Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

bende sabahları 1 nar ve 1 portakal sıkıp içiyorum. bence bitki caylarından daha faydalı olur.

kızlar ben bu tarifi uygulamaya başlayalı 3 haftadan biraz fazla oldu...
düzenli olarak nar suyu içiyorum, hurma yiyorum, spor ve masaj yapıyorum sadece sirkeyle aram berbat sirkeyi içemiyorum ama gerçekten fark etti. 75 beden büyük gelirdi artık büyük gelmiyo:))))
keşke sirkeyi de içebilseydim ama ona dayanamıyorum maalesef
umudunuzu yitirmeyin ve yaptıklarınızı düzenli yapın imal etmeyin
işe yarıyo:))

evet haklısın.benim söylemek istedigim şey şuydu iyi gibi görünen bir şey aslında kötü olabilir.çokmu abarttım bilmiyorum.ablamla biz bu konuda taban tabana zıttız o bana ben ona özenirim gögüs konusunda:)ben kendimi bildim bileli oda her yolu denedi ama bi çözümü yok.sadece bir hap duymuştum gögüs büyütmek için fakat adını hatırlamıyorum tamamen bitkiseldi,duyarsam haber veririm sizlere.(küçük gögüs bence çok seksi)CADIARZU

bence de çok seksi de o küçük göğüslere sahip olmak için çabamız canım :roflol:
yani en azından ben öle ... -tatlicadiarzu-

haplar var evet ; ama belki senin duyduğun başka birşeydir... hatırlarsan söle canım...
saol a.s.

ya ben bir türlü düzeni oturtamadım... düzenli olarak yaptığım her gün bir nar çayı içmek...
hurma kalmadı evde almaya üşeniyorum... hava soğuk masaja üşeniyorum...
aman yaaa ... ben mahkumum böle kalmaya ... aferin bana yani ... :tomato:

canım ya bende aynen sirkeyi çok zor içiyorum içerkende kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ne olursa olsun içecem ama çok moral verdin saol çok saol gelişmelerinden sürekli haber verirsen sevinirimhihoyyyta.s.

hadi hayırlısı olsun sahsima munhasir inş elde etmek şstediğin sonuca ulaşırsın kaçtan kaça çıktı....onu da söylermisin kaç takıyordun sen....

benim gögüslerim cok acımaya basladı dik dik duruyo moralim cok iyi herkese faydası olur inşallah öpüyorum hepinizi elif06cim cok selam sana

arı sütü-bal-polen ve 5-6 hurma kiloyu etkiliyor mu acaba, kilonuzda bir değişiklik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…