- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
bende başlıyacagım ama bırturlu fırsat bulamıyorum..narçayı bulamadım çılekle bırıkte var ve benımçilege alerjım var,hurma yıyıyorum ama buz masajı yapamıyorum sadece duştan sonra soguk su tutuyorum...
kızlar sitenin birinde buharda pişirilen brokoli ile 2 ayda birisi göğüslerini büyütmüş.ya herkes herşeyle büyütüyo ben büyütemiomÇok üzgünüm çoook
canım sen dolgulu sütyeni dolduramayan ; 12-13 yaşında kız çocuğu gibi göğüslere sahip olanlar için söylemedin sanırım bu sözlerini...
bu topikteki arkadaşlar 80leri 90 ; 90ları 95 yapmaya çalışmıyor ki...
öyle olsa haklısın tabii...
evet haklısın.benim söylemek istedigim şey şuydu iyi gibi görünen bir şey aslında kötü olabilir.çokmu abarttım bilmiyorum.ablamla biz bu konuda taban tabana zıttız o bana ben ona özenirim gögüs konusunda:)ben kendimi bildim bileli oda her yolu denedi ama bi çözümü yok.sadece bir hap duymuştum gögüs büyütmek için fakat adını hatırlamıyorum tamamen bitkiseldi,duyarsam haber veririm sizlere.(küçük gögüs bence çok seksi)CADIARZU
bence hap olayına hiç girmeyelim arkadaşlar, kim nekadar doğal olduğunu savunursa savunsun, haplara inanmıyorum, kullandım ve etkisini görmedim, hap kullanacağıma masajı buzu hurmayı daha önce keşfetseydim keşke, ama hiçbişey için geç değil, bence doğru yolda ilerliyoruz, haplar tembelliğe kaçmak oluyo biraz, ayrıca sonuç alana da hiç rastlamadım.
kızlar ben bu tarifi uygulamaya başlayalı 3 haftadan biraz fazla oldu...
düzenli olarak nar suyu içiyorum, hurma yiyorum, spor ve masaj yapıyorum sadece sirkeyle aram berbat sirkeyi içemiyorum ama gerçekten fark etti. 75 beden büyük gelirdi artık büyük gelmiyo:))))
keşke sirkeyi de içebilseydim ama ona dayanamıyorum maalesef
umudunuzu yitirmeyin ve yaptıklarınızı düzenli yapın imal etmeyin
işe yarıyo:))
canım ya bende aynen sirkeyi çok zor içiyorum içerkende kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ne olursa olsun içecem ama çok moral verdin saol çok saol gelişmelerinden sürekli haber verirsen sevinirimhihoyyyta.s.
hadi hayırlısı olsun sahsima munhasir inş elde etmek şstediğin sonuca ulaşırsın kaçtan kaça çıktı....onu da söylermisin kaç takıyordun sen....