizden haberlerinizi bekliyorum, yalnız başına olmazki, dayanışma içinde, demi yani :1hug:

bak tek tek çağırıyorum

cankiiz50, ozge72, karacicek, esraaaa86, sedagnr, pretty_rose, edaa, ooo_papatya, kubra663, senem81, elif06, calci, mge, papatya.06, sahil, ve böcüüüükk ...

yeniden başlıcaz demişsiniz hani nerdesiniz :sm_confused:

yeni ekip : sevgi_okyanusu, bloodrayne_, zamanzaman, benado, pokahontas, oges yola devam, yaza bombabomba olcaz !!! kaydirigubbakcemile5

sahsima_munhasir tam gaz dewam :))) be şuan hala egzersiz halindeyim :))

egzersizler şöyle : bi avucunu sıkıyosun önce sağ sol farketmez, böyle parmağını çıtlatıcakmış gibi, diğer elini düz bi şekilde ona yaslıyosun, avucunla düz duran eline duvara yumruk atar gibi baskı yapıyosun, ama tabi yumruk falan yok, sadece öyle duruyosun 10 a kadar sayıp diğer el için aynı şeyi yapıyosun, bukadar, günde 10, 20 kaç kere yaparsan artık...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…